Ahojte!
V pondelok sme porazili Novy Zeland 116-128 napriek mojmu nespravnemu odhadu superovej utocnej taktiky ale domace prostredie pomohlo.
Dnes hrame svoj prvy zapas v Turnaji Utechy a to doma u mna proti Libanonu, ktory ma len 7 manazerov.
Libanon je vo svete 84. v rebricku a my sme 30. Rozdiel v rankingu je vyrazny a nasobene tym, ze hrame doma, sme povazovany za velkych favoritov zapasu.
Rano zbotovala dvojica hracov a na rozdiel od minuleho rocnika, teraz je nalada v time dolezita, tak boli zachraneni len dvaja a to hraci, ktori raz mozu byt v U21.
Aktualna dvanastka hracov v kadri odohra Turnaj Utechy a teda hraci, ktori su v kadri, tam isto ostanu.
Dnes hrame taktiku v utoku Push the Ball (Tlac loptu). Je to kvoli tomu, lebo super je vyrazne slabsi ako my a preto sa treba snazit o to dosiahnut co najvyssie skore.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Vasovcak/Jasensky/Ferak
SG: Boksansky/Ondrias/Ferak
SF: Krahulik/Dubravcak/Krahulik
PF: Docekal/Merciak/Mlcuch
C: Vatral/Smola/Mlcuch
Extra:
Zmeny oproti zapasu s Novym Zelandom:
Na PG poste je starterom Vasovcak z dovodu najlepsej formy medzi guardmi. To ho posunulo pred Jasenskeho, ktory ma po prvom tyzdni horsiu formu.
Na SG poste je starter Boksansky, ktoremu sa forma nezmenila a bolo to tazke rozhodovanie medzi nim a Ondriasom, ktory je nahradnik. Rezervou je Ferak, ktoremu spadla forma.
Na C je starterom Vatral, ktory dostal prednost pred Smolom. Maju rovnaku formu ale Vatral sa bude dnes viac hodit ako Smola, ktory je nahradnikom. Rezervou je Mlcuch.
V utoku hrame taktiku Push the Ball (Tlacit Loptu), lebo super je slabsi ako my a preto treba dat co najviac bodov.
V obrane hrame Full Court Press (Celo-plosny tlak), pretoze super ma slabu rozohravku a touto taktikou docielime castejsiu stratu lopty v podani supera.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa