Ukraina vs. Luxembourg 111 - 107 (75100) +4Тяжко було грати після мотсу. Люксембург правильно вибрав настрій на матч, я це очікував і це логічно з їх боку, і тому ми також не розслаблялись на цей матч.
В підсумку в обох команд рівний настрій і наша перемога.
На цей матч ми підійшли з 2ма втратами: Краснухін травма, а Ініхов був після продажу.
Аналіз нашої атаки:Завдяки своїй базі гравців інших збірних, яку я почав вести з самого початку сезону мого тренерства, мені вдалось назбирати навики 3х основних гравців Люксембургу: РЗ, ВФ і Ц. Якби їхній основний АЗ був у формі, то мали б навики 4 гравців, а так додатково плюс заміна АЗ.
В Ц і ВФ дуже сильні захисти, 19 і 21 відповідно. Також присутній блок в районі 10. В той же час, зовнішній захист РЗ 18 - саме то що тре. В основного АЗ без форми захист 20.
Логічно було вдарити саме в їхній слабший зовнішній захист.
На РЗ я поставив гравця, який має 2у після Рипана найбільшу суму КуС+КзД, а також найкращий пас в команді.
В підсумку, мвп матчу наш РЗ з 29 очками і 6 асистами. Дроздов як завжди на дуже високому рівні. Рипан підвів, думав трохи накидає
Хороша кількість асістів.
Не сподобались мені наші велик в атаці. Я знав навики їхніх основних Ц і ВФ, там зовншіній захист є 6 і 5. Я очікував що пара Бодякін-Кукленко буде робити більше влучних кидків, вони можуть це зробити, але не так склалося як я хотів... Все таки захист 19 і 21 в Ц дає своє також.
Аналіз нашого захисту:Після мотсу загальний рівень захисту команди падає. Тому сьогодні був трохи прохідний двір у всіх. Але добре що виграли в підсумку.
На Ц я не ставив гравця з підбором, бо переваги у підборі в їхніх Ц-ВФ немає на противагу нашим основним ВФ-Ц. Із заміни вийшов у них якись підбористий ВФ і зробив різницю в матчі по підборах.
Далі Вірменія
п.с знову нам зламали гравця, повезло що запасного ВФ... та що ж таке з тими травмами.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 7/22/2024 2:38:22 PM