Οπότε έχουμε διαφορά διάθεσης, έδρα, μια λάθος μαντεψιά, βολές.
Ένας προβληματισμός βλέποντας τα δύο παιχνίδια είναι ο εξής.....!
Η έδρα ,διάθεση και η λάθος μαντεψιά επηρρεάζουν ουσιστηκα κάποiιες αξιολογήσεις που με την σειρά τους επηρρεάζουν το σκόρ...!
Μήπως είναι λάθος να λέμε ότι στο παιχνίδι σκόραρε καλύτερα ο τάδε παίκτης απ'ότι στο άλλο
και είχα και την έδρα
και μια διαφορά διάθεσης
και μια λάθος μαντεψιά....??
Θέλω να πώ δηλαδή ότι αυτοί οι 3 παράγοντες (εδρα ,διάθεση μαντεψιά) επηρεάζουν όλα τα υπόλοιπα αλλά δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο πήραν μορφή σκορ στο παιχνίδι.... Νομίζω αν πρέπει να βγάλουμε άκρη σε 2 μόνο παιχνίδια πρέπει να γίνει ανά θέση και αν έχουν μείνει τα υπόλοιπα ίδια....Αν για παράδειγμα έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα όπως τα λεπτά συμμετοχής ή μαρκαρίσματα αλλάζει η ιστορία....
Στα παρακάτω οι υπολογισμοί είναι αρκετά χοντροκομμένοι και δεν ξέρω αν μπορεί να βγεί κάποιο συμπέρασμα:
Στο ματς που κέρδισε ο Campos:
Στις θέσεις 3,4 και 5 πήρες 64 πόντους σε 66 προσπάθειες δηλαδή σκοραρες περίπου με 52% (με 2/4 βολές)
Στις θέσεις 1 και 2 πήρες πήρες 7 πόντους σε 20 προσπάθεις δηλαδή σκόραρες περίπου με 17,5% (με 1/2 βολές)
Στο ματς που κέρδισες :
Στις θέσεις 3,4 και 5 πήρες 71 πόντους σε 57 προσπάθειες δηλαδή σκόραρες περίπου με 62% (με 17/19 βολές)
Στις θέσεις 1 και 2 πήρες 13 πόντους σε 24 προσπάθειες δηλαδή σκοράρες περίπου με 27% (με 1/2 βολές)
Πρέπει να βάλουμε και τις κατοχές μέσα που αν δεν κάνω λάθος έχεις 2 παραπάνω στο 2ο παιχνίδι και δεν έχω δεί τι γίνεται με το σκοράρισμα του Campo....
Ο τρόπος προσέγγισης δεν ξέρω αν είναι ενδεδειγμένος αλλά φαίνεται να έχεις πάρει ένα 10% σε σκοράρισμα στο 2ο παιχνίδι...Τώρα ποιος σκόραρε παραπάνω,ποιοι ποντοι αφείλονται σε εδρα διαφορά διάθεσης και λαθος μαντεψιά και ποιοι είναι παράγοντας τύχη δεν έχω ιδέα....
Last edited by Kung Flu at 3/21/2014 8:46:45 AM