panta latreya ta mathimatika!eixa grapsei 19 stis desmes!esy nomizw eisai mikroteros k den tis eixes prolavei!alla eisai mathimatikos(an thymamai kala!)
Ναι καλά θυμάσαι ναι και δεν έδωσα με τις δέσμες....!! 19 ε..? Θα σου βάλω κανένα ολοκλήρωμα αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι δεν θυμάσαι τίποτα...!!
ennoeitai!alla me 610 einai sigouro oti tha erxontai 21 kai oxi 20?giati 20x610=12200!enw 20x635=12700!
ara an den erxetai kai o 21os 100% me symferei na exw ena adeio kareklaki!etsi den einai?
Θα με τρελλάνεις..! Άδειο καρεκλάκι (ειδικά στα πολυτελείας) δεν πρεπει να έχεις όπως σου εξήγησα...! Βάλτο 610 και έχε πίστη ...! Θα γεμίσει και το 21...Αν δεν γεμίσει θα σου δώσω τη διαφορά...!!! Μπορεί και να γέμιζε με 615 αλλά σου είπα απ'την αρχή 610 για να είμαστε πιο σίγουροι και να μην έχουμε γκρίνιες...!!!
!ela omws pou o proedras kamia fora fountwnei kai xtypaei ola ta mats!k thelei na exei dynath omada!k den exei kai upomonh!gia ayto ton krataw ton Kotidh,gia na m vazei xalinari :-)!
Ναι απλά πρέπει να μπεις λίγο στη λογική ότι δεν χρειάζεται να χτυπάς όλα τα παιχνίδια...¨ολοι θα θέλαμε να μπορούμε να τα χτυπάμε όλα αλλά πολλές φορές ίσως είναι καλύτερο να αφήσουμε κάποιαι....Πάντα εσύ έκανες τέτοιες επιλογές και θυμάμαι και την περασμένη σεζόν που δεν σου στοίχησαν τελικά... Απλά την περασμένη κουτσά στραβά είχες 9άρι ρόστερ... Με το 8άρι και προπονήσεις δεν βγαίνουν με την καμία 3 ανταγωνιστηκά παιχνίδια όσο και να την ψάξεις κάποιοι θα καούν (μαζί με τα εγκεφαλικά σου κύτταρα)....!!
Όπως το είπες σε κάποιο πόστ η κατρακύλα ξεκίνησε από το ματς με τον Αετό... Μπορεί και να το κέρδιζες αλλά δεν σε νοιάζει γιατί και να το κέρδιζες τζόγαρες τις καταστάσεις για ένα παιχνίδι τις επόμενης βδομάδας και θα έκανες εκεί την ήττα σου...Και αν κρινόταν και το κύπελλο όπως και κρίνεται τότε είναι ακόμα χειρότερα...
Συνοψίζοντας όταν δίνεις ένα παιχνίδι μπορεί να το κάνεις και να σιγουρέυεις έτσι 2-3 επόμενα...Τι να το κάνω αν κερδίσεις το δύσκολο και μετά χάσεις ένα πιο εύκολο επειδή δεν έχεις τις καταστάσεις...Λαλακία είναι...! Άκου και εμπιστεύσου Κοτίδη...!
Ps: Περιμένω και εγώ την Πέμπτη να δώ τι θα γίνει στο παιχνίδι σου και στην κλήρωση μου γιατί δεν ξέρω ακόμα τι θα προπονήσω...!
Last edited by Kung Flu at 7/3/2013 4:23:28 AM