BuzzerBeater Forums

BB Latvija > Close(NT_U-21 )

Close(NT_U-21 ) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
45893.306 in reply to 45893.305
Date: 11/11/2009 2:33:44 PM
Overall Posts Rated:
11
Kad es izaicinu kādu citu izlasi uz draudzības spēli, kas man ir jāraksta blakus arēnas izvēles logā ?

This Post:
00
45893.307 in reply to 45893.305
Date: 11/11/2009 2:35:51 PM
Overall Posts Rated:
33
So ar paskaties.
--------------------
Позиционное нападение – Uzbrukumā – Base Offense
Раннее нападение – Kontrolēt bumbu – Push the Ball
Разыгрывать до верного – Pacietīgi – Patient
Давления на щит – Izspēlēt – Look Inside
Разыгрывать внутри - Zem groza – Low Post
Карусель – Radoši – Motion
Бросать с периметра – Skrien un met – Run and Go
Принстон – Prncentons – Princenton

Uzbrukuma taktikas

Uzbrukumā-
Pozicionāls uzbrukums parasts akcents, parasts temps, visas pārējās taktikas tiek salīdzinātas ar šo. Izmantojiet šo taktiku, ja nezināt savas komandas spējas.

Kontrolēt bumbu-
Parasts akcents, paaugstināts temps. Spēlētāji mazāk laika veltīs metiena izpildei, protams arī vairāk metīs garām. Ja jūs cerat vinnēt atlekušo bumbu ziņā, un jūsu spēlētāji sliktāki par pretinieka – šī taktika domāta jums.

Pacietīgi-
Parasts akcents, pazenimāts temps. Šī taktika samazina metienu skaitu, bet palielina to precizitāti. Izvēieties šo taktiku ja jūsu spēlētāji sliktāk cīnās par atlekušajām bumbām.

Izspēlēt-

Akcents uz divpunktu metieniem, nedaudz palielināts temps. Izmantojiet šo taktiku, ja jūsu pretiniekam vāja iekšējā aizsardzība.

Zem groza-
Akcents ka uz „Izspēlēt” tikai mazliet pazemināts temps.

Radoši-

Ārējs akcents uz metieniem lēcienā, parasts temps. Izmantojot šo taktiku jūsu spēlētājiem jābūt pabam Metienam lēcienā un Tālmetienam.

Skrien un met-

Ārējais akcents, paaugstināts temps. Izmantot ar pretinieku ar vāju ārējo aizsardzību. Spēlētājiem jābūt labi tālmetiena prasmei.

Pricentons-

Nav izteikta akcenta, ir mazāk 2 punktu meitienu”Metiens lēcienā”, visas metiena prasmes ir vienlīdz svarīgas.

Aizsardzības taktikas

Man to Man
Parasts akcents, parasts temps, visas pārējās taktikas salīdzina ar šo. Izmantojiet šo taktiku, ja nezinat savas komandas spējas.

2-3

Pastiprināta iekšējā aizsardzība un atlekušo bumbu skaits tiek iegūts lielāks, tiek jūtami pavājināta aizsardzība perimetrā. Nedaudz pazememināts temps. Izmantojiet šo taktiku, ja pret jums spēlē komanda ar stipru iekšējo uzbrukumu.

3-2
Perimetra aizsardzības pastiprināšana, atslābinot iekšējo aizsardzību. Zems temps, tiek izcīnīts mazāk atlēkušo bumbu nekā parasti.

1-3-1
Ļoti liels ārējās aizsardzības pastiprinājums, upurējos atlēkušās bumbas un iekšējo aizsardzību. Ieteicasm lietot pret komandu ar labu tālmetienu

Pressings
Tiek palielināts partverto bumbu skaits, upurējoties ar komandas izturību un iekšējo aizsardzību. Ļoti augsts temps. Lai izmantotu šo taktiku jums būs nepieciešams augsts izturības līmenis komandā visiem spēlētājiem. Ja pretinieks pret jums izcīna daudz vairāk atlēkušo bumbu, ar šo taktiku jums ir iespējas mazliet pielīdzināt to skaitu. Bet, ja pretinieks spēlētājiem ir augsta dribla prasme, tad viņi iemetīs daudz vieglu punktu.

Message deleted
This Post:
00
45893.309 in reply to 45893.308
Date: 11/11/2009 2:42:02 PM
Overall Posts Rated:
1313
puisit laikam nesaprati. izskatas ka neseko lidz noteikumiem. BC Cleberg tika uzkerts tad kad centas vinu nopirkt ar atrajiem bitiem dabujot naudu... neviena bridi neteicu ka vins ir slikts vai kas, vienkarsi vinam velme bija liela vinu dabut. neesmu macijis neko... vajag sekot lidz un tad neradisies tadas problemas. un audzetajs jau tu esi lielisks piedot ka aizskau tavas jutas-tikai isti nesaprotu kada veida

This Post:
00
45893.310 in reply to 45893.306
Date: 11/11/2009 2:42:36 PM
Overall Posts Rated:
4343
arenas ID! Kad es biju treneris parasti rakstiiju vienu un to pashu ID, bet taapat speele notikaas vienmeer citaa areenaa!
.
izmanto komandas ID!

From: jexer

This Post:
00
45893.311 in reply to 45893.310
Date: 11/11/2009 2:46:22 PM
Overall Posts Rated:
1313
dmaju ka richijs varetu reali vinam palidzet, vinam butu kur iemest aci jo domajam ka jau katru seznu kautkas mainas noformejuma utt. un vispar ja uloti jauki butu ja Kartupelis61 ielaistu sava profila to reizi nedela kadu personu kam var uzticeties, domaju no bijusajiem treneriem vai ko tadu. domaju ka tads nesacakares ne valstij ne pasa Kartupelis61 profila neko. un ja ari ta tad viss LV BB to nepiedos

This Post:
00
45893.312 in reply to 45893.309
Date: 11/11/2009 2:49:57 PM
BC kipucis
II.3
Overall Posts Rated:
719719
izskatas ka neseko lidz noteikumiem. BC Cleberg tika uzkerts tad kad centas vinu nopirkt ar atrajiem bitiem dabujot naudu...

man drizāk izskatās,ka tieši tauta nezin to situāciju.. mes 4dienas (05.11) vakarā ar horemu sēdējam un apspriedām iespējamo zaksa pardošanu.. vins bidoja par amerikānu SF,kam skilu summa un skili bija nereali labi.. kopā ar Chernobilas vilkiem vini abi bidoja.. lidz horemam beidzās nauda.. un tad vins teica - liec zaksu tirgu, atdosu uzreiz visu,kas man ir.. jautāju cik vinam ir un uzreiz ieliku pa 7M.. 5 minūsū laikā jau manā kontā bija 7M. tā kā tas bija sarunāts, vins pierādīja savu vārdu patiesumu un tiešām uzbidoja..
bet tagad izskanēja,ka esmu vainīgs,ka nolēmu pardot spēlētāju.. nu piedodiet...

This Post:
00
45893.313 in reply to 45893.311
Date: 11/11/2009 2:50:11 PM
Overall Posts Rated:
11
Ielaist man nav nekādu problēmu. :)
Tikai ko ? Tad richiju ?

This Post:
00
45893.314 in reply to 45893.312
Date: 11/11/2009 2:52:53 PM
Overall Posts Rated:
1313
nu nez. itka jau musu GM labak to zinatu, ja vins pateiktu ka bija, bet manuprat ka es teicu, jo paskatoties uz darijumu vesturi ari ta liekas

This Post:
00
45893.315 in reply to 45893.313
Date: 11/11/2009 2:53:31 PM
Overall Posts Rated:
1313
to domau mes kopistiski varetu izveleties.
to paroli ja uvari katru reizi nomainit pectam

This Post:
00
45893.316 in reply to 45893.313
Date: 11/11/2009 4:02:53 PM
Overall Posts Rated:
308308
vēl jau tu vari uz to Horema meilu uzdrukāt, lai šams tev pamāca kas un kā... kas tagad jādara, kas būtu labāk utt... gan jau vinjma kkādas plāni bija... + iesaistīt kko no komūnas klāt un pa visiem jau to var pavilkt... jo vienam cilvēkam, ja tas nav bijis plānots pasākums var būt par smagu... tomēr ne mazums laika prasa...

Advertisement