Igen, megnéztem volna akkor is ha tegnap, vagy tegnapelőtt írsz. Ahogy megnéztem azt is, mit írtál a kinti fórumon.
De még egyszer, mert nagyon nem akarsz válaszolni: melyik leveledet nem nyitottam ki? Ha nem volt ilyen, miért állítottad? Ezt hogy értékeld igazmondás szempontjából?
Amúgy én is nagyon sok mindenre nem kaptam még mindig választ, amit pedig már többször is megkérdeztem. Vagy valami egészen más dologra válaszoltál, épp csak a kérdés lényegére nem reagáltál, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagytad.
A pénzügyi részhez: te magad írtad, hogy 6 szezon óta nem voltál 2 milla alatt. Ebben benne vannak a harmadosztályú szezonjaid is. Az általad emlegetett 30 vereség, az 2 volt a 23. szezonban és 3 a 24.-ben. Ez öt, két szezon alatt. Nem 30 és még csak nem is 10-12. Úgyhogy leszel szíves nem kiforgatni, meg valótlanságokkal példálózni, hanem a kérdésre válaszolni. Legrosszabb esetben is 2 szezon alatt elbuktál 5*50k-t, azaz 250k-t. A többi 24 hétben meg volt heti 35-45k pluszod (te írtad!). És emellett volt ugye állítólag majdnem 2 millád. Miért is volt veszélyben az embereid felnevelése? Miért állítottad akkor, hogy így nem tudsz tervezni, meg hogy "megélhetési gondokat" okoz az a becsúszott pár vereség?
Látod erre mondtam, hogy ha most igazad mondasz, akkor régen nem mondtál igazat, és én arra alapoztam, amit te magad mondtál. Az a baj, hogy megint bebizonyosodott, hogy te egyszer ezt mondod, máskor meg az ellenkezőjét, mikor mit kell mondani ahhoz, hogy az igazadat bizonygasd. Mondjuk én örülök neki, ha ezt csinálod, legalább mindenki látja, mennyire lehet adni a szavadra.
Az hogy más játékban egy 0-30-as szezon nyereséges volt, minősíti is azt a játékot. Mondjuk azt simán elhiszem, hogy neked az tetszik.
Még egyszer bemásolom amit írtál az önzőségről, mert már ezt is félremagyarázod (kiemelések tőlem):
Azért önző, mert ő csak arra törekszik, hogy a saját érdeke legyen szem előtt (nyerni, nyerni és nyerni mindenáron) ergo leszarja a válogatott nevelést (multizást). Leszarja a nemzetét, a válogatottját...
Te itt bizony válogatottnak nevelésről beszélsz, meg a nemzet és a válogatott leszarásáról. Na ez az amit te most csinálsz (csak a saját érdeked tartod szem előtt, nyerni, nyerni, stb). Ezért kérdeztem, hogy ugye ezt a kis mantrát mindennap elmondod magadnak is, hogy önző vagy, csak a saját érdekeddel törődsz és leszarod a válogatottat és a nemzetedet.
Last edited by LA-Charlie50 at 2/28/2014 1:23:53 PM