Ja nisam za to da se prikljuce strucnom stabu, ali sam za to da pomognu strucnom stabu ukoliko zatrazi neku konkretnu pomoc od njih.
Pobogu ljudi, ako svi pocnemo da se prikljucujemo jednom misljenju, polako ali sigurno klizimo ka komunizmu, a to se kroz istoriju nije pokazalo kao ispravan nacin razmisljanja.
Nego bolje svako da se uzda u se i u svoje kljuse i da nauci stojicki da primi kritiku, jer ukoliko nema kritike, nema ni napretka.
Ja nisam za jednoumlje...a ko voli nek' izvoli.
Kakvo bre jednoumlje? Ja mislim da i ovih 8oro u SSh sada ne misle jednako i da bas zato repka ima dobre rezultate. Zamisli da se jos i Kotoor i Superstar prikljuce - to bi moglo da bude samo bolje za repku
I naravno da svi imamo razlicito misljenje u vezi reprezentacije ali svi imamo
zajednicki cilj (nadam se).
A da ne budemo sad mnooogo licemerni i sujetni, neko od vas je prozivao Samuraja da se izjasni da li bi nastavio da saradjuje ukoliko izgubi izbore?? Pa red je da se sad i "porazeni" izjasne da li hoce da saradjuju (mada ne vidim da imaju drugih opcija posto znam da zele da repka napreduje). A kazem "porazeni" zato sto na ovim izborim niko nije izgubio. Naprotiv, svi smo pobedili!