BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
124401.306 in reply to 124401.299
Date: 1/21/2010 9:43:52 AM
Overall Posts Rated:
6464
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι το να συγκρινεις την ομαδα σου με την εθνικη δεν μπορει να ογηγησει σε ασφαλη συμπερασματα.Με την ομαδα σου κερδιζεις πολυ απλα γιατι εχεις σιγουρα ενα απο τα καλυτερα ροστερ του ομιλου σου (δεν λεω το καλυτερο,αλλα 1 απο τα καλυτερα) (και μη μου πεις να δω τα μπατζετ των αλλων ομαδων και τετοια,δεν μιλαω για λεφτα μιλαω για ροστερ) και επισης γιατι εισαι απο τους καλυτερους μανατζερ του ομιλου σου (παλι δεν θα πω ο καλυτερος γιατι δεν ξερω και τους αλλους).Δεν ειναι οτι δεν κανεις λαθη και στο στησιμο της ομαδας σου (χωρις να εχω δει τα ματς σου),απλα εκει δεν σου κοστιζουν διοτι πολυ απλα τοσο οι αντιπαλες ομαδες οσο και οι μανατζερ τους δεν μπορουν να τα εκμεταλευτουν.Στην εθνικη ομως ειναι αλλιως.Αντιμετωπιζεις εξισου δυνατα ροστερ που τα διαχειριζονται μερικοι απο τους εμπειροτερους μανατζερς.Ετσι λοιπον εδω τα λαθη στοιχιζουν ;)

Κατα τα αλλα μπραβο σου για το χρονο που ξοδευεις και για την προσπαθεια που κανεις.Σου ευχομαι να ερθουν και τα αποτελεσματα που ολοι επιθυμουμε.Απο αποψη τακτικων δεν ειμαι φυσικα ο καταλληλος για να μιλησει,αλλωστε εχουν μιλησει πολυ εμπειροτεροι χρηστες παραπανω.Απλα ΓΝΩΜΗ μου ειναι πως δεν χρειαζεται να προσπαθεις να κανεις τοσο περιεργα πραγματα στις τακτικες,αλλα να παιξεις λιγο πιο απλα.Πχ θα ηθελα να δω ενα σπρωξιματακι,με ενα 4αρακι με καλο σουτ να ''κανονισει'' αυτα τα τουμπανα-τερατα με τους τεραστιους μισθους και καπως ετσι.Αυτα απο μενα.Καλη συνεχεια :)))

This Post:
00
124401.307 in reply to 124401.305
Date: 1/21/2010 9:45:58 AM
Overall Posts Rated:
22
η ομαδα μια χαρα σημασια εχει κ μπορεις να δεις πολλα μονο που αυτα που λεει ο kaja δε λενε κατι δλδ το οτι ειναι πρωτος σε εναν πολυ βατο ομιλο με ελαχιστες διαφορες στις ομαδες δε λεει κ πολλα οποιοσδιποτε μετριος προπονητης θα μπορουσε να το κανει και βλεποντας το ροστερ φαινεται οτι ειναι νεος και αποιρος ακομα και δε ξερει αρκετα βασικα πραγματα ακομα δε γινεται νεα ομαδα να μην εχει ουτε εναν σοβαρο προπονησιμο παιχτη

Message deleted
This Post:
00
124401.309 in reply to 124401.308
Date: 1/21/2010 10:39:52 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Εδώ είσαι λάθος φίλε μου,δυστηχώς οι ομάδες χτίζονται δεν αγοράζονται...Δεν θα κάνω κριτική στον προπονητή για την ομάδα του αλλά είναι όντως καλό να έχεις κ μικρούς να ανεβάζεις στοιχεία γρήγορα αλλιώς αν διαθέτεις καμμια10+μ να πάρεις τι παίχτες θέλεις.Αλλά μεγάλοι παίχτες έχουν εμπειρία κ μεγαλύτερα στοιχεία αλλά δεν κάνεις την διαφορά.
Ανταλλαγή απόψεων είναι καλό μαθαίνεις δεν χάνεις!!!

Last edited by kavala44 at 1/21/2010 10:40:22 AM

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
124401.312 in reply to 124401.304
Date: 1/21/2010 10:55:43 AM
Overall Posts Rated:
343343
1) Όντως η σύγκριση ΙΙΙ-Εθνικής ομάδας δεν είχε σχέση. Δεν μπορείς όμως Johnny να λες πως σε τέτοιες κατηγορίες στους τυφλούς κερδίζει ο μονόφθαλμος. Δεν είμαστε όλοι στην Κύπρο, όπου υπάρχουν bot στην τρίτη κατηγορία...
Μπορώ να το πω εάν τους συγκρίνω με τους προπονητές που έχουν οι εθνικές ομάδες. Δεν τον σύγκρινα με μένα, δεν αντιμετωπίζει εμένα με την εθνική. Όσο για μένα δεν αντιμετωπίζω μποτς ξέρεις, δεν είμαι στην ΙΙΙ

2) Η δουλειά θα φανεί στο μέλλον. Kajabbar, φρόντισε να έχεις παίκτες με καλή αγ. κατάσταση, που να μπορούν να ελιθούν σε διαφορετικά συστήματα, κάνε και σωστές/κατάλληλες επιλογές στις τακτικές και θα πάρουμε σαν Ελλάδα αυτό που αξίζουμε.
Τι ακριβώς θα φανεί στο μέλλον; Με την ανάπτυξη των νέων δεν ασχολείται. 'Αρα στο μόνο που μπορούμε να υπολογίζουμε είναι κάποια στιγμή να μάθει. Σίγουρα πάντως δεν υπάρχει κάποια δουλειά που γίνεται τώρα που θα με κάνει να αισιοδοξώ

3) Όσον αφορά την υπομονετική και τις ''αργές'' τακτικές, δεν πιστεύω πως είναι λύσεις απελπισίας αλλά όπως έχει πει και ο BB-Mark κρατάν το σκορ χαμηλά (πράγμα που συμφέρει τις υποδυέστερες ομάδες)

Το ότι λέει ο Μαρκ δεν είναι ευαγγέλιο. Στην πράξη θα δεις τι δουλεύει και τι όχι. Με την λογική σου η Κύπρος πρέπει πάντα να παίζει αργές τακτικές, αλλά παίζουμε γρήγορα. Μάντεψε. Είμαστε ψηλότερα στην κατάταξη από την Ελλάδα. Προφανώς λοιπόν κάτι κάνουμε σωστά εμείς, και κάτι λάθος ο τωρινός προπονητής.

Last edited by JohnnyB at 1/21/2010 10:58:26 AM

Message deleted
From: draaccc

This Post:
00
124401.314 in reply to 124401.312
Date: 1/21/2010 11:05:38 AM
Overall Posts Rated:
22
το σκορ χαμηλα θε μεινει μονο που κατα πασα πιθανοτητα το δικο σου σκορ θα ειναι πιο χαμηλα απο του αντιπαλου αυτο θα σε βοηθησει στο πρωταθλημα πχ σε περιπτωση ισοβαθμιας αν η ηττες σου ειναι με χαμηλα σκορ

From: JohnnyB

This Post:
00
124401.315 in reply to 124401.314
Date: 1/21/2010 11:20:31 AM
Overall Posts Rated:
343343
Ο σκοπός είναι η νίκη όχι η τιμητική ήττα..

From: draaccc

This Post:
00
124401.316 in reply to 124401.315
Date: 1/21/2010 11:49:13 AM
Overall Posts Rated:
22
στην εθνικη ναι στα club υπαρχουν κ ηττες σκοπιμοτητας οποτε καλυτερα αυτες να ειναι οσο το δυνατον πιο ανωδυνες

Advertisement