BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Prvoaprilske sale... navali narode :D

Prvoaprilske sale... navali narode :D (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Dumbarajko

To: Ozzy
This Post:
00
138958.31 in reply to 138958.29
Date: 4/3/2010 10:51:15 AM
Overall Posts Rated:
740740
O da... Dumbarajko je upravo shvatio da sa intelektualno superiornijim porazen u jos jednom intelektualnom nadmudrivanju i odlucuje da promeni stranu... MEKSIKANAC! Najbolji asistent u nasoj ligi... na poslednjem mecu mu je zabio samo 32 poena, pa tesko da ga nije zapamtio

Btw. Imas li ti nekoga ko je najbolji u necemu? Da li si nekada imao? ...makar na jednu nedelju?

Eh eh . . . sta bi ti dao da imas 10 miliona za njega. Eh... zato ga i drzim na TL da moze da ti para oci i nabija komplekse ;)

Timski duh sine moj, timski duh. Kod mene igraju desetorica, a kod tebe??
Vidis da je partizan otisao na final four a nema takvog, marquez, genijalca.
Timski duh sine moj. To ti nikada neces shvatiti.

Aj sto je nemam 10 miliona da dam za njega, ali da niko od 57 000 korisnika nema, e to je vec neverovatno. Ili on mozda ne vredi toliko. Eto ti o necemu da razmisljas.

This Post:
00
138958.32 in reply to 138958.24
Date: 4/3/2010 11:06:52 AM
Overall Posts Rated:
7070
Kill Bill ...ne zaboravi da Bill umire na kraju filma od macha kojeg se latio

Malo si mator da verujes u filmove! Oni nisu stvarni znas, i izvini ako sam ti razbio iluziju! :(

Negoi ti si izgleda kao i ozi - verujes u bajke! :)

A ja sam vrlo stvaran - uveravam te. ;)

Ma Bilence Milence meni je lakse da verujem u Bozic Batu nego u tvoje osvajanje titule :)

a koliko si stvaran videcemo kad te namamimo da izadjes sa nama na pivo. Tu ti GM titula nece biti puno od koristi

Pazi, onda o tvome osvajanju titule ne treba ni da pricamo...ali ti to vec znas i sam.

UUUUU, jel to plasis babu sa debelim qrcem (da prostis na izrazu). Ali vidim iz teksta da ste ozbiljni "alkosi" - pijete ni manje ni vise nego - pivo! :) Tako sam i ja...istina kada sam imao 13-14 godina... ;)

Nego, sa kim je to "nama"? Da znam, koje mi to legende cine cast? I ti si bese u Novom Sadu? Pa nece valjda kamen muhamedu? :)

mene vecitog pivopiju si verovatno prepoznao!u novi sad su svi dobrodosli uvek,cak i indjijanci.....:)
ostale legende neka se same jave,pijemo pivo i j*bemo sve zivo!

From: Ozzy

This Post:
00
138958.33 in reply to 138958.31
Date: 4/3/2010 11:13:50 AM
Overall Posts Rated:
2424
O da... Dumbarajko je upravo shvatio da sa intelektualno superiornijim porazen u jos jednom intelektualnom nadmudrivanju i odlucuje da promeni stranu... MEKSIKANAC! Najbolji asistent u nasoj ligi... na poslednjem mecu mu je zabio samo 32 poena, pa tesko da ga nije zapamtio :)

Btw. Imas li ti nekoga ko je najbolji u necemu? Da li si nekada imao? ...makar na jednu nedelju? :)

Eh eh . . . sta bi ti dao da imas 10 miliona za njega. Eh... zato ga i drzim na TL da moze da ti para oci i nabija komplekse ;)

Timski duh sine moj, timski duh. Kod mene igraju desetorica, a kod tebe??
Vidis da je partizan otisao na final four a nema takvog, marquez, genijalca.
Timski duh sine moj. To ti nikada neces shvatiti.

Aj sto je nemam 10 miliona da dam za njega, ali da niko od 57 000 korisnika nema, e to je vec neverovatno. Ili on mozda ne vredi toliko. Eto ti o necemu da razmisljas.

Partizan je otisao na PO jer ima MARICA! Alo covece, petorica "timskih igraca" nisu mogli da ga zaustave! Na utakmici je iznudio po 20 faula (isto Grka:)

Mada vidis... Maric i McCaleb su kao Grkovic i Marques hahahahahaaaaa... vidis iz tvoje "pameti" moze ponekad da ispadne i neka genijalnost :))))))

Zabe Krastace i Partizan... IDENTICNO! Oba tima imaju najboljeg trenera u igrici! I oba imaju samo 2 igraca! :))))))

Naravno onaj tvoj omiljeni deo i Partizan je usao u fajnl for i izgubice 20 razlike od svakog kao Zabe :DDDDDD

hahahaha...

From: Laimbeer40

This Post:
00
138958.34 in reply to 138958.33
Date: 4/3/2010 11:53:06 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ozzy, pridrzavaj se terapije koju ti je dao cika doktor a na koju te sada podseca cika Bill...po tvojim postovima se tacno vidi kada nisi uzeo pilulu!

I nemoj da ljutis Dumbu jer te nece pustiti na izlozbu PRAVIH dostignuca iz BB sveta! ;)

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
138958.35 in reply to 138958.24
Date: 4/3/2010 11:57:28 AM
Overall Posts Rated:
113113

Pazi, onda o tvome osvajanju titule ne treba ni da pricamo...ali ti to vec znas i sam.

UUUUU, jel to plasis babu sa debelim qrcem (da prostis na izrazu). Ali vidim iz teksta da ste ozbiljni "alkosi" - pijete ni manje ni vise nego - pivo! :) Tako sam i ja...istina kada sam imao 13-14 godina... ;)

Nego, sa kim je to "nama"? Da znam, koje mi to legende cine cast? I ti si bese u Novom Sadu? Pa nece valjda kamen muhamedu? :)

realno ja vise imam trofeja od tebe :)

Dodji baba ta prosirimo rupicu :)))) imam debelu kobaju (da prostis na izrazu) ...ja te pozvao da se druzis malo sa ljudima a ti odma prevrces moje reci. Tebe kao velikog strucnjaka za online kosarku i alkoholna pica zovem na predavanje pa da malo predjes sa reci na dela... da vidimo koji si ti kapacitet, mozes li da savladas gajbu...ili si pre za neko kratko picjence , skocicj limunicj :)

Pitas sa kim...evo jedan ti se vec javio gore u postu ...a veruj mi ima nas dosta sa teritorije NS i Vojvodine i trudimo se da se sto vise okupljamo na nasim seminarima :))) a ti MUHAMEDE mrdni to uraslo dupe za solicu i pravac u najlepsi grad u Srbiji.

From: Dumbarajko

This Post:
00
138958.36 in reply to 138958.33
Date: 4/3/2010 12:03:06 PM
Overall Posts Rated:
740740
Partizan je otisao na PO jer ima MARICA! Alo covece, petorica "timskih igraca" nisu mogli da ga zaustave! Na utakmici je iznudio po 20 faula (isto Grka:)

Mada vidis... Maric i McCaleb su kao Grkovic i Marques hahahahahaaaaa... vidis iz tvoje "pameti" moze ponekad da ispadne i neka genijalnost)))))

Zabe Krastace i Partizan... IDENTICNO! Oba tima imaju najboljeg trenera u igrici! I oba imaju samo 2 igraca!)))))

Naravno onaj tvoj omiljeni deo i Partizan je usao u fajnl for i izgubice 20 razlike od svakog kao ZabeDDDDD

hahahaha...

e moj ti. lepo je tebi u tvojoj gluposti. samo ti uzivaj i prodaj igrace divovima i tako zaradi pare.

i kupi TV pa ogledaj neku utakmicu. mozda nesto i naucis.

This Post:
00
138958.37 in reply to 138958.1
Date: 4/3/2010 12:56:58 PM
Overall Posts Rated:
55
A ja se na ovim izborima za mlade reprezentacije kandidovao za selektora Singapura i imao isto glasova kao prvi (po jedan), ali su izabrali njega za selektora, ni ne slute koliko su se zajebali.

This Post:
00
138958.38 in reply to 138958.32
Date: 4/3/2010 1:16:39 PM
Overall Posts Rated:
122122
mene vecitog pivopiju si verovatno prepoznao!u novi sad su svi dobrodosli uvek,cak i indjijanci.....:)
ostale legende neka se same jave,pijemo pivo i j*bemo sve zivo!
Ja imam plan da zapicim jedan vikend za NS na kafu (ne smem pivom jer ne big nekog da unesrecim usput a i kazne su velike a i ne gine mi se )

Fair play!!!
This Post:
00
138958.39 in reply to 138958.38
Date: 4/3/2010 1:26:37 PM
Overall Posts Rated:
872872
Opet neko spominje doktora?!

This Post:
00
138958.40 in reply to 138958.6
Date: 4/4/2010 6:41:05 AM
Overall Posts Rated:
00
Pa vi ne znate????zvezda postala sampion Srbije!!!!!

Appprrriiillliillliii!!!!!

Message deleted
Advertisement