Tai va :)) Tame ir beda :)) Parodai visiska multiskila ir sako net Nt treneris, kad tavo zaidejas sudas ir niekad nepasieks Nt lygio ir net II lygos ar LBBL be sansu(tai buvo preita seza). Siemet jis jau trigubus dublius II lygoje pasiekia...O ir pries stipriausias ekipas atstovi lengvai kaip SF be problemu, nors dar formoje nebuvo ne viena savaite. Tai buvau jau skersa dejes po tokiu zodziu, treninau kai reikejo ir forma ir t.t. betka kad klubui jau geriau butu. Tapus man treneriu pasiziuriu kad jo skilu suma ir skilai yra best of the best 23 meciu tarpe, lenkia tik viena 24 metis Sf, kuris tikrai ateityje bus rinktineje, jei tik treneris ji trenins toliau, tiesa jo ugis didelis ir kai outside skilus reiks dasikelt, tai vargs zmogus, kaip kad as vargau su inside savo sf. Tai dar neaisku gal ir sita kada nors pavyks pavyti, visgi 1 sezu maniskis jaunesnis. Kiti ryskiai neprilygsta. Skilu suma lenkia net tokius veteranus kaip PJ V dabar, bet zaidejas neturi ale sansu, tai kaip tada kitus motyvuoti, jei net multiskilu atradejo nuomone ir pasisakymai yra saliski ir pagal spalvas ziurimi ir neradus kokios legendines isorines, jau manoma kad zaidejas per silpnas...Man exelis todel ir patinka. Nes jame nera spalvu, jam yra skaiciukai, Ju suma, ju isdestyma pats suvoki, kad mazesni skilai kuriuos pasilikau yra lengviausiai keliami tokie kaip verzimasis, 3 sav verzimosi trenkiu ir 1 verzimasis 1 driblingas jau ir buvo:) Tai kai vel imsiuos verzimosi, skilus suma vel dideliu greiciu tik augs. Ir norint parduot multiskiliskus zaidejus yra nemazas vargas, nes pries parduodant vistiek turi sukelti isorine bent gigantiska o vidine garsia, jei nori gauti kokius 3 kk uz toki nesveika SF :D Jei to nesukelsi, gausi kapeikas, ale gynybu truksta :D Nors tai absurdas, o ir kai keli lygiau, skilai greiciau kyla. Isvis galvojant apie pardavima, jauni jau buciau pardaves 20-21 metu keldamas vien isorine ir vien vidine i kitus skilus neziuredamas. Sukeli abi kad ir sencacingas ir virs 2 milijonu jau tavo :D Kitka trenint neapsimoka visiskai, nes niekas neskaiciuoja skilu, visiems vizualiai turi atrodyti graziai + abi gynybos buti ispumpuotos aukciau visko :)) Kosmariskas poziuris, bet nieko nepakeisi, ko zmones nori, to jiem duot reikia :)) Todel ir zaideja auginu nepardavimui, nes pardavimui auginti nebeapsimoka siais laikais, jei nedarai grynai iskreiptai zmoniu masei