BuzzerBeater Forums

Pomoc - Polski > bug

bug

Set priority
Show messages by
From: Dymek
This Post:
00
134594.31 in reply to 134594.30
Date: 3/13/2010 2:30:06 PM
Overall Posts Rated:
00
Wiedziałem od razu, że jak coś się stało z grą i są takie opóźnienia to zaraz będzie lament na forum :P. Ta gra uczy i wymaga wielkiej cierpliwości, więc dziwię się, że tyle osób tutaj tak reaguje.

From: fiflakdzg

This Post:
00
134594.32 in reply to 134594.31
Date: 3/13/2010 2:42:18 PM
Overall Posts Rated:
99
wtf? coraz bardziej mnie to wkurza!!!

Edit: o już działa;d

Last edited by fiflakdzg at 3/13/2010 2:42:46 PM

This Post:
00
134594.33 in reply to 134594.27
Date: 3/13/2010 3:53:49 PM
elgeba
IV.23
Overall Posts Rated:
1616
Second Team:
Robi SU
"Nie płacisz za grę, dobrowolnie ją wspierasz, w zamian za co otrzymujesz pewien pakiet dodatków. Poza tym w opisie suportera ani słowa nie ma o niezawodnym działaniu, braku awarii itp. Więc daj sobie na luz, bo szkoda klawiatury."

Owszem, płacę za pakiet dodatków, które mogę zapomnieć, jeżeli główny program nie działa!!
Poza tym, nie wiem czy się orientujesz, ale to nie jest gra na której wydawcy tacą finansowo. Ona przynosi zyski, poza reklamą (jestem zmuszony ją akceptowć) między innymi z moich wpłat, które nie mają nic wspólnego ze wspieraniem czegokolwiek...jakkolwiek "oni" to nazwą!!
Klawiaturę mam w dobrym stanie i jeszcze niejedno zniesie.
Najbardziej wkurza mnie ta arogancja i brak aktualnych komunikatów o problemach.

This Post:
00
134594.34 in reply to 134594.33
Date: 3/13/2010 4:36:48 PM
Overall Posts Rated:
99
Okej, nie będę się kłócił z Twoim podejściem. Twoja sprawa. Pamiętaj, że masz bardzo silną broń przeciw BB-kom. Przestań im płacić. Więcej, w ogóle skończ grę i nie generuj im ruchu na stronie, to może przy okazji mniej na reklamach zarobią.

Owszem, płacę za pakiet dodatków, które mogę zapomnieć, jeżeli główny program nie działa!!

O których dodatkach konkretnie zapominasz? Bo mam wrażenie, że wszystko, za co płacisz, działa. Zresztą nie odpowiadaj, nieważne. BTW "główny program" też całkiem nieźle się sprawuje, a jedynie pewna jego część się trochę opóźniła.

Poza tym, nie wiem czy się orientujesz, ale to nie jest gra na której wydawcy tacą finansowo. Ona przynosi zyski, poza reklamą (jestem zmuszony ją akceptowć) między innymi z moich wpłat, które nie mają nic wspólnego ze wspieraniem czegokolwiek...jakkolwiek "oni" to nazwą!!

Oczywiście, że sobie zdaję z tego sprawę. Ale co z tego? Dają mi coś za darmo, więc niech sobie na tym zarabiają. A jak mi się zachce, to może nawet zacznę ich wspierać (a nie płacić za usługę - bo szczerze mówiąc to supporter to niezły shit, nic ciekawego w nim nie ma).

A wszystkim życząc odrobiny dystansu i luzu, żegnam się z tym wątkiem. Powodzenia w meczach itepe.

Message deleted
From: czais
This Post:
00
134594.36 in reply to 134594.20
Date: 3/20/2010 5:08:26 PM
Overall Posts Rated:
00
jakież to fascynujące nie oglądać sobie meczu finałowego na żywo tylko zobaczyć wynik i staty po zakonczonym meczu . naprawde super ;//

Last edited by czais at 3/20/2010 5:08:56 PM

From: McReal

To: Polo
This Post:
00
134594.38 in reply to 134594.37
Date: 3/20/2010 7:05:14 PM
Overall Posts Rated:
3737
Faktycznie to błąd gry, Szczesniaka nie było na parkiecie a wykonał asystę. Powinieneś to zgłosić do naszego GMa. :)

From: Khazaad

To: Polo
This Post:
00
134594.39 in reply to 134594.37
Date: 3/21/2010 5:33:25 AM
Overall Posts Rated:
145145
Powiem tak - to nie jest błąd gry. To jest błąd przeglądarki meczowej.
Miałem kiedyś sytuację, w której mój C podał sam do siebie i rzucił za trzy... i trafił :) Asysta do samego siebie w takiej sytuacji jest niezgodna z regułami gry. Ale tak na prawdę, to albo nie on podawał, albo nie on rzucał. Po prostu przeglądarka się pomyliła i wyświetliła tego samego zawodnika (i zaliczyła mu asystę + punkty).
To samo jest w Twoim przypadku. W chwili asysty nie było kolesia na boisku, więc tak na prawdę wykonał ją ktoś, kto był wtedy na parkiecie. Tyle, że przeglądarka przyznała ją przez pomyłkę komuś innemu. A że akurat nie było go na boisku, hmm, no cóż, w sumie wygląda to komicznie, ale nie zmienia to w żaden sposób przebiegu meczu ani jego wyniku, bo silnik meczowy rozegrał mecz tak a nie inaczej. Przekłamanie jest na linii "transmisji telewizyjnej".

Zgłosiłem swoją sprawę BB'kom już jakiś czas temu. Wiedzą o sprawie i wiedzą, że takie rzeczy się zdarzają. Ale ich priorytetem jest skuteczne działanie silnika, a przeglądarka... to jest znacznie dalej na ich liście "things-to-do".

From: McReal

This Post:
00
134594.41 in reply to 134594.39
Date: 3/21/2010 11:30:24 AM
Overall Posts Rated:
3737
Nie odróżniam pojęć "błąd gry" i "błąd przeglądarki meczowej" stąd mój pomysł zgłoszenia tego, ale jeśli taki bug zdarza się częściej u innych i nadal jest "things to do" to nie ma o czym rozmawiać.

Advertisement