BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > Στοιχηματικές Προβλέψεις

Στοιχηματικές Προβλέψεις

Set priority
Show messages by
From: 8_KB_24

This Post:
11
307826.303 in reply to 307826.302
Date: 3/9/2021 3:19:17 PM
Overall Posts Rated:
2626
εγω μαγκες δν περιμενα να υπαρξουν και στα πλει οφ/αουτ προβλεψεις και σε συνδυασμο οτι δν περιμενα να κερδισω σμρ δν μπηκα στον κοπο να μπω κραταω την προπονηση του μικρου μ οσο για τα αποτελεσματα ολα ηταν τα αναμενομενα εκτος του GALAXY που εκανε την εκπληξη(αναμενομενο λεγοντας φιλε enositi λογω του τραυματισμου του δαχτυλιδη το περιμενα να σου σπασει την εδρα ο σαρκς) πολλα συγχαρητηρια σε ολους οσους κερδισαν και σε οσους προκριθηκαν στα ημιτελικα(η αλλιως στους τελικους των ομιλων τους ;) )

This Post:
11
307826.304 in reply to 307826.301
Date: 3/9/2021 6:26:02 PM
Overall Posts Rated:
22
Καλησπέρα Παιδιά είχα καιρό να γράψω , ΑΛΛΑ είπα να μπω ξανά στο κλίμα και να πω και εγώ για την πρώτη μέρα Πλειοφ.
ΜΠΡΑΒΟ σε όλες τις ομάδες που προσπαθούν για το καλύτερο του συλλόγου του

Για το Ματς το δικό μου AETORAXIS BC -- GALAXY BC πραγματικά δεν περίμενα να έχω μια εύκολη νίκη καθώς περίμενα και εγώ ένα διαφορετικό αποτέλεσμα αλλά οργάνωσα την ομάδα μου ώστε να καταφέρω να παραμείνω στην κατηγορία κάτι που στην αρχή τις σεζόν δεν το πίστευα. Η προπόνηση, η αγορά παιχτών και βρίσκοντας την καλύτερη οργάνωση της ομάδας, στα τελευταία πιο κρίσιμα Ματς που ξεκίνησα με νίκη ευελπιστώ ότι θα καταφέρω να παραμείνω στο στον όμιλο ΙΙΙ3. Αυτό είναι κάτι δύσκολο φυσικά καθώς η αντίπαλη ομάδα έχει παίχτες αξίας και έχει την ικανότητα να κερδίσει.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανατροπή για το δικό μου ματς!!!

Kyanos Asteras B.C. Μπράβο για την επιτυχία σου !!! Ήταν ένα ωραίο ματς με τους PAOK BC 2007 τα είχε όλα.
Πίστευα ότι θα κέρδιζε οι Κυανοί που θα κρινόταν στον πόντο...άλλα τα πολλά φάουλ διευρύναν την διαφορά όπως επίσης και έχω να σημειώσω πως ήταν ένα αγαπημένο ματς καθώς ήταν ένα παιχνίδι υπομονής με χαμηλό σκορ που με κράτησε την αγονία

Olympiacos Sharks - AEK BC 2007 Για αυτό το ματς πραγματικά στεναχωρήθηκα, όχι λόγω της νίκης του Ολυμπιακού αλλά όσο για τον τραυματισμό ενός βασικού από πρώτο λεπτό που, και της αποβολής του αναπληρωματικού στην θέση ΣΦ που στην Βασική Επίθεση έχει κύριο ρόλο, αποδιοργάνωσε όλη την ομάδα της Αεκ που φάνηκε και στο αγωνιστικό φυλλάδιο. Αλλά Πραγματικά Πάλεψε.

SPURS OF CS7 εν. Mani Rock Rivers Ένα ματς που πιστεύω λίγό πολύ το περίμεναν ποιος θα είναι ο νικητής. Και εδώ ένας ακόμη τραυματισμός. Ελπίζω να μην του στοιχήσει .

Για τα άλλα ματς δεν έχω να πω το κάτι ιδιαίτερο καθώς πιστεύω πως ήταν αναμενόμενα όπως και για την έκβασή τους.

Θα αναμένω μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν για το ποιος θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή. Για το ματς Olympiacos Sharks - Kyanos Asteras πραγματικό ντέρμπι!!! μια μικρή προτίμηση στους Κυανούς. Fitsoules b.c - Mani Rock Rivers ματσάρα και αυτή!!! Εδώ θα πω Mani Rock Rivers λόγω ιστορίας αν και φαίνεται , ο κάθε πόντος θα είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες.

Αυτά είχα να πω!!! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια στο Φόρουμ...
Και σορρυ που άργησα να συμμετέχω αυτό το διάστημα :)

This Post:
11
307826.307 in reply to 307826.302
Date: 3/11/2021 3:19:00 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Χρειάζεσαι κανέναν παίκτη μήπως για την 2η κατηγορία;; έβγαλα μερικούς σε εξευτελιστικες τιμές 😇😇😇😇😇😇

Θα επαιρνα Bras αλλα μου πεφτει λιγο μεγαλος :D

Από χτες έχεις φουλ δουλειά;; είσαι δημοσιογράφος;; αστυνομικός;; ή διαδηλωτής;; 🤔🤔🤔🤔κάπου εκεί γυρνάει το μυαλό μου...

Αχαχαχαχαχα αστυνομικος και τσιρακι του Μαριν...Σ εμενα επρεπε να ριχνουν το ξυλο XD
Οχι οχι μηχανικος υπολογιστων με προγραμματισμο ασχολουμαι. Το χα πει και καπου παραπανω...

Στα υπολοιπα νεα του ομιλου ο Σκαφιδας κερδισε το τιτλο του MVP οπως αναμενοταν ισως αφου κινειται στους 22 ποντους μεσο ορο με τρομερα ποσοστα ευστοχιας.
Στην ατυπη κοντρα Παοκ Αεκ ο ενωσιτης κερδισε το φιλο του με 4-2 και τον Δακτυλιδη στο νουμερο 2!!

Last edited by Fearless pigeon at 3/11/2021 3:19:21 AM

This Post:
00
307826.308 in reply to 307826.306
Date: 3/11/2021 10:19:19 AM
Overall Posts Rated:
2626
εμεις που με αισχρη ομαδα μπηκαμε στα πλει οφ δν αξιζουμε συγχαρητηρια??
αχαχα φυσικα και αστειευομαι αν ημουν στην μερια σας ειχα πεσει χτες αχαχα οπως και να χει συγχαρητηρια και παλι σε ολους που εφτασαν μεχρι εδω
τρ για τα προγνωστικα θα συμφωνησω μαζι σ σε ολα εκτος αν μας την κανουν οι fitsoules που ειναι αρκετα ανεβασμενοι το τελευταιο διαστημα αλλα απ την αλλη ο mani εχει την εδρα εχει και τον σκαφιδα που σκοραρει σαν το λαρκιν της εφες οποτε το αφηνω οπως το χεις!!!

This Post:
00
307826.309 in reply to 307826.308
Date: 3/13/2021 4:11:04 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Εγω συμφωνω σε ολα εκτος απο το ματς του φιλου Αντονιο που πιστευω μπορει να το βγαλει το διπλο...

Αρα τα υπολοιπα ιδια εκτος απο :

GALAXY BC -- AETORAXIS BC = GALAXY

This Post:
00
307826.310 in reply to 307826.309
Date: 3/13/2021 7:28:28 AM
Overall Posts Rated:
2626
εχεις δικιο φιλε pigeon τρ ειδα οτι ο αετος την εχει παρατησει την ομαδα του οποτε αν του τα πιασει και τα 2 και ξαναπαιξει περιμετρικα μπορει να κερδισει τρ δν ξερω αν μπορω να την αλλαξω την προβλεψη μου και να το δωσω διπλο αλλα οκ δν πειραζει ;)

This Post:
00
307826.311 in reply to 307826.310
Date: 3/13/2021 11:11:10 AM
Overall Posts Rated:
22
Ευχαριστώ παιδία για την ψήφο σας στην ομάδα μου!!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑΜΕΙΟ !!! Χαχαχα...

Καλοί αγώνες σε όλους !!!!

This Post:
00
307826.312 in reply to 307826.310
Date: 3/13/2021 12:00:25 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
εχεις δικιο φιλε pigeon τρ ειδα οτι ο αετος την εχει παρατησει την ομαδα του οποτε αν του τα πιασει και τα 2 και ξαναπαιξει περιμετρικα μπορει να κερδισει τρ δν ξερω αν μπορω να την αλλαξω την προβλεψη μου και να το δωσω διπλο αλλα οκ δν πειραζει ;)

χαχα γι αυτο ακριβως το ειπα φιλε μου. Επειδη ο Αετοραχης εχει να συνδεθει καιρο αρα ηταν προφανες τι θα παιξει οποτε και τι θα παιξει ο φιλος Αντονιο...Παντως η εδρα αντεχει μεχρι τωρα...Για να δουμε

This Post:
00
307826.313 in reply to 307826.312
Date: 3/13/2021 1:21:16 PM
Overall Posts Rated:
2626
παντως ειναι φοβερο πρωτη φορα πηγα να μεινω χωρις παιχτες σε παιχνιδι θεωρησε σωστο η μηχανη τους 4 απ τους 5 παιχτες που ειχα κατεβασει να μου τους βγαλει με 6 φαουλ και μεσα σ αυτους φυσικα τους 2 που ηθελα να συμπληρωσουν λεπτα προπονηση τι να πω πραγματικα......στα σημερινα ηρθαν τα αναμενομενα τελικα αποτελεσματα με τον mani να δειχνει να δυσκολευεται στην εδρα του απεναντι στους fitsoules νομιζω ο νικητης κι αυτος που θα ανεβει ειναι πλεον ξεκαθαρο αλλα ας δουμε και τους τελικους για να σιγουρευτουμε!!

Advertisement