Φίλε Μάνο,
Δεν σε ξέρω πολύ καλά, απλά έχουμε μιλήσει ορισμένες φορές, άρα δεν μπορώ να σε κρίνω, εγώ τουλάχιστον. Απλά με προβληματίζει ότι κανένας δεν έχει πάρει το μέρος σου και αυτό μάλλον αποδυναμώνει αρκετά την θεωρία σου περί κλίκας, τρόϊκας -σαν τον Τόμσεν, τον Μαζούχ-Μαζούτ και τον Μόρς ένα πράγμα- ορισμένων παιδιών των ψηλών κυρίως κατηγοριών. Οι περισσότεροι είτε είναι θετικοί πρός τον Kaja, πράγμα που δεν μπορεί να είναι και τυχαίο τελείως είτε όχι αρνητικοί, αλλά σκεπτικοί πρός αυτό που έγινε.
Έχω παρεξηγηθεί άσχημα στο παρελθόν με τον εθνικό προπονητή, αλλά γενικά από τα γραφόμενα του δεν έχω κατανοήσει ότι είναι εριστικός ή κάτι τέτοιο. Ούτε ο Kaja, τον matsas δεν τον ξέρω το παλικάρι αν και δεν κρύβω ότι ορισμένες τοποθετήσεις του με ενοχλούν, αλλά δεν είμαι εγώ το θέμα.
Στις κατηγορίες των άλλων για τις "περίεργες μεταγραφές" στα Εμιράτα δεν απαντάς και αυτό είναι πρόβλημα. Γιατί; Αυτό που λένε "καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται" με τη στάση σου, δεν βλέπω να το συμμερίζεσαι ιδιαίτερα. Απάντησε στις κατηγορίες των άλλων, όχι επίσης με κατηγορίες, αλλά με επιχειρήματα που να τους αποστομώσουν και να δικαιωθείς πανηγυρικά, ώστε κάποια στιγμή να αναφωνήσουμε -όλοι εμείς που είμαστε στη μέση- "τέρμα η κλίκα".
Ακόμα και όταν εγώ έγραψα όλο αυτό το κατεβατό δεν έκρινες σκόπιμο να απαντήσεις, αλλά προσπάθησες να με αποφύγεις. Και όπως θα κατάλαβες, δεν παίρνω το μέρος κανενός, αλλά ο matsas μου έκανε την τιμή να μου πεί τη δική του εκδοχή και προς τιμήν του ήταν ειλικρινής και δεν φοβήθηκε να μου πεί ότι ήξερε την εν λόγω κατάσταση.
Πράγμα που εσύ ακόμα δεν μπήκες στον κοπο να κάνεις και ακόμα περιμένω. Θέλω σε pm ή όπου αλλού θες την δική σου εκδοχή. Γιατί πάντα, όπως είπα και πιο πάνω, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Και θα ήθελα να ακούσω και μτην δική σου άποψη.