Κοιτα η αληθεια ειναι οτι το να συγκρινεις την ομαδα σου με την εθνικη δεν μπορει να ογηγησει σε ασφαλη συμπερασματα.Με την ομαδα σου κερδιζεις πολυ απλα γιατι εχεις σιγουρα ενα απο τα καλυτερα ροστερ του ομιλου σου (δεν λεω το καλυτερο,αλλα 1 απο τα καλυτερα) (και μη μου πεις να δω τα μπατζετ των αλλων ομαδων και τετοια,δεν μιλαω για λεφτα μιλαω για ροστερ) και επισης γιατι εισαι απο τους καλυτερους μανατζερ του ομιλου σου (παλι δεν θα πω ο καλυτερος γιατι δεν ξερω και τους αλλους).Δεν ειναι οτι δεν κανεις λαθη και στο στησιμο της ομαδας σου (χωρις να εχω δει τα ματς σου),απλα εκει δεν σου κοστιζουν διοτι πολυ απλα τοσο οι αντιπαλες ομαδες οσο και οι μανατζερ τους δεν μπορουν να τα εκμεταλευτουν.Στην εθνικη ομως ειναι αλλιως.Αντιμετωπιζεις εξισου δυνατα ροστερ που τα διαχειριζονται μερικοι απο τους εμπειροτερους μανατζερς.Ετσι λοιπον εδω τα λαθη στοιχιζουν ;)
Κατα τα αλλα μπραβο σου για το χρονο που ξοδευεις και για την προσπαθεια που κανεις.Σου ευχομαι να ερθουν και τα αποτελεσματα που ολοι επιθυμουμε.Απο αποψη τακτικων δεν ειμαι φυσικα ο καταλληλος για να μιλησει,αλλωστε εχουν μιλησει πολυ εμπειροτεροι χρηστες παραπανω.Απλα ΓΝΩΜΗ μου ειναι πως δεν χρειαζεται να προσπαθεις να κανεις τοσο περιεργα πραγματα στις τακτικες,αλλα να παιξεις λιγο πιο απλα.Πχ θα ηθελα να δω ενα σπρωξιματακι,με ενα 4αρακι με καλο σουτ να ''κανονισει'' αυτα τα τουμπανα-τερατα με τους τεραστιους μισθους και καπως ετσι.Αυτα απο μενα.Καλη συνεχεια :)))