BuzzerBeater Forums

Eesti - III.12 > Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Set priority
Show messages by
From: TauriPG

This Post:
00
107434.307 in reply to 107434.306
Date: 6/17/2011 4:52:04 PM
Overall Posts Rated:
3838
Mis su plaanid selleks hooajaks on? Huvitav oleks teada, kas sa üritad kuidagi RSK-lt koduväljakut röövida või kulged rahulikult? Vaatasin teie hooaja esimest kohtumist, aga see ei andnud mingit erilist infot, karika tõttu võtsid sa suht kergelt seda.. Minu pärast muretsema ei pea, saad rahus entut koguda.. Üritan see hooaeg siiski 5.daks jääda.
Su U21 KM tundub ka päris hea ost olevat.. Korralik treenitav veel ja teeb sinu elu selle võrra lihtsamaks, et ega keegi enam eriti korvialla rünnata ei taha.. Saad rahus 3-2 lasta ja vastase tagamehi nullida :)
Usun, et meie poolt üks teist ära võidab!

From: Jäpe

This Post:
00
107434.308 in reply to 107434.307
Date: 6/20/2011 3:17:08 AM
Overall Posts Rated:
99
Olen see hooaeg oma tööga väga hõivatud olnud ja seetõttu on buzzer suht tagaplaanile jäänud.Nüüd olen tagasi pildil.Mis puutub hooaja algusesse, siis see hooaeg ma karikasse ei panustanud.Eelmine hooaeg sai mehed nii ribadeks aetud, et play-offis lasin meestel lihtsalt mängu ära mängida ja siis kohe suvepuhkusele minna
Ah et sa loodad, et Rsk läheb...ehk eest ära....küll ta läheb...Ainult , et kakerdised viskavad talle väikse kondi kodarasse...elame näeme.
Mul hetkel II liigasse asja veel pole.Mehed hakkavad juba vanax jääma ja tuleb teha suurpuhastus.Pensionärid pensionile ja kes veel vähegi kõlbulik...need müüki.Oma U21 meest treenin jah...koos Martsepaga.Ex ma tulevikus nendele panustama hakkagi, aga eelkõige tuleb kummagit 2 hooaega veel treenida, et neist ikka asja saax .
Ma arvan, et Rsk ja Kakerdised...nemad see hooaeg rohkem rüganud ja katsetanud....neil eelis teistega, kuigi kui minult küsida kummale panustada, siis RSk olnud stabiilsem...kakerdised rohkem sellised katsetajad tüüpi. Nagu aru sain, panustas ta karikale ka suurema osa ajast ja säästis osasid mehi liigamängudes...tark otsus.Mõlemal võimalused võrdsed.Siinkohal loeb ehk koduväljakueelis .
Olgu kakerdistega kuidas on....enne peab Rsk siinpool selle alagrupi võitma.Ülejäänud managerid ei tee talle seda ehk väga lihtsaks, mina mitte vähemalt ja pressin ikka , muidu saab liiga lihtsalt.Olen talle konkurent ja nii see jääb.
Sulle Tauri soovitan, et play-offi ikka pressi. Endal ka huvitavam...äkki teed minulgi selja prügiseks, kui kolmanda koha ära hõivad:

This Post:
00
107434.309 in reply to 107434.308
Date: 6/20/2011 4:50:30 AM
Overall Posts Rated:
3838
No kakerdised on omaette võistkond, kes oleks mulle peaaegu, et kolme mehega ka koti pähe tõmmanud :D
Mudiugi loodan, et RSK läheks, saaks meie poolel kõrgemale ka tõusta kui 3. koht. Pärnu Bulls on ka väga hea hooaja teinud, otse IV-st päris hea meeskonnaga.. Aga selles olen ma küll väga veendunud juba, et RSK saab PO lõikes koduväljaku endale ja läheb 2-1 võitudega siit edasi.. Playoffis on ju tegelikult võimalused suht ühtlased ja koduväljak loeb siin buzzeris ka päris korralikult..
See playoffi pressimine.. no ma ei tea.. Meie viimane mäng oli minu jaoks natuke üllatus, arvasin, et sa tuled vähe kergema innustusega peale. Ma ei tea palju su entu olla võis aga eks see jättis tulemusse oma jälje. Terve mäng oli tasavägine ja 4.da veerandi alguses juhtisid vaid 2p-ga ja siis ma ei tea mis juhtus aga võitsid viimase veerandi 35-19.. Siis mul tekkiski mitu küsimust, et kui oleks ka normaliga tulnud või taktika teine olnud vms.. Aga mis siin oletada, PO-s on sul koduväljak + mitmetel kohtadel paremad mehed.. Ei näe ise mõtet punnitama tulla.. Mul mängijate palgad piisavalt suured, selle pealt kokku hoidmine tuleks ka mu plaanidele kasuks :)

From: Jarko

This Post:
00
107434.310 in reply to 107434.309
Date: 6/20/2011 3:33:26 PM
Overall Posts Rated:
66
Tervist siis kõigile ka minu poolt. Mõtlesin,et teen III. 12 liiga foorumisse ka ühe pikema postituse. Vaatan,et teil siin toimuvad päris pikad ja analüüsivad arutelud ning kõik on nagu vanad tuttavad omavahel:) Esimese hooajaga võin olla suhteliselt rahul, sest sattusin tugevamasse tabeli poolde Võimsasse 8´sse. Võimsa 8 tugevust kinnitab ka asjaolu,et meie 5. meeskond ehk Pae oleks oma võitude kaotuste suhtega Suure 8 liider. Kuna Võimas 8 on 2 esimest meeskonda omaette klassist,siis võin hetkeseisuga rahul olla, ka Nisanäpud on minu meeskonnast veel tugevam,aga teistega probleemi poleks. Hooaja algul arvasin,et läheb väga raskeks ja seadsin eesmärgiks alagrupis 6-7 koha,nüüd paistab aga play-off igati reaalne. Play-offis mul aga mingit lootust ilmselt poleks,sest vastastel on tugevamad mehed ja see hooaeg ma enam kedagi juurde osta ei plaani suure tõenäosusega, pigem teen aktiivset müügitööd:). Seega võtan hooaja lõppu veits kergemalt, kuna väljakukkumis ohtu pole ning see hooaeg jääb saagiks play offi 1. ring. Loodan koguda veidike rasva järgmiseks hooajaks ja vaadata mis siis juhtub kui üks suurtest on eest ära läinud.

From: TGM
This Post:
00
107434.311 in reply to 107434.310
Date: 6/21/2011 5:25:23 PM
Overall Posts Rated:
1010
Keegi drafti ka üldse vaadanud on? :)
Ma avastasin just 12p omal ja no ei vedanud ja ei miskit.

To: TGM
This Post:
00
107434.312 in reply to 107434.311
Date: 6/21/2011 10:10:31 PM
Overall Posts Rated:
3838
Ma ei panusta drafti. Eelmine hooaeg investeerisin 0 doltsi agd sain päris ok treenitava ja ilmselgelt vöidan rohkem kui andsin.. Sama ka see hooaeg, ei viitsi väga tömmelda..

From: Jäpe

This Post:
00
107434.313 in reply to 107434.312
Date: 6/23/2011 4:38:09 AM
Overall Posts Rated:
99
Üttlen ausalt, pole viimased 4 hooaega miskit draftile panustanud.Lihtsam on hooaja alguses omale soetada selline mees, keda ise tahad. Võib-olla on just mõni meeskond drafti peal väljas, kuid minul endal pole siiamaani siiski vedanud.

This Post:
00
107434.314 in reply to 107434.313
Date: 6/23/2011 5:40:11 AM
Overall Posts Rated:
3838
Ega jah see draft ikka nii suhteline ja täielik õnnemäng. Ma vist oma esimese hooaja draftist sain ühe MVP 18a ja paraja pikkusega VÄ jaoks.. Aga kuna ma siis väga treenida ei osanud ja no polnud mingeid erilisi treenereid jne, siis müüsin ta 1mln-ga maha.. Aga siis ei olnud veel see punktide süsteem ka..

This Post:
00
107434.315 in reply to 107434.314
Date: 6/25/2011 4:44:05 PM
Overall Posts Rated:
3838
Krt ja ma olin jumala kindel, et ma oma tänase line-upiga ei vöida..

From: Jarko

This Post:
00
107434.316 in reply to 107434.315
Date: 6/25/2011 4:54:29 PM
Overall Posts Rated:
66
ja ma olin kindel,et saan täna korraliku kaotuse,aga tuli hoopis võitluslik ja suhteliselt tasavägine mäng. pidanuks vist normaalsega võtma

This Post:
00
107434.317 in reply to 107434.316
Date: 6/25/2011 5:32:47 PM
Overall Posts Rated:
3838
Mind üllatas Konesko järjekordne taktika valik. Ja ka see, et ta normaliga mängis. Ma ei tea, mis sinu entu enne mängu oli aga ma arvasin, et Konesko üritab playoffiks entut koguda, sest ta 2. koht alagrupis on enam kui kindel. Samuti sinu kolmeste protsent oli väga laes..
Naljakas on see, et princetoni vastu 3-2 ala mängides tuli tal vaid 1 vaheltlõige (ok sul 10 pallikaotust aga see on enam vähem).. See kaitseformaat peaks just tagamängijaid pressima.. Princetoni taktikast ma pole veel ise väga palju sotti saanud
Aga jah, sul läks kõvasti paremini kui mul.. Ma kukkusin kodus viimase veerandajaga täiesti ära võttes samuti rahulikult.. Ma polegi enam niiväga kindel, et sa minust kehvema tiimi kokku oled ajanud aga see hooaeg jääb meil see katsetamata ka :)

Advertisement