Ideböffentek, ha már szóba került a dolog.
Sokkal több tényezős, mint hogy "én nem adok 3 millát egy játékosért". Egyrészt nem titkoltan duplázni szeretnék jövőre, másrészt bőven volt a bankban, rögtön mondtam két olyan érvet, amit nem vesz figyelembe egy külső szemlélő. Persze nekem is jobban tetszett a 2,3 millás kikiáltási ára, amikor még eldöntöttem, hogy megszerzem...hiszen elképesztően mélyíti a csapatom (gyakorlatilag 3,5 posztra jó, MKLben is). Valaki rányomott egy 3 millásat, de a szezon végén nagyon bejöttek a pénzügyeim, így felfogtam úgy, hogy az ott szerzett profitot most el tudom engedni a cél érdekében... No és bármilyen meglepő, két szezon edzést még beleteszek (láttam én már fejlődést 34évesnél is), utána kihuzatom csapatszinten a büntidobást, amikorra beérett a társaság. Így jó eséllyel tartani fogja az árát, sőt... Azt figyelembe véve, hogy szerintem most egy masszív drágulás jön (főleg) az "exclusive" játékosok piacán, így MKL szinten bőven játékosban érdemes a pénzt tartanod, nem betétben. No igen, a bére. Azt meg a tudásával egy szinten felesleges is emlegetni...elenyésző. PLUSZ, MAGYAR, ami extra bevétel. Win-win volt... end of chat. :)