Спочатку хочу подякувати всім менеджерам за обговорення сьогоднішнього матчу на сайті ББ-УА. І надалі очікую такого жвавого обговорення )
Граємо сьогодні проти бельгійців, які в першому турі на однакових настроях, можна сказати сенсаційно, перемогли сильну збірну Словенії… проте вважаю, що в першу чергу винен сам тренер словенців за таку поразку. грати в стартовому складі з трьома Малими і в захисті ставити 3-2… вважаю в матчах збірних, коли суперники можуть грати різними тактиками, так грати недопустимо.
Що ж ми маємо… у суперника Великі мають гіршу форму за Малих. у нас же навпаки, всі Ц і МФи у прекрасній формі, що не може радувати… проте, думаю, що у бельгійців на місці ЛФ буде грати номінальний ЛФ - Patrick Ottevaere, і гратимуть вони зовнішню тактику, а в захисті та персоналку. Також, вважаю, що будуть розраховувати від нас внутрішню тактику в нападі і 3-2 в захисті.
Проте, я не впевнений, що в разі нашого Щита в атаці з 3-ма Великими, чи прокатило би наше 3-2 проти їхньої зовнішньої. Адже тоді, реально би при дальніх кидках бельгійців вдало захищались би тільки наших 2-є захисників… та і для внутрішньої атаки все-таки треба когось з хорошим пасом, а Наум нажаль не в формі
Тому, не зважаючи на пропозиції багатьох менеджерів грати щит/3-2, мене переконали ті менеджери, які були за карусель/персоналу, що ми і будемо грати.
Старт: Буряк, Колчин, Горн, Рябов, Левицький
Заміна: Коза, Петров, Лисий, Філіп, Сало
Резерв: Наум, Дячук.
Вдалої гри і жодної травми !!!
Переживаємо разом !