BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 18

Σεζόν 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200826.304 in reply to 200826.302
Date: 11/19/2011 3:39:51 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Μα πως θα μπορούσε να την ξεχάσει κανείς; Μεγάλη ιστορία:)

Πάντως το λάθος να μην γυρίσεις τις άμυνες κάνει ΄κρα΄ από τα ratings.

Για πέρνα μία από Σαρανταπόρου να τα πούμε στο δρόμο:)

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
200826.305 in reply to 200826.303
Date: 11/19/2011 3:48:50 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
να τα πούμε ξεκάθαρα...
μου έστειλε μήνυμα ότι σκέφτεται να παίξει δυνατά και ακόμα και αν τον παίξω δυνατά ...μάλλον θα χάσω

οπότε μου πρότεινε να παίξουμε και οι 2 χαλαρά ώστε να χτυπήσω εγώ με δυνατά τον bulls την τρίτη...

μετά θα μου έδινε και καλά τον αγώνα στην έδρα μου...

γενικά μια παπαρολογία...

για τον χαβαλέ και μόνο το συνέχισα...άλλωστε έχω υποσχεθεί ότι όταν κάποιος τολμάει να μου προτείνει να κανονίσω ενθουσιασμό πάντα θα τον παίζω δυνατά....

του έλεγα διάφορα ότι πως και καλά να σε εμπιστευτώ, ότι δεν μου αρέσουν αυτά, και αν πας να με βοηθήσεις και καλά..ποιον πας να ρίξεις 8ο...και στο τέλος του είπα ότι έτσι όπως μου τα κανες...καλώς θα παίξω χαλαρά απο επιλογή μου ΑΛΛΑι δεν θέλω να μου πεις τι θα κάνεις...κάνε ότι θέλεις...;))

σήμερα 4 το μεσημέρι και ενώ είμαι έξω στέλνει μήνυμα ότι αποφάσισε να παίξει δυνατά γιατί τον έχουν πρήξει με μηνύματα και τέτοια...η αλήθεια είναι ότι εκεί που ήμουν μια έμπαινα μια όχι στο ιντερνετ...

βέβαια είχα ήδη βάλει επιλογή δυνατά απο προχθές...όταν έφτιαξα την ομάδα και για το ιδιωτικό και για σήμερα...αλλα ο θεός αγαπάει και τους κατεργάρηδες....:)))) και ξέχασα να αλλάξω τα φλιπ που επίτηδες έβαλα στο ιδιωτικό...

τεσπά μαλακία μου και την πλήρωσα...αλλα παίδες...μην μπαίνετε καν στον κόπο να μου προτείνετε χαλαρά....το πιο πιθανό είναι ότι θα πέσω πρώτος μάλλον αλλα να μην χαλιόμαστε...

πάντως ωραίο κόλπο του Μάνου...έπρεπε να το χα κάνει και εγώ 2 σαιζόν στην εθνική

This Post:
00
200826.308 in reply to 200826.307
Date: 11/19/2011 6:19:33 PM
Overall Posts Rated:
112112
Όταν τελειώσουμε με τα hate στην Α1, μπορούμε να hateάρουμε και ένα παληκάρι της ΙΙ.3 που πήγε και κορόϊδεψε τον φίλο και κουμπάρο του Λύγκα, συμπαραγκίτη Σόκερο?
Του πρότεινε εκείνος χαλαρά και έβαλε δυνατά. Και σκεφτήτε πως είμασταν και κάποιες σεζόν πριν και οι 3 μας στον ιστορικό ΙΙΙ.10!
Θα μιλήσω βέβαια με τη μισή κατηγορία μιας και τα ξέρω τα παιδιά, αλλά είπα να ποστάρω κάτι και γω για να είμαι εντός κλίματος.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
200826.310 in reply to 200826.309
Date: 11/19/2011 6:27:30 PM
Overall Posts Rated:
112112
Για προπόνηση αφεντικό.

Ή σαν αποστολή μύησης ένα πράμα.

Να hateάρω τον GREEN D...ragons (δεν μπάινω εγώ σε ξένα χωράφια) κι αν τα καταφέρω, να κερδίσω τα κόκκαλά μου (make my bones) για όσους καταλαβαίνουν την αγγλική έκφραση...

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
22
200826.311 in reply to 200826.303
Date: 11/19/2011 6:34:28 PM
Overall Posts Rated:
8888
Λοιπον παιδια απο εδω και στο εξης, ΔΟΝ ΡΟΤΟΝDO αρχηγος στο ΒΒ!! ειναι το καλο παιδι που βοηθά παντα τους μικρούς και νεους χρήστες!! ειναι το καλο παιδάκι που παντα ειναι μεσα στην κλαψα και του φταίνε ολοι παντα ο ιδιος δεν κανει ποτε λαθος ειναι παντα σωστος σε ολα... τα ξερει ολα και ειναι θεος...

Εγω ο μεγας αλήτης... ο μανατζερ που στήνω ματς ο μανατζερ που κλεβει ο μάνατζερ που ειναι ο πιο βρώμικος στο ΒΒ φυσικα.. ολοι ασχολούνται με εμενα :P ποιος είμαι ρε!!! ελεος...

Ακουσα και το κορυφαιο πως θα έστηνα το ματς με τον κένταυρο... λες και αν ηθελα δεν τον κερδιζα... τον παρακαλεσα κιολας... τι λετε ρε σε λιγο θα με παρακαλεσει και ο Ματσας ο πρωταθλητής στην Α1 και ο Μυκονιάτης για την ομαδα που θα κατεβάσω γιατι θα φοβούνται μπας και τους κερδίσω... ρε σε εχει επηρεάσει ο στρατός δεν σε παρεξηγώ και πριν μπω ετσι φερόμουνα..

α και κατι ακομα γιατι δεν εχω μιλησει ποτε αλλα θα το πω για να ξερουν ολοι (36236476)
εσυ στο περσινο μας ματς δεν μου ειχες στείλει να παιξουμε χαλαρα??? και μετα επαιξες κανονικά??? δεν θυμάσαι να φανταστώ?? σωστα η μνήμη σου θυμάται μονο οτι πρεπει.. Εγω φιλαρακι φοραω παντελόνια οταν κανω κατι βγαινω και το λεω και δεν με ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις... Αλλοι κλαίγονται πως οι άλλοι τους φταινε!

ΥΓ παιδια σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δον ειμαι Ψωμιαδης και ο Δον ειναι το ο καλος!!! Μπρος ξερεις κατι... ξενέρωσες και έδιωξες αρκετούς φιλε , αλλα εμένα ΠΟΤΕ... το άκουσες ποτε!!!!!!!!!!

Λοιπον ολοι εδω ειναι κακοι και ο Δον ειναι ο καλός ο δίκαιος!!!!
και η καραμελιτσα με τα λεφτα που βγαζω το ξαναλεω σε όποιον δεν αρεσει ας κανει αναφορά ΟΛΟΙ ΟΙ GM ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!

Last edited by EGM-Nickleon at 11/21/2011 12:14:07 PM

This Post:
00
200826.312 in reply to 200826.305
Date: 11/19/2011 6:37:37 PM
Overall Posts Rated:
8888
Γιατι λες ψέματα??? κρίμα έγιναν ετσι?

Message deleted
Advertisement