BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 XVI

U21 XVI (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
182795.309 in reply to 182795.307
Date: 7/19/2011 3:55:34 PM
Overall Posts Rated:
164164
Sto volim LeBronove postove, ne pise cesto al kad napise, buuum. :)
+1 naravno, slazem se u potpunosti sa tobom.

Nemate pravo da kritikujete selektora, kritikujte menadzere reprezentativaca, oni su sve zas*ali, sa treningom, sa formom, i td (naravno, cast izuzetcima)... Kako selektor moze nesto da uradi ako ima takve igrace u reprezentaciji!?(retoricko pitanje)

Nadam se da cemo sledece sezone srediti ovaj draft, da ce doci igraci u prave ruke i da nece biti onih pametnjakovica, koji ce stavljati igrace za 2-3m, nego da ce posteno staviti za 1$ pa da ima sanse neko iz Srbije da ga dovede i trenira... I naravno, ne odmah u onom udarnom terminu kad i neki krsevi odlaze za 1-1.5m... :)

Trbo, cestitke na dosad uradjenom. Utesni turnir je nas! ;)

Naravno, uvek se nadje neko da pametuje i da pljuje po selektoru i reprezentaciji, a nije ni malim prstom mrdnuo da ponudi pomoc, da trenira domaceg igraca, nista. Samo ne znam odakle vam obraz da u opste pomislite na tako nesto, a ne da postujete.

@Tunjevina,
Zameras se pogresnim ljudima, onima koji su voljni pomoci i mnogo vise od tebe doprinose repki, nije to dobro...

Toliko od mene, ziveli...!

Last edited by Мирко at 7/19/2011 3:57:10 PM

From: AirWolf

This Post:
00
182795.310 in reply to 182795.309
Date: 7/19/2011 4:39:34 PM
Overall Posts Rated:
100100
Samo proocitah tvoj post. Nisi u pravu, broj (realnih) korisnika se ne smanjuje, a to sto je dobra stara ekipa povecala broj korisnika jedno vreme i na 1500 je bilo samo da se dobije 5. liga. Svojevremeno sam sa ex gm-om i pricao o tome i bio je saglasaan sa mnom da je mnogo manji realni broj korisnika u BB-Srbija nego sto je to prikazano..

This Post:
00
182795.311 in reply to 182795.309
Date: 7/19/2011 5:15:02 PM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Pa kako nemamo pravo da kritikujemo selektora,on je taj koji je igrao 0-5 ne menadzeri reprezentativaca,jeste losa forma i slab napredak,al ne mozes nikako da me ubedis da nismo mogli bar 1-2 pobede da ostvarimo.

Ja se ne zameram njima,oni se zameraju meni zbog kritikovanja Trbacija,a sigurno necu napisati "Bravo Trbaci,svaka cast,bice bolje",a igrali 0-5.

Message deleted
From: JoccY

This Post:
00
182795.313 in reply to 182795.295
Date: 7/19/2011 6:31:57 PM
Overall Posts Rated:
613613
Trbazi brate bas me zanima kako ce da odreaguju kad im doneses EP u Beograd sledece sezone. :))
ps. Pobjeda protiv mene u finalu pola kosa razlike. :D
pss. Cu te j***m za ono pivo :P

This Post:
33
182795.314 in reply to 182795.308
Date: 7/19/2011 8:23:40 PM
OKK Apatin
II.4
Overall Posts Rated:
171171
Ne delujes mi previse inteligentno kad ti se sve objasni a ti i dalje teras nesto svoje zato sam ti objasnio sta je OD jer se ocigledno ne razumes ili se stvarno razumes ali si samo obicni hejter... Ako neko ima bolje sutere, bolju odbranu, bolje igrace pod kosem i bolju formu tesko ga je pobediti nadam se da ti je to jasno... Ovo jeste mozda bila najtalentovanija generacija do sada ali je tu i ostala nazalost. Da smo Hrvate imali u 1. ili 2. kolu dobili bi ih jer smo tad imali ent a sad na kraju oni sa 2 tie-a pre nas a mi sa krancem i normalom nismo imali sanse. E sad drugo, generacija koja ima sada 19 godina mnooooogo obecava jer imaju i potencijale 9 i 10 i kvalitetno se radi na njima, imas priliku svima je dozvoljeno da se kandiduju pa ako bog da vodi nas ti do titule evropskog prvaka a videces da to nije samo sednes minut namestis postavu i to je to.

p.s. Dok ne izadjes iz Botovske lige ti si samo jedan BOT... Znas kako kazu u narodu skim si takav si...

This Post:
99
182795.315 in reply to 182795.314
Date: 7/19/2011 10:01:36 PM
Overall Posts Rated:
21832183
Извињавам се унапред јер се обраћам једном од (по мени) најбољих менаџера нове генерације на негативан начин (у овоме нема ничег личног! нити увредљивог):
1. ко год суди о нечијој памети приказује себе у лошем светлу поготово ако се обраћа са ''ти''
2. оваквим постом доводиш у питање високо мишљење које имам према менаџеру екипе која се звала Лос Ангелес Прибој (написано латиницом) садашњег КК Апатина
3. немам довољно разумевања за оне који мењају своја имена, презимена,.. па чак ни за никове и екипе у овом случају - јер то изгледа као да се нечег у својој прошлости стиде
п.с. Да ли се то променило мишљење или карактер менаџера екипе Лос Ангелес Прибој (или се као Артуковић не сећа ничега) о три везане сезоне у четвртој лиги кад је погубио доста мечева.. да ли је и тад важило то правило с ким си онакав си.. или само кад се уђе (или довољно приближи) међу најбоље екипе -
јер ми у нашем језику имамо доста пословица типа видела жаба па.. или човек са села оде из села у град али село из ..(само наводим - не вређам!) -
лично бих се замислио и запитао да ли треба бити груб у обраћању према било коме уколико тај неко није прешао границу доброг укуса, непоштовања личности..(ипак је овде реч о скауту репрезентације, неважно које, који мало треба да одваже речи у обраћању новијим или релативно новијим корисницима..да ли би се таквим речима обратио и водећим менаџерима код нас јер сви смо, или скоро сви, почели ову игру из четврте лиге па стигли ту где смо, неки се заглибили, други поиспадали, понеки узнапредовали дотле да ће ускоро закуцати на врата прве лиге али сам сигуран да се скоро нико није постидео одакле је на тај пут кренуо)
Није без разлога један од наших најбољех ББ менаџера ставио потпис типа (парафразирам) да и онај последњи менаџер на листи није ништа гори од оног првог (време ће показати ко је какав)
И ето, цео овај роман написах на основу почетака две реченице, прве и задње..(који истина нису истргнути из контекста). А сад ми се спава.. Лаку ноћ (и у нове радне победе)!

This Post:
11
182795.316 in reply to 182795.315
Date: 7/20/2011 1:30:27 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Резултат младе је одличан какву смо екипу имали. Пласман на европско првенство смо обезбедили захваљујући спретностим и способности селектора и његових помоћника, а не због добрих играча. На европском првенству са оваком екипом вам не помаже ништа. Ми сем прве петорке нисмо имали ништа и били смо углавном ограничени на пар тактика. када смо се пласирали на ЕП мислио сам да имамо звери од играча, а када сам погледао скилове нисам могао да верујем да смо са оваквом екипом лагано обезбедили пролаз даље!!!

@Туњевина

Слажем се са тобом да свако без обзира на стаж у ББ-у има право на мишљење и на критиковање, само си пре тога могао на форуму или преко ББ мејла мало да се информишеш о стању у младој репрезентацији или да будеш блажи ане толико радикалан без познавања свих чиниоца!!!

Позз свима , а ти Трбо само настави

This Post:
00
182795.317 in reply to 182795.296
Date: 7/20/2011 2:56:58 AM
Overall Posts Rated:
353353
Nije bitno da li ce se povecanje broja korisnika izvesti pozivom prijatelja ili oglasavanjem na sajtu. Bitno je da se na tome radi sistematski i postojano, a ne kad se kome cefne da nekog prijatelja pozove. Takodje nigde ne postoji podatak koji je optimalni broj korisnika, masovnost je jedini vrednosni pokazatelj.

From: Trbazzi
This Post:
00
182795.319 in reply to 182795.318
Date: 7/20/2011 8:54:50 AM
Overall Posts Rated:
309309
Bez potrebe se sada dize tenzija. Svako moze da kaze sta zeli, i sta zamera. Svako moze da misli da je moglo bolje, ili gore od ovoga. Normalno je misliti da se moglo bolje, naopako da sam ja srecan sa 0:5. Idemo dalje sada, svadjom i neslogom postici nista necemo, a ja cu vec odgovarati kada mi istekne mandat, tada cete moci reci koliko je uradjeno kroz 2 sezone.
Sada otvoreno pozivam sve zainteresovane da pomognu u radu oko mlade repke, evo pre svega za skautovanje da se organizujemo. Ko god zeli da pomogne oko skautovanja igraca sa drafta neka se javi na bb mail. Hvala

Advertisement