Evo red je da se i ja javim, na kraju svog 3 mandata na celu Strucnog Staba nase reprezentacije.
Na samom pocetku VELIKO HVALA svim navijacima nase repke, trenerima reprezentativaca, skautima, clanovima strucnog staba i svima vama koji ste bili uz nasu repku i koji ste na bilo koji nacin pomogli nasoj repki.
Posebna zahvalnost ide na racun selektora mlade repke Srbije koji je sa jedne strane svesno zrtvovao rezultate mlade repke a sa druge napravio niz reprezentativaca koji su okosnice i to ce dugo biti - nase seniorske repke.
Hvala vam u ime svih gore pobrojanih na cestitkama koje ste nam uputili za ostvarene rezultate. Ja bih dodao - nase rezultate.
Znamo da je moglo i bolje ali smo uvek svi skupa davali sve od sebe sa ciljem postizanja sto boljih rezultata i promocije nase BB zajednice. Ukoliko ste vise zadovoljni nego nezadovoljni postignutim rezultatima - nas zadatak je ostvaren.
Ono sto je vise nego ocigledno i sto nam daje pravo ne veliki optimizam je cinjenica da se nasa vizija razvoja reprezentacije odvija ne samo po planu vec i bolje od toga te da polako ulazimo u fazu kada sa pravom mozemo ocekivati jos znacajnije rezultate. Vise informacija na ovu temu cete dobiti pred sledece izbore.
Na kraju, duzan sam vam i VELIKO IZVINJENJE za svoju ponekad preostru retoriku gde snosim krivicu iskljucivo zato sto nisam u potpunosti izignorisao par onih koji nisu nizasta drugo nego za ignorisanje.
Vas Bill
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos