Önümüzdeki sene çıkmaya oynayacak bir kadro kurmaya çalışıyorum. O yüzden yüksek maaşlı yaşlı oyuncu aldım. Bütçe anlamında çok sıkışırsam yetiştirdiğim oyunculardan birini satarım. Şu an bütçe darmadağın ama bu akşamki maçın sonucuna göre kadrodan epey oyuncuyla yollarımız ayrılabilir, çoğunlukla direk emekli olacak epey oyuncum var. Kendilerine teşekkğr edip emekliye ayıracağım çünkü piyasa değerleri, maaşlarını bile karşılamaya yetmiyor ve ben maaşı kadar bile etmeyen oyuncularla bu akşam şapkadan tavşan çıkarmaya çalışacağım bakalım.
Son aldığım 2 oyuncuyla önümüzdeki sezona hazırım diyebilirim. Antrenman verdiklerim, önümüzdeki sezon play-off'una kadar istediğim seviyeye gelir diye umut ediyorum. Malum, yaşları epey ilerledi antrenman alanların. Alamadığım bu son oyuncu gibi bir tane bulup alabilirsem KF'ye, sırtım yere gelmez.
Antrenman verip oyuncu yetiştirmek ve bu yolla para kazanmak, oyunun en can alıcı noktası. Antrenman vermeyi kesinlikle ihmal etmemek lazım. Ben antrenman alan oyuncularımın piyasa değerine güvenerek aldım biraz da bu yüksek maaşlı oyuncuları. Yastık altında zor günler için her an bozdurulmaya hazır çeyrek altın gibi. :)