BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.304 in reply to 149781.284
Date: 7/13/2010 12:10:56 PM
Overall Posts Rated:
7676
Po mom misljenju, kao sto su se kotoor i njegovi pomocnici zalili na rad flavijusa i ostaliih sa mladim igracima, ni sada situacija nije bajna da budemo iskreni.
Odgovore koje dobijam od vlasnika su svakojaki: imamo i primere gde vlasnici nemaju trenera min lvl 5 nego i manje. Takodje i polovina ne odgovori na poruke ... Naravno ima i pozitivnih primera.

Ja ne želim ni na koga da se žalim zato što smatram da oni koji su zaduženi za nadgledanje treninga potencijalnih reprezentativaca treba da pruže ruku pomoći, a na vlasnicima igrača je da je prihvate ili ne. U zavisnosti od sezone do sezone, nekad će tih ljudi biti više, nekad manje, i tu malo uticaja imaju treneri repke(naravno, ukoliko se postave oni koji imaju više iskustva od menadžera koje savetuju, a ne obratno). Osnovna stvar je da se treneri maximalno posvete onima koji su voljni za saradnju, a ako to ne urade pravilno, onda zalba na njihov rad ima smisla.

Ja sam dobio 19-ogodišnje centre koji su najbolje napredovali, mada je kod njih ista situacija kao sa popajevim bekovima, sa tom razlikom da su meni svi odgovorili na poruku. Skoro svi ti najbolji centri od 19god su trenirali po nahođenju svojih vlasnika, a ne repkinog trenera centara, tako da stoji zaključak da dok god se većina nas koji poznajemo finese treninga ne opredeli za treniranje igrača sa drafta, umesto što pokušava odmah na njima da profitira višemilionskim prodajama, bićemo tu gde smo, repka između drugog i trećeg šešira.

Raduje me jedino činjenica da su ti najbolji centri dopali u ruke ljudi koji znaju kako dobro odraditi trening ili onih koji još uvek nisu maximalno upoznati sa tim, ali su spremni na saradnju. Mnogo je lakše sada raditi savetovanje treninga, jer je veliki broj ljudi ovde već 4-5 sezona, pa se ne troši mnogo vremena u objašnjavanju, već se u tri rečenice sporazumemo šta treba trenirati. Samo tako nastavite momci!

This Post:
00
149781.305 in reply to 149781.293
Date: 7/13/2010 12:15:30 PM
Overall Posts Rated:
2222
Sve sto sam ja napisao ima veze sa mozgom,jos jednom sam dokazao da si kompleksas jer si prvi poceo svadju. Znas sa normalnim ljudima kao sto su Flavius i Jarley moze lepo da se prica dok sa takvima kao ti to je nemoguce. Ti se vodis onom: "ko nije samnom protiv mene je" a to ti je jako lose.

Mene ne zanimas ti i da li je tebi bitno sta ja mislim o tebi jer si mi nevazan lik,ja sam samo rekao Samuraju ko je jos kriv za neke stvari i spomenuo sam tebe jer mislim da je glupo da se o tome cuti.

Moji postovi su za tvoje izuzetno kvalitetni,bez pljuvanja, vredjanja i takvih stvari po kojima su tvoji postovi poznati.

Ja cenim da ti u realnom zivotu imas veliki kompleks koji ovde pokusavas da lecis,ali na meni neces jer sam ja mnogo zajebaniji nego sto ti mislis.
A na tvoj komentar o mojoj srednjoj skoli ja cu se samo lepo nasmejati,ali svakako da sam mladji i uspesniji od tebe DEDA BILI ;)

Last edited by Svetislav Pesic at 7/13/2010 12:16:15 PM

This Post:
00
149781.306 in reply to 149781.304
Date: 7/13/2010 12:23:10 PM
Overall Posts Rated:
122122
zaboravih da kazem i jednu zanimljivost ;)
imam vlasnika igraca kojem sam slucajno (na osnovu nicka) poslao poruku na Engleskom jeziku (jer sam tu poruku slao vlasnicima koji su stranci) i lik mi ladno odgovori na engleskom. Ja pogledam - nasa liga, necu da navodim koja.
Posaljem ja drugu poruku, sa objasnjenjem da sam pogresio jer sam mislio da je stranac u pitanju i evo sta dobijem kao odgovor:
can you send me your message in english language? thanks...

:))

Fair play!!!
This Post:
00
149781.307 in reply to 149781.306
Date: 7/13/2010 12:27:07 PM
Overall Posts Rated:
7676
zaboravih da kazem i jednu zanimljivost ;)
imam vlasnika igraca kojem sam slucajno (na osnovu nicka) poslao poruku na Engleskom jeziku (jer sam tu poruku slao vlasnicima koji su stranci) i lik mi ladno odgovori na engleskom. Ja pogledam - nasa liga, necu da navodim koja.
Posaljem ja drugu poruku, sa objasnjenjem da sam pogresio jer sam mislio da je stranac u pitanju i evo sta dobijem kao odgovor:

can you send me your message in english language? thanks...

:))

:))))) E ovo je sjajno! To neki Egzitovac ostao da uživa u čarima naše zemlje! ;)

This Post:
00
149781.308 in reply to 149781.223
Date: 7/13/2010 12:50:41 PM
Overall Posts Rated:
740740
brate dumbo tebi stvarno nije dobro. ajde razumem ostale kretene (flaviusa, gm-a, samuraja...). ali ja i ti smo uvek imali poštovanja jedan prema drugom.
sad si utripovao da me je smorio buzzer zbog toga što si me pobedio. ja bre 5 dana nisam znao ko je pobedio u majstorici. imam neke bitne stvari u životu da odradim u naredna 3 meseca. ne mogu da se posvetim praćenju klinaca. repka nije na ničemu izgubla do jutros. prijateljske su nebitne, jer je iskustvo koje se u njima dobija mizerno. žao mi je samo što se desilo ovo jutros i što sam verovao informaciji koju mi je jarley rekao.
za ovu sezonu je mnogo toga urađeno i nisam hteo da to upropastim sa tim što nemam vremena. zato sam pošteno rekao da neću to raditi i da to preuzme neko drugi. preuzeo je asirko i sve je super. samo je gomila vas debila to jedva dočekala da mene ocrnite. to vam je i uspelo kod većine neutralnih bb menadžera. mada ima još par njih koji znaju da razmišljaju svojom glavom.
duboko si me razočarao svojim ponašanjem i neću ti više odgovarati na uvrede.
aj zdravo....

nisi me dobro shvatio. donekle sam hteo da te opravdam time da si se kao smorio zbog poraza od mene, ali mozda se nisam tako dobro izrazio ili me nisi dobro razumeo. bila je sala gde sam se izvinio ostalima jer sam ja mozda kriv za tvoje bataljivanje BB-a.
samo me nervira kako si nesto mogao da seres pre 3 meseca i da to poreknes tako brzo. lepo sam svima objasnio u postu, da kad nesto ne mozes da izguras do kraja nemoj ni da kreces. a mogao si i da se javis za vreme play off-a da ti je stanje takvo i takvo i mozda bi mogli da smislimo neko resenje. ovako, Asirko evo ti sve u tvoje ruke pa se ti j.bi. i sve je kao super. e pa vidis nije super. i ti si tu istu gomilu debila toliko ocrnio za vreme tvoje, da kazem, kampanje, tako da je red da ti debili vrate.
i ovo boldovano si lepo rekao. i sam si ovde priznao da si zasro i to debelo. samo su tvoji saputnici ostali uz tebe. svi normalni moraju da te lincuju makar neko vreme.
jer nije normalno da te nema par nedelja i onda se javis da vise neces da budes selektor. to mozes u svom dvoristu, ali ovde, iako je ovo samo glupa igrica, nekom stalo da Srbija uvek bude na vrhu.

i kao ja sam tebe razocarao svojim ponasanjem.

A JA SAM ODUSEVLJEN TVOJIM PONASANJEM I ZNANJEM. PROSTO ODUSEVLJEN.

From: Jabus

This Post:
00
149781.309 in reply to 149781.304
Date: 7/13/2010 3:36:55 PM
Overall Posts Rated:
9393
Skoro svi ti najbolji centri od 19god su trenirali po nahođenju svojih vlasnika, a ne repkinog trenera centara, tako da stoji zaključak da dok god se većina nas koji poznajemo finese treninga ne opredeli za treniranje igrača sa drafta, umesto što pokušava odmah na njima da profitira višemilionskim prodajama, bićemo tu gde smo, repka između drugog i trećeg šešira.

ovde je delom i moja krivica, jer mi je 3 sezone na draftu upadao poneki centar sa 8+ potencijalom... no, problm je shto ja tu poziciju ne treniram, te sam ih odma slao na tl... medjutim, smatram da sam i tu bio korektan, s obzirom da sam svaku prodaju najavljivao ovde, plus su pochetne cene bile max milion...

problem je u drugoj stvari: mene interesuje kupovina plejeva i bekova koji se treninzima brzo osbosobe za poziciju pleja... medjutim, nashi plejevi sa potencijalom 6 su chak duplo skuplji od stranih sa potencijalo 7, pa chak i 8... ja sam proshle sezone kupio jednog takvog nasheg, preplatio ga debelo, a onda grcao celu sezonu sa finansijama i da nisam ushao u drugu ligu, rasprodao bih ekipu zbog bankrota... i onda sam opet jurio slichnog ove sezone, ali onda skapiram da za te pare mogu da kupim takvih 5 stranih (ovih dana cu kupiti jednog takvog za 150k, eventualno 200k)

This Post:
00
149781.310 in reply to 149781.309
Date: 7/13/2010 3:55:45 PM
Overall Posts Rated:
122122
dobrodosao u moj svet
zamisli sve to pa jos puta 10 jer su potencijalna krila jos redja!!!

Fair play!!!
This Post:
00
149781.311 in reply to 149781.309
Date: 7/13/2010 3:57:06 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252

problem je u drugoj stvari: mene interesuje kupovina plejeva i bekova koji se treninzima brzo osbosobe za poziciju pleja... medjutim, nashi plejevi sa potencijalom 6 su chak duplo skuplji od stranih sa potencijalo 7, pa chak i 8... ja sam proshle sezone kupio jednog takvog nasheg, preplatio ga debelo, a onda grcao celu sezonu sa finansijama i da nisam ushao u drugu ligu, rasprodao bih ekipu zbog bankrota... i onda sam opet jurio slichnog ove sezone, ali onda skapiram da za te pare mogu da kupim takvih 5 stranih (ovih dana cu kupiti jednog takvog za 150k, eventualno 200k)

Slazem se sa tobom u potpunosti, i nikad mi nece biti jasno sto su nasi mladi igraci na trzistu toliko skuplji od stranih, ako neko zna odgovor neka nam objasni?!

This Post:
00
149781.312 in reply to 149781.309
Date: 7/13/2010 3:57:12 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252

Slazem se sa tobom u potpunosti, i nikad mi nece biti jasno sto su nasi mladi igraci na trzistu toliko skuplji od stranih, ako neko zna odgovor neka nam objasni?!

This Post:
00
149781.313 in reply to 149781.304
Date: 7/13/2010 3:58:47 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252

Ja sam dobio 19-ogodišnje centre koji su najbolje napredovali, mada je kod njih ista situacija kao sa popajevim bekovima, sa tom razlikom da su meni svi odgovorili na poruku. Skoro svi ti najbolji centri od 19god su trenirali po nahođenju svojih vlasnika, a ne repkinog trenera centara, tako da stoji zaključak da dok god se većina nas koji poznajemo finese treninga ne opredeli za treniranje igrača sa drafta, umesto što pokušava odmah na njima da profitira višemilionskim prodajama, bićemo tu gde smo, repka između drugog i trećeg šešira.

Raduje me jedino činjenica da su ti najbolji centri dopali u ruke ljudi koji znaju kako dobro odraditi trening ili onih koji još uvek nisu maximalno upoznati sa tim, ali su spremni na saradnju. Mnogo je lakše sada raditi savetovanje treninga, jer je veliki broj ljudi ovde već 4-5 sezona, pa se ne troši mnogo vremena u objašnjavanju, već se u tri rečenice sporazumemo šta treba trenirati. Samo tako nastavite momci!

Resio sam da mog namerno upropastim, tbog zbog nepostovanja dogovora, i sto si me danas razbio sa tolikom razlikom;-)

Last edited by Mr. Feniks at 7/13/2010 3:59:05 PM

This Post:
00
149781.314 in reply to 149781.305
Date: 7/13/2010 5:09:40 PM
Overall Posts Rated:
178178
Sve sto sam ja napisao ima veze sa mozgom,jos jednom sam dokazao da si kompleksas jer si prvi poceo svadju. Znas sa normalnim ljudima kao sto su Flavius i Jarley moze lepo da se prica dok sa takvima kao ti to je nemoguce. Ti se vodis onom: "ko nije samnom protiv mene je" a to ti je jako lose.

Mene ne zanimas ti i da li je tebi bitno sta ja mislim o tebi jer si mi nevazan lik,ja sam samo rekao Samuraju ko je jos kriv za neke stvari i spomenuo sam tebe jer mislim da je glupo da se o tome cuti.

Moji postovi su za tvoje izuzetno kvalitetni,bez pljuvanja, vredjanja i takvih stvari po kojima su tvoji postovi poznati.

Ja cenim da ti u realnom zivotu imas veliki kompleks koji ovde pokusavas da lecis,ali na meni neces jer sam ja mnogo zajebaniji nego sto ti mislis.
A na tvoj komentar o mojoj srednjoj skoli ja cu se samo lepo nasmejati,ali svakako da sam mladji i uspesniji od tebe DEDA BILI ;)

Klinac je bezobrazan = precrtan...toliko o tome.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
Advertisement