Andorra vs. Ukraina 101 - 122 (75108) +21Сьогодні в останньому матчі відбіркового етапу ЧЄ обіграли збірну Андори. Навіщо тренер Андори збирає ентузіазм на товарки, питання для мене поки риторичне.
Аналіз нашої атаки:У своємо розпоряджені я мав навики їхнього основного ЛФ. Внутрішній захист 10, зовнішній 19. Також на трансфері був їхній АЗ в якого індентична ситуація тільки з гіршим внутрішнім захистом. Грати кидки здалеку без Конопкіна я не хотів, тому сьогодні було вирішено зіграти Швидкий розіграш з акцентом на середні-ближні кидки.
Пік андорців дозволив нам реалізувати більше половину кидків і набити багато очок.
Не сподобалось як зіграли наші АЗ.
Сподобалась велика кількість асістів та реалізація кидків в Дроздова та Чечера
МВП матчу Дроздов, 6 асістів + найбільша кількість очок.
Аналіз нашого захисту:В загальному наші гравці сильніші від їхніх, я не очікував від них зовнішньої тактики, тому зупинився на персональному захисті, оскільки не знав чи вони зіграють акцентовану внутрішню чи збалансовану.
З програного тільки підбір за рахунок ВФ позиції.
Підсумки сезону:Ми зайняли 5 місце в групі з одинаковою кількістю перемог-поразок як в мадярів, але різниця в нас менша за рахунок гіршого календаря. На початках мадяри грали проти Андори, Люксембургу та Вірменії, набивали собі різницю на піку, а ми на початках вигризали матчі проти англійців, поляків, турків та мадяр. Це колосальна різниця.
Травми і дві обідні поразка від англійців -1 очко та турків -3 очка вирішили нашу долю цього турніру. Сказати, що могли би краще? Можливо... Але якщо взяти 1 матч з англійцями в сезоні 63
(72476), то там ми програли 20 очок на рівному настрої. Цього сезону на рівному настрої + травмою Дроздова в середині матчу - лише 1 очко.
Мені сподобався перший сезон кермування збірної після довгої особистої перерви у ББ.
Я оцінюю цей сезон на 7 балів з 10 (по мінус 1 балу за поразку від Англії, Туреччини і більшого настрою Поляків).
В середу або четвер оновиться рейтинг - подивимся що в нас там буде.
Цього сезону у складі в нас грали Ліванський, Подбівалов, Конопкін та Рипан. Ліванський та Конопкін мені дуже подобаються. При наявності форми вони будуть далі грати в основі.
Щодо наших потенційних збірників, я спробую зробити огляд найближчого покоління, яке "стукає" або "вибиває двері ногами" в склад збірної.
Дуже цікаво, а як ви оцінюєте даний сезон від 1 до 10?
Далі товарки. Основне завдання, яке я ставлю перед собою на товарки це удосконалення атакуючої тактики зовнішнього акценту за рахунок спроби виведення Дроздова чи Кучеревського на ВФ позицію та пошук оптимального складу для внутрішньої атаки.
Все буде Україна!
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 8/5/2024 2:46:59 PM