Może jestem ignorantem, ale ja jakoś (jeszcze przynajmniej) dogłębniej nie analizowałem któregoś z Was, w sense przeciwnika w najbliższym meczu, gram po prostu to co umiem najlepiej trzymając się jakiejś swojej taktyki i rozwoju drużyny.
Ja w kwestii ignorancji :) -> mecze obserwuję dopiero od finału poprzedniej ligi i to nadal nie w całości, tylko ewentualnie od drugiej połowy...Cały wytrzymałem tylko z Korsarzami, bo rzeczywiście dużo się działo ;) A i łatwiej mnie ograć, bo z nieprzewidywalnością u mnie kiepsko ;) Analizy zaczynam od niedawna, bo one naprawdę przydają się w planowaniu rozwoju drużyny...A podpatrywanie innych wspiera ten proces :)
A tak poza tym, to czemu Pheonix ma taki kiepski bilans?
<początek analizy> On nie wciska "gry na luzie" w meczach pucharowych <koniec analizy> ;)
A od siebie dodam, że mi się ta taktyka podoba, bo rzeczywiście czasy są jeszcze bardzo dobre i można dosyć łatwo zabłysnąć w PP...później w BBB i zawsze gdzieś to zostanie w pamięci...Trzeba jednak coś poświęcić i jest tym właśnie bilans ligowy -> ja życzę Jankowi jak najlepiej :) Ty też powinieneś, bo jak już zacznie dawać normala w lidze, to nie chciałbym być w Twojej skórze ;)
A co do dzisiejszego PP...Ocenę zakończyłbym na etapie czytania informacji o tym, że Twoi rywale bardziej się przyłożyli...Zajrzałem jednak dalej i widzę, że pracujesz również nad taktyką stratowo-faulującą ;)
PS. Teraz to już nawet łudzić się nie mogę i spoglądać za rezerwami u Ciebie...Tyś odstawił mi znowu numer ;P