Je to tak trochu i moje chyba, že dělám jenom skautování hráčů cizích NT na trhu. Do ničeho jsem se nehrnul a když mi psal Pepan navrhoval jsem mu, aby skauta dělal dead. Jak vidím, tak ve dvou lidech se NT dělat nedá. Budu se muset domluvit s Pepanem, aby mi dal mnohem víc úkolů. Hlavně jsi správně zmínil, že je potřeba dopředu všechny úkoly rozdělit. Aby se vědělo kdo co má na starosti a ne aby jeden spoléhal na druhého, že to udělá on nebo že skoro všechno bude mít na starosti Pepan.
Bylo by fajn, kdyby se zapojilo víc lidí. Třeba moje představa je taková, že bychom měli min. 3 skauty. Jeden by se zaměřil na PG/SG, druhý SF a třetí by měl na starosti PF/C. Pak by se dalo samozřejmě ještě rozdělit hráče podle věku. Čím víc skautů, tím menší počet hráčů budou mít na starosti a o to pečlivěji se majitelům těch hráčů budou moct věnovat.
Co se týče skautování cizích hráčů na trhu, klidně bych tenhle úkol někomu přepustil, pokud bude mít někdo zájem. Zabere to cca 2x půl hodiny týdně práce. Sám bych si po dohodě s NT koučem vzal na starosti něco mnohem důležitějšího.
Taky můžu slíbit, že zodpovědněji přistoupím k hráčům umístěným na trhu. Budu na ně víc upozorňovat, o hráčích co byli na trhu a skončili v cizině se sice vědělo, ale asi je potřeba víc se o nich zmínit.