Kui sa tahad ühele vennale saada 48 minutit, siis anna mängule ülesse max 9 meest. Trenni mees aseta sellel positsioonil algviisikusse, vahetusse ja reservi. Teised mehed määra kindlatele positsioonidele (ehk ära jäta treenerile mingeid omavoli variante). Mängi pigem aeglast taktikat (vähem vigu vähem väsimist). Alati, kui vahe on 20+ punni visatakse kaitsefunktsioonina algviisikumehed pingile. Kui pingilt pole rohkem, kui 4 meest võtta kasutab ta positsioone, mida sina oled pingimeestele määranud. See ei garanteeri su mehele alati 48 minutit, nagu on näha ka minu viimasest liigamängust. Sellise väikse defektiga samas tuleb leppida. Suuremal osal ajast saab ilusti 48 minutit täis. Sama taktika töötab ka rohkemate mängijate treenimisel. 2 mehe trenni puhul 8 meest kokku ülesandmislehele jne.
NB! Mulle väga meeldivad vennad, kellel on hea fantaasia. Eriti nimede valikul. Kui sa ikka ei suuda kohe kuidagi paremat manageri nime, kui Tereise välja mõelda, siis ma ei tea... Õnneks on see vahetatav.