brate dumbo tebi stvarno nije dobro. ajde razumem ostale kretene (flaviusa, gm-a, samuraja...). ali ja i ti smo uvek imali poštovanja jedan prema drugom.
sad si utripovao da me je smorio buzzer zbog toga što si me pobedio. ja bre 5 dana nisam znao ko je pobedio u majstorici. imam neke bitne stvari u životu da odradim u naredna 3 meseca. ne mogu da se posvetim praćenju klinaca. repka nije na ničemu izgubla do jutros. prijateljske su nebitne, jer je iskustvo koje se u njima dobija mizerno. žao mi je samo što se desilo ovo jutros i što sam verovao informaciji koju mi je jarley rekao.
za ovu sezonu je mnogo toga urađeno i nisam hteo da to upropastim sa tim što nemam vremena. zato sam pošteno rekao da neću to raditi i da to preuzme neko drugi. preuzeo je asirko i sve je super. samo je gomila vas debila to jedva dočekala da mene ocrnite. to vam je i uspelo kod većine neutralnih bb menadžera. mada ima još par njih koji znaju da razmišljaju svojom glavom.
duboko si me razočarao svojim ponašanjem i neću ti više odgovarati na uvrede.
aj zdravo....
nisi me dobro shvatio. donekle sam hteo da te opravdam time da si se kao smorio zbog poraza od mene, ali mozda se nisam tako dobro izrazio ili me nisi dobro razumeo. bila je sala gde sam se izvinio ostalima jer sam ja mozda kriv za tvoje bataljivanje BB-a.
samo me nervira kako si nesto mogao da seres pre 3 meseca i da to poreknes tako brzo. lepo sam svima objasnio u postu, da kad nesto ne mozes da izguras do kraja nemoj ni da kreces. a mogao si i da se javis za vreme play off-a da ti je stanje takvo i takvo i mozda bi mogli da smislimo neko resenje. ovako, Asirko evo ti sve u tvoje ruke pa se ti j.bi. i sve je kao super. e pa vidis nije super. i ti si tu istu gomilu debila toliko ocrnio za vreme tvoje, da kazem, kampanje, tako da je red da ti debili vrate.
i ovo boldovano si lepo rekao. i sam si ovde priznao da si zasro i to debelo. samo su tvoji saputnici ostali uz tebe. svi normalni moraju da te lincuju makar neko vreme.
jer nije normalno da te nema par nedelja i onda se javis da vise neces da budes selektor. to mozes u svom dvoristu, ali ovde, iako je ovo samo glupa igrica, nekom stalo da Srbija uvek bude na vrhu.
i kao ja sam tebe razocarao svojim ponasanjem.
A JA SAM ODUSEVLJEN TVOJIM PONASANJEM I ZNANJEM. PROSTO ODUSEVLJEN.