BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

Set priority
Show messages by
From: Tzachi

To: Ori
This Post:
00
259440.307 in reply to 259440.306
Date: 6/21/2015 1:52:09 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
וואו, כמה כיף לעשות דיון מסוג כזה, בו בנאדם גם יודע לומר משפטים כאלו, רק על זה מגיע לך לייק.

צודק, כנראה לא התבטאתי מספיק טוב.

בכל אופן, אני חושב שיש לו 2 יתרונות גדולים לעומת פארגו, הראשון - הוא קלעי טוב יותר. השני - הוא הרבה יותר יציב. פארגו יכול לתת משחקים מדהימים ולהיעלם לגמרי משחק אח"כ. ושוב משחק מטורף, ושוב משחק עם 0 תרומה. הוא מאוד קיצוני. אצלו, זה קורה פחות. בטח בצורה הרבה פחות קיצונית.

This Post:
00
259440.308 in reply to 259440.303
Date: 6/21/2015 1:55:23 PM
Overall Posts Rated:
105105
1) הערכה כלכלית:
א) לפי אותו לינק - מכבי הרוויחה 1.2 מיליון (מתוך 18.5 הכנסות).

ב) הוצאות שחקנים העונה (לפי חישוב שלך) ירדו ב-2 מיליון דולר.

ג) הוצאות על מאמן (צוות מקצועי) ירדו בכמיליון דולר.

ד) עלויות מנויים וכרטיסים עלו ב-5 עונות בכ-3% שנתי (הערכה מקלה), כלומר 15% סה"כ (מקל שוב), כלומר תוספת של מיליון להכנסות.

ה) אין רווח של 400 אלף על עומרי כספי

ו) אזניח עלייה בכל יתר הפרמטרים - הוצאות והכנסות.

סה"כ מגיעים לרווח של 4.8 מיליון דולר מתוך סה"כ של 19.5 הכנסות.
וזה כשהולכים שוב ושוב לחישוב שמניח הוצאות גבוהות יותר מהמציאות והכנסות נמוכות יותר מהמציאות.
הא, וזה לפני שמוסיפים רווחים מתשלומי ביטוח בגלל הפציעה של פניני (שאותם זה באמת מגוחך לא להכניס ולהגיע ליותר מ-5.5 מיליון דולר רווח!)

2) אז יש הסכמה שהבעלים פגעו בקבוצה בהבאה של גודס וגרשון.
יש הסכמה שהם ממשיכים איתם (למה? להמשיך לפגוע, או שזה יותר זול מלהביא מאמן איכותי באמת?) וזה ייפגע בקבוצה
יש הסכמה שאי הבאה של פניני פגעה ביורוליג
יש הסכמה (?) שבדיעבד החיסרון של פניני הביא לכך שהקבוצה הודחה לפני הגמר (!!!), גם אם זה בגלל מאמנים לא מספיק טובים (לדעתך)
יש הסכמה שכל המהלכים הנ"ל (אי הבאת מאמן איכותי, אי הבאת מחליף ל-פניני) הם מהלכים שמהם בעלי מכבי הרוויחו.

3) מה המקורות של העיתונים שטענו שרייס והיקמן מקבלים סכומים כאלה, מה שמות העיתונים האלה בכלל?
באיזה קבוצות בדיוק הם משחקים שמשלמים סכומים כאלה?
האם אתה בא לטעון שאלה שתי קבוצות עם יותר כסף ממכבי? עד היום היתה הסכמה על כ-שלוש קבוצות שלגמרי מעל מכבי בהוצאות - צסק"א, ברצלונה ו-ריאל.

4) סמית' מקבל שידרוג לפי הפירסומים. האם אתה מאמין לפירסומים?
האם לשחקן בן 33 (אם אני זוכר נכון), שנפצע שוב משלמים סכומים כאלה?
האם זה מסתדר עם העובדה שנתנו לכל שחקן אחר ללכת?
האם זה מסתדר עם זה שטיוס הולך לעזוב בגלל מקרה סביב 100 אלף דולר?

5) האם אנחנו יודעים משהו על היכולת של רוצ'סטי בהובלת קבוצה לשלבים גבוהים ביורוליג? לא.
לגבי פארגו? כן.

6) סיים בליגה מקום ראשון לא מגלה שום דבר על המרחק בין הקבוצות.
כבר שלושים שנה (או משהו) שמכבי מעל הליגה. האם ההפרש הכלכלי זהה בכל עונה? תשובה - לא, הוא לא.

7) מכבי כל עונה מפסידה בליגה יותר משחקים. הליגה חשובה (או - לא חשובה) לה, באותה מידה.
מה שמלמד במשהו אחר משתנה.
היחס הכלכלי בין עלויות השחקנים של הקבוצות.

8) לקרוא למשהו אקדמיה נותן איזה נופח יוקרתי, אבל בינו למציאות אין הרבה.
למכבי מאז ומתמיד היו קבוצות נוער (שאגב מכניסות מעט כספים גם הן ואותן לא כללו בניתוח).

9) כיוון שהבעלים לא החליפו את המאמן, אזי אם לא יגיע סגל טוב יותר, הקבוצה תיכשל (יחסית) שוב ביורוליג ותהיה בסכנה בליגה.

נראה לי שזה מסכם את כל הטיעונים שלי.
מוזמן להגיב או להמשיך הצעד התימני

This Post:
00
259440.309 in reply to 259440.308
Date: 6/21/2015 2:08:22 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
הוצאות שחקנים ומאמן ירדו, מצד שני נוסף תקציב לאקדמיה שלא היה קודם.

הכנסות מאולם אולי עלו, אבל מאוד ייתכן שהיתה ירידה בהכנסות אחרות. (יורוליג/ספונסרים למשל). ייתכן גם שהוצאות אחרות עולות היום יותר (אקדמיה/טיסות למשל).

2) אז יש הסכמה שהבעלים פגעו בקבוצה בהבאה של גודס וגרשון.
יש הסכמה שהם ממשיכים איתם (למה? להמשיך לפגוע, או שזה יותר זול מלהביא מאמן איכותי באמת?) וזה ייפגע בקבוצה
יש הסכמה שאי הבאה של פניני פגעה ביורוליג
יש הסכמה (?) שבדיעבד החיסרון של פניני הביא לכך שהקבוצה הודחה לפני הגמר (!!!), גם אם זה בגלל מאמנים לא מספיק טובים (לדעתך)
יש הסכמה שכל המהלכים הנ"ל (אי הבאת מאמן איכותי, אי הבאת מחליף ל-פניני) הם מהלכים שמהם בעלי מכבי הרוויחו.

יש הסכמה שאי הבאת מחליף לפניני פגע בקבוצה ביורוליג. אין הסכמה שזה פגע בקבוצה בליגה. זה בערך הפעם ה100 שאני כותב את זה בתרד הזה. אבל גם עם הסגל הזה, וגם עם צוות האימון הזה, מכבי הייתה צריכה לנצח את אילת ולקחת את האליפות.

3) מה המקורות של העיתונים שטענו שרייס והיקמן מקבלים סכומים כאלה, מה שמות העיתונים האלה בכלל?
האם אתה בא לטעון שאלה שתי קבוצות עם יותר כסף ממכבי? עד היום היתה הסכמה על כ-שלוש קבוצות שלגמרי מעל מכבי בהוצאות - צסק"א, ברצלונה ו-ריאל.

באינטרנט יש מבחינתי 3 אתרים שאני קורא בהם, ספורטנדו, יורובקסאט והפורום אינטרבאסקט. מוזמן לחפש בהם. יש הרבה קבוצות מעל מכבי בהוצאות. ניקולה על התקציב של מכבי בהשוואה לקבוצות השונות באירופה:

אני אומר לך שהתקציב של מכבי הוא אולי 15-16 ביורוליג. ואני אומר לך שגם עם תקציב כזה אפשר להצליח. זו רק שאלה של בחירת שחקנים ויצירת כימיה".

בראיון פה:
http://sports.walla.co.il/item/2655626

4) סמית' מקבל שידרוג לפי הפירסומים. האם אתה מאמין לפירסומים?
האם לשחקן בן 33 (אם אני זוכר נכון), שנפצע שוב משלמים סכומים כאלה?
האם זה מסתדר עם העובדה שנתנו לכל שחקן אחר ללכת?
האם זה מסתדר עם זה שטיוס הולך לעזוב בגלל מקרה סביב 100 אלף דולר?

הוא נתן העונה עונה מטורפת, ששווה לו בשוק סכומים גבוהים ממה שהוא מקבל במכבי, לטעמי הוא היה העונה הסמול הטוב באירופה, אפשר לחלוק על זה ולטעון אחרת, אבל בכל אופן מדובר בשחקן אדיר. הוא יהיה בן 33 בעונה הבאה. אז כן, אני לגמרי מאמין בסכומים שפורסמו. הם נראים לי אפילו צנועים ביחס למה שהוא שווה. אם טיוס יעזוב, זה לא יהיה בגלל 100 אלף דולר.

5) האם אנחנו יודעים משהו על היכולת של רוצ'סטי בהובלת קבוצה לשלבים גבוהים ביורוליג? לא.
לגבי פארגו? כן.

היה אפשר להשאיר את פארגו בסכומים שמביאים את רוצ'סטי. אני אישית, חושב שמדובר בצעד חכם (להעדיף אותו על פארגו) אם יביאו לצידו גארד איכותי.

8) לקרוא למשהו אקדמיה נותן איזה נופח יוקרתי, אבל בינו למציאות אין הרבה.
למכבי מאז ומתמיד היו קבוצות נוער (שאגב מכניסות מעט כספים גם הן ואותן לא כללו בניתוח).

לטעמי, האקדמיה הוא לא רעיון חכם במיוחד. פשוט כי קשה לי להאמין שהיא באמת תצליח לתת תמורה לאגרה. אבל אין לי ספק בכלל שמשקיעים כעת יותר בנוער ממה שהשקיעו בעבר.

9) כיוון שהבעלים לא החליפו את המאמן, אזי אם לא יגיע סגל טוב יותר, הקבוצה תיכשל (יחסית) שוב ביורוליג ותהיה בסכנה בליגה.

אני לא מאמין שנהיה בסכנה בליגה. אני בהחלט חושש שניכשל שוב ביורוליג.

From: Ori

This Post:
00
259440.310 in reply to 259440.307
Date: 6/21/2015 3:14:04 PM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
טוב, כמו שאמרתי יש יתרונות ויש חסרונות, זה תלוי מי הגארד שישחק איתו.
אני חושב שאם היינס היה מתגלה כתואם ריקי היקמן גם לפארגו היה הרבה יותר קל ולא היינו רואים אותו משתולל כל כך הרבה.

This Post:
00
259440.311 in reply to 259440.309
Date: 6/21/2015 3:56:05 PM
Overall Posts Rated:
105105
הוצאות שחקנים ומאמן ירדו, מצד שני נוסף תקציב לאקדמיה שלא היה קודם.

אתה באמת חושב שזה קרוב לשקול??? האקדמיה זה פינאטס אם בכלל מדובר על איזשהו הבדל ולא מיתוג שנשמע מפוצץ.

הכנסות מאולם אולי עלו
אין פה אולי. זו עובדה.

אבל מאוד ייתכן שהיתה ירידה בהכנסות אחרות. (יורוליג/ספונסרים למשל). ייתכן גם שהוצאות אחרות עולות היום יותר (אקדמיה/טיסות למשל).

זה לא טיעון.
יכול להיות שהיום עולה להם טרופית שהם מחלקים לשחקנים בהפסקה מיליון דולר לחתיכה, והספונסרים החליטו שמכבי לא מותג מנצח.
יכול להיות. סביר? לא ממש.

יש הסכמה שאי הבאת מחליף לפניני פגע בקבוצה ביורוליג.

אין הסכמה שזה פגע בקבוצה בליגה.

כלומר, היתה אפס השפעה על התוצאה של הסידרה מול אילת אם היו מביאים מחליף? לא ממש.

חסר תגובה לזה ש:
א) יש הסכמה שהבעלים פגעו בקבוצה בהבאה של גודס וגרשון.
ב) יש הסכמה שהם ממשיכים איתם (למה? להמשיך לפגוע, או שזה יותר זול מלהביא מאמן איכותי באמת?) וזה ייפגע בקבוצה
ג) יש הסכמה שכל המהלכים הנ"ל (אי הבאת מאמן איכותי, אי הבאת מחליף ל-פניני) הם מהלכים שמהם בעלי מכבי הרוויחו.

ספורטנדו, יורובקסאט והפורום אינטרבאסקט

והם הוכחו כנכונים בכך ש?
ומה בדיוק כתוב שם?
ומדוע בכלל אנחנו צריכים לנחש מספרים ומכבי לא חושפת את המספרים? מה יש להסתיר?

http://sports.walla.co.il/item/2655626

יש לציין שאותו כתב טוען שהתקציב הוא בין 22 ל-24 מיליון דולר.

סמית' הוא נתן העונה עונה מטורפת, ששווה לו בשוק סכומים גבוהים ממה שהוא מקבל במכבי

ובמקרה דווקא אותו מכבי הצליחה להשאיר...

הוא יהיה בן 33 בעונה הבאה.

מזמן לא היה במכבי שחקן מבוגר מאד שבעברו היה טוב מאד (פפלוקאס)

אם טיוס יעזוב, זה לא יהיה בגלל 100 אלף דולר.

הבעלים יכלו להשיג שקט אם היו פותחים את החוזה, נותנים לו את ה-100 אלף ומשדרגים בהתאם את החוזה להמשך.
העובדה שזה לא קרה, מלמדת בדיוק על הסכומים האמיתיים שמשלמים במכבי.
זוהי בגדול העובדה היחידה שיש לנו את שני הצדדים ואנחנו יודעים על כמה מדובר.

היה אפשר להשאיר את פארגו בסכומים שמביאים את רוצ'סטי.

ברור, כי זה בא מאותו סעיף - השחקן הנוצץ (יחסית) שייצור תחושה של שיפור.

האם היתה איזו עונה (לאחרונה) שחשבת, וואלה השחקנים שהביאו פחות טובים?
כמה מהפעמים זה עמד במבחן המציאות?

כמה מהזרים שהביאו לפני שראית אותם משחקים חשבת, "וואלה, תותח"?
כמה מהם התגלו ככישלון יחסי או ענק?

לטעמי, האקדמיה הוא לא רעיון חכם במיוחד.
פשוט כי קשה לי להאמין שהיא באמת תצליח לתת תמורה לאגרה. אבל אין לי ספק בכלל שמשקיעים כעת יותר בנוער ממה שהשקיעו בעבר.

באקדמיה זו מסחרה של מילים.
במה שונה האקדמיה הזו מקבוצות הנוער שהיו לפני כן?
איזו השקעה זה בכלל דורש?

אתה בעצמך לא מאמין בזה. למה בעלי הקבוצה מאמינים בזה? (אגב, גם אם הם באמת מאמינים בזה, זו כבר פעם שלישית שהם מבזבזים כסף לא בכיוון. וזה לא המצב).
לדעתי הם מאמינים שיהיו כאלה שיאמינו לזה שזה עולה המון כסף, למרות שזה כולה קבוצת נוער עם שם מפוצץ.

כיוון שהבעלים לא החליפו את המאמן, אזי אם לא יגיע סגל טוב יותר, הקבוצה תיכשל (יחסית) שוב ביורוליג ותהיה בסכנה בליגה.

אני לא מאמין שנהיה בסכנה בליגה. אני בהחלט חושש שניכשל שוב ביורוליג.

למה לא? הרי אלה אותם המאמנים החלשים (לטענתך) ואם אין סגל יותר טוב למה שהפעם התוצאה לא תהיה זהה? או רעה באותה מידה (הדחה בגמר הליגה)?

Last edited by Pini פיני at 6/21/2015 4:16:20 PM

This Post:
00
259440.312 in reply to 259440.311
Date: 6/21/2015 5:12:24 PM
Overall Posts Rated:
105105
רוב התגובה היתה חלק מהפינג-פונג הבלתי נגמר, אבל אני רוצה שנתמקד בשני נתונים.
ולכן תגובה נפרדת.

1) המקור שלך להוצאות והכנסות בקבוצה טען שההכנסות העונה הן בין 22 ל-24 מיליון (שזה קצת פחות ממה שאני טוען) והרבה יותר ממה שטענת. עלייה של כ-5 מיליון דולר מאותו תחקיר שהבאת

2) שכר השחקנים לפי הסכומים שלך מהווה ירידה של כ-2 מיליון דולר מאותו תחקיר

סה"כ הפרש של כ-7 מיליון רווח שמצטרפים לרווח של כמיליון באותה עונה. כלומר לסה"כ של 8 מיליון.

אגב, לא משלמים לאקו"ם או למי שזה לא יהיה תגמולים על שימוש במילה "אקדמיה" במקום במילים העממיות "מחלקת נוער".

This Post:
00
259440.313 in reply to 259440.312
Date: 6/21/2015 10:14:43 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
וואוו ממש ניסיתי לקרוא את כל הדיון, אבל זה היה טו מאץ'. כל הכבוד על העניין. גילוי נאות: אני בכלל לא עקבתי אחרי הסדרה של מכבי. הייתי עסוק בעיקר באן.בי.איי ופשוט לא יצא לי לראות משחקים.

אבל בכל זאת אני מרגיש שיש דבר אחד שאולי שהזנחתם: העניין המנטלי, הפסיכולוגי:
ממה שאני יודע על ספורט תחרותי, החלק המנטלי חשוב כמעט כמו החלק הפיזי. אם שחקן לא מאמין בעצמו או לא נותן מעצמו, הוא פשוט לא מצליח. קבוצה שהמצב המנטלי שלה, כאורגניזם שלם, לא טוב, בבעיה.
אז לא צפיתי במשחקים ואני לא באמת יודע, אבל יש לי הרגשה שהניסיון של אריק שיבק באימון עזר לו מאוד בקרב מול גודס. למאמן ראשי, והרבה פחות לעוזר מאמן, יש שליטה מנטלית מאוד חזקה על השחקנים שלו. הם מסתכלים עליו מלמטה לרוב, נתמכים על ידו, פונים אליו. הוא האבא שלהם בהמון מובנים, והאמא לפעמים. זה לא תמיד נכון, ע"ע לברון ג'יימס ודייוויד בלאט, אבל זה עדיין מאוד משמעותי.

נ.ב
אני מאמין שאילת תלך עד הסוף. סתם ניחוש.

This Post:
11
259440.314 in reply to 259440.313
Date: 6/22/2015 12:50:21 AM
Overall Posts Rated:
105105
וואוו ממש ניסיתי לקרוא את כל הדיון, אבל זה היה טו מאץ'. כל הכבוד על העניין. גילוי נאות: אני בכלל לא עקבתי אחרי הסדרה של מכבי. הייתי עסוק בעיקר באן.בי.איי ופשוט לא יצא לי לראות משחקים.

אבל בכל זאת אני מרגיש שיש דבר אחד שאולי שהזנחתם: העניין המנטלי, הפסיכולוגי:
ממה שאני יודע על ספורט תחרותי, החלק המנטלי חשוב כמעט כמו החלק הפיזי. אם שחקן לא מאמין בעצמו או לא נותן מעצמו, הוא פשוט לא מצליח. קבוצה שהמצב המנטלי שלה, כאורגניזם שלם, לא טוב, בבעיה.
אז לא צפיתי במשחקים ואני לא באמת יודע, אבל יש לי הרגשה שהניסיון של אריק שיבק באימון עזר לו מאוד בקרב מול גודס. למאמן ראשי, והרבה פחות לעוזר מאמן, יש שליטה מנטלית מאוד חזקה על השחקנים שלו. הם מסתכלים עליו מלמטה לרוב, נתמכים על ידו, פונים אליו. הוא האבא שלהם בהמון מובנים, והאמא לפעמים. זה לא תמיד נכון, ע"ע לברון ג'יימס ודייוויד בלאט, אבל זה עדיין מאוד משמעותי.

נ.ב
אני מאמין שאילת תלך עד הסוף. סתם ניחוש.

דעתי שונה.
כן, בהחלט לצד המנטלי יש משמעות.

אבל, להגיד שגודס חסר ניסיון ובגלל זה הוא לא ידע בכלל לטפל בצד המנטלי, זה לא רציני (ונזכיר שמדובר באחד שאימן כבר תקופה ושיחק ברמה גבוהה לא מעט זמן)

יותר מזה, אני בכלל לא קונה את זה שלעוזר המאמן וים הניסיון והאוטוריטה שלו אין משמעות.

ואפילו אם הבעייה היתה רק גודס, השאלות הן -
למה קיבל בכלל את המפתחות מהבעלים? [תשובה - יותר זול משמעותית ממאמן בעל שיעור קומה]

למה לא פוטר [הרי, הטלת אשמה על כל מי שאינו בעלים, זה משהו שאנחנו רואים עונה אחרי עונה במכבי]? תשובה - כי יותר זול להשאיר אותו מלשדרג את עמדת המאמן עם מאמן מהטופ.

איך ייתכן שההבדל בין סגל של תקציב באיזור ה-2-3 מיליון דולר (ואני לארג') מצליח בכלל לדגדג קבוצה עם תקציב פי 10 (ועוד בסידרה!)?
ההסבר שזה הכל המאמן הוא לא באמת מתקבל על הדעת.
זה כמו לספר שמכבי יכולה לדגדג בסידרה קבוצה סבירה מה-NBA, כל עוד לאותה קבוצה יהיה מאמן חלש.

This Post:
33
259440.315 in reply to 259440.314
Date: 6/22/2015 4:08:10 AM
Montanas
III.1
Overall Posts Rated:
277277
פיני - יש מצב שאחרי שחשפת בפנינו לראשונה שכל אחד מהבעלים של מכבי מכניס 2 מיליון דולר נטו בעונה, תוכל גם לספר לנו מי באמת רצח את יצחק רבין??? אה, ואת קנדי!!!

From: Tzachi

To: Alfa
This Post:
00
259440.316 in reply to 259440.315
Date: 6/22/2015 4:27:14 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
ב-2004 התקציב של מכבי עמד על סביב 11-12 מיליון דולר. התקציב שלכם היום כמעט כפול. אתה רוצה לומר לי שהקבוצה שראינו בעונה החולפת זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות בכסף הזה?

"התקציב של היום לא כפול מאז. תראה, לא בכל עונה אתה מצליח. אבל במכבי נמצאים אותם אנשים בהנהלה כבר 44 שנה. בדרך כלל זה מצליח להם. מצד שני, זה לא הגיוני לצפות שמכבי תגיע לטופ כל שנה. מה שלמכבי יש, ואת זה אי-אפשר לקנות בכסף, זה שם טוב. מכבי תמיד התייחסה לשחקנים בצורה הכי טובה, ובכל מקום שתלך באירופה תשמע על מכבי רק דברים טובים. אם אתה מסתכל על התמונה הגדולה, מכבי זה סיפור הצלחה".

מה שיותר יפה לראות זה על מה הוא מסתמך, גרינוולד טען שבזמנו התקציב היה 11-12 מיליון דולר, שהיום הוא כמעט כפול בדגש על כמעט, והוא ישר הכפיל פי 2. בנוסף לזה, ניקולה ענה שגם זה לא, והתקציב של מכבי היום לא כפול מאז.

אגב, הוא גם לא מבדיל בין סקופ, כמו שהיה לגרינוולד אז, כשמישהו מבפנים מדליף לו את התקציב, לבין הערכה בגדול, שהתקציב היום כמעט כפול מאז, כפי כל הפרסומים בתקשורת מאז. מדובר על סדרי גודל של 18-20 מיליון דולר כבר כמה עונות. הוא גם מתעלם לגמרי מהעובדה שניקולה טען שיש באירופה 20 קבוצות שמוציאות מעל מכבי, ו15 קבוצות יורוליג שמוציאות מעל מכבי.

למיטב ידיעתי, תקציב השחקנים של אולימפיאקוס, נטו, הוא סביב 10 מיליון יורו. זה אולי תקציב יותר נמוך ממה שהיה להם פעם, אבל פעם התקציב היה באמת ענק. זה לא מתקרב אפילו לתקציב השחקנים שלנו, שהוא הרבה יותר נמוך.

ניקולה גם אמר בפירוש, שבעוד תקציב השחקנים נטו של אולי' הוא סביב 10 מיליון יורו. תקציב השחקנים של מכבי לא קרוב לזה ונמוך בהרבה. אף אחד לא מנסה לעבוד על האוהדים. הכל גלוי.

*אני לא מתכוון להגיב שוב לפיני. מצטער, אבל ביזבזתי מספיק זמן על דיון הסרק הזה.

This Post:
00
259440.317 in reply to 259440.315
Date: 6/22/2015 6:18:18 AM
Overall Posts Rated:
105105
פיני - יש מצב שאחרי שחשפת בפנינו לראשונה שכל אחד מהבעלים של מכבי מכניס 2 מיליון דולר נטו בעונה, תוכל גם לספר לנו מי באמת רצח את יצחק רבין??? אה, ואת קנדי!!!

כמו הפוסט תגובה הקודם שלך. גם כאן אין באמת שום תוכן.
במקום להתמודד עם הטיעונים, אתה מתעלם מהם.
דרך טובה להצליח בחיים.

עובדתית, השתמשתי בטיעונים של צחי והגענו לסכומים האלה.
לטענתי, הסכומים גדולים באופן משמעותי מכך.
לכן, כן, בעלי מכבי מרוויחים את הסכומים שכתבת ויותר.

שזה, אגב, מסביר מדוע לא מביאים עוד שותף "לעזור".
בעלי מכבי לא יירצו, כמובן, ש-"יעזרו להם" לחלק את הכסף הזה בין עוד בעלים.

Advertisement