BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Προβληματισμός

Προβληματισμός

Set priority
Show messages by
This Post:
00
212702.31 in reply to 212702.29
Date: 3/15/2012 3:16:02 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Είναι για μένα λάθος διατύπωση.

Δεν νομίζω πως εννοούν ακριβώς ενθουσιασμό.

Πιστέυω πως είναι περισσότερο το πόσο κουρασμένοι ή ξεκούραστοι είναι οι παίκτες.

Με το χαλαρό δηλαδή τους λες παίδες παίξτε άνετα, αλλά μη βάλετε τα πόδια σας στη φωτιά και σχίσετε κανα καλσόν, οπότε είναι πιο ξεκούραστοι στο τέλος του αγώνα για το επόμενο κοκ.

Με το δυνατά τους λες αντίστοιχα, νικήσετε, χάσετε θα ματώσετε στο γήπεδο, θα σας βγει η γλώσσα, παίζετε το κεφάλι σας κοκ

Κάπως έτσι το φαντάζομαι και εγω...ειδικά για τα καλσον...:)

This Post:
00
212702.32 in reply to 212702.29
Date: 3/15/2012 3:42:07 PM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
E tote giati exoun tin agwnistiki katastasi???
As epireaze ekei.
Kai giati exoun kai tin antoxi?
As epireaze ola afta.
As poume an exanes na anebaine i antoxi sou alla oxi o en8ousiasmos sou.

From: alexfos
This Post:
00
212702.33 in reply to 212702.32
Date: 3/15/2012 8:41:16 PM
Overall Posts Rated:
1616
Όπως εχω ηδη αναφερει στα λεγομενα μου που παρα την αδεια μου δημοσιευθηκαν αλλα το προσπερνω αυτο δεν εχω χρονο αρα δεν μπορουσα να γραψω.

Ας ξεκινησω αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο. Μπορω να πω ρηχο οποιοδηποτε ανθρωπο με πει ανηθικο χωρις να με ξερει (αυτή ειναι και η σημασια του "ρηχος" αν δεν κανω λαθος). Εφοσον παιρνεις πισω το χαρακτηρισμο σου ως ανηθικο, δεν εχω κανενα λογο να συνεχισω να σε θεωρω ρηχο και το παιρνω πισω....

Πιστεψε με οπως σε καλυπτουν εσενα φιλτατε akage οι απαντησεις των συναδελφων στους ομιλους αλλο τοσο με καλυπτουν και μενα. Με μερικα από τα παιδια οπως εχω ήδη πει έχω παιξει αμοιβαιο χαλαρο. Και δεν ειναι θεμα ζητιανιας, δε ζηταω απο κανεναν να κατσει να χασει. Μπορει ο καθενας να μου πει οχι.. δικαιωμα του ειναι!

Να ξερεις οτι συμφωνω επισης με αυτο που αναφερθηκε σχετικα με την αλλαγη στον ενθουσιασμο (μη σου πω οτι πρεπει να φυγει εντελως απο το παιχνιδι μιας και ειναι μη ρεαλιστικο). Αμα αλλαξει αυτο το ιδιο θα συνεχισω να παιζω το παιχνιδι. Οτι εχω μια διαφορετικη αποψη απο σενα δε με κανει ουτε ψυχακια ουτε ανωμαλο ουτε ανηθικο ουτε τπτ. Εγω χαιρομαι το παιχνιδι και εφοσον δε βλεπω οτι κανω κατι παρανομο (οπως και πολλοι δε βλεπουν) δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εστερνιστω την αποψη σου ντε και καλα....

Σου εχω πει απο την αρχη οτι η κουβεντα δεν αξιζει πανω απο 10 λεξεις ειναι αστειο το ολο θεμα.. απλα παιξε και διασκεδασε που λενε και τα παιδια.

Αυτό το 20χρονο + τσουτσεκι που ανεφερες θα κανω οτι δεν το διαβασα μεσα στο bb ή θα προσποιηθω οτι καποιος χακαρε το λογαριασμο σου γιατι δεν ειναι δυνατον να ειμαι τσουτσεκι επειδη τολμησα και εχω αντιθετη αποψη απο τη δικη σου! (ποσο μαλλον αντιθετη αποψη σχετικά με το BB... τραγικα πραγματα)

Τέλος ξερουμε και οι 2 μας... μη σου πω και οι 16 του ομίλου + kajabar = 17 μας, ότι αν δεν με ειχες πει ανηθικο εξ αρχης και η δικη μου απαντηση θα ηταν πιο ηπια... άλλωστε στο εξηγησα αυτο και σε μεταξυ μας προσωπικο μηνυμα το οποιο παρελειψες να ανεβασεις σε κοινη θεα! Δεν ξερω πως αντιδρας εσυ αλλα εγω δε γουσταρω να με βριζουν αναιτια και εγω να του απανταω αυτου που με εβρισε χαλαρα και ωραια!

... ενα παιχνιδι παιζουμε....

Καλο βραδυ σε ολους!!

Last edited by alexfos at 3/15/2012 8:52:36 PM

This Post:
00
212702.34 in reply to 212702.19
Date: 3/15/2012 9:09:39 PM
Overall Posts Rated:
1616
From: mikesot
Date: 3/15/2012 5:23:01 PM
Συμφωνώ Kajabbar πως το πλεονέκτημα υπάρχει ακριβώς επειδή υπάρχουν χρήστες που δεν ακολουθούν την χρήση της αμοιβαίας χαλαρής διάθεσης. Όμως, δεν συμφωνώ με το οτι τις ισορροπιές δεν τις διαταράσσουν εκείνοι που παίζουν χαλαρά μεταξύ τους, αλλά εκείνοι που δεν παίζουν. Με την ίδια λογική στον πραγματικό αθλητισμό, χαλάνε τις ισορροπίες οι αθλητές που δεν ντοπάρονται ( οσοι υπάρχουν), κ όχι αυτοι που ντοπάρονται. Δεν είναι έτσι... Δεν συμφωνώ με αυτήν την οπτική. Δέχομαι όμως που το ψάχνεις κ μ αρέσει που το βλέπεις απ' όλες τις μεριές.

Απλα επειδη προσεξα αυτο.... στον αθλητισμο δεν υπαρχει καν η εννοια σε παιζω χαλαρα σε παιζω νορμαλ σε παιζω δυνατα. Υπαρχει σε παιζω και αν δω στο μπασκετ πχ οτι σε κερδιζω ανετιλα απλα κατεβαζω ρυθμους... Η ντοπα ειναι κατι παρανομο απο την αρχη ως το τελος και δεν ειναι δυνατον να την εξισωνουμε με τον ενθουσιασμο στο BB.

From: akage14

This Post:
11
212702.35 in reply to 212702.34
Date: 3/16/2012 1:16:07 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Κοιτά ο τίτλος του θέματος ήταν προβληματισμός...είχα σκεφτεί να μείνω μόνο στην ψηφοφορία, και να ακουστούν κάποιες απόψεις....και αυτο γιατι επαναλαμβάνω στους 10 αγώνες που έχω δώσει στην ΙΙ.1 στους 9 δεν μου προτάθηκε κάτι ανάλογο...
Άρα 11 manager (με εμένα μέσα δεν το χρησιμοποιούμε) -βλακεία άραγε??

Η αλήθεια είναι ότι πολυ ασχολήθηκα, αυτές τις 2 μερες( είχα αρκετά ελεύθερο χρόνο, που σπάνια συμβαίνει, είχε και παλιό καιρό....επηρεάζεται πάντα η διάθεση ....)

Σκέφτομαι να αλλάξω προσέγγιση, στο θέμα του ενθουσιασμού , απλα ίσως πιο φανερά και όχι σε pm, θα δω....

This Post:
00
212702.36 in reply to 212702.35
Date: 3/16/2012 4:46:50 AM
Overall Posts Rated:
1616
Το θεμα ειναι ενα... σημερα εχω ρεπο και θα παω για καφεδια!!!
Thumbs up!!!

This Post:
11
212702.37 in reply to 212702.33
Date: 3/16/2012 4:51:20 AM
Overall Posts Rated:
231231
Ετυμολογία

τσουτσέκι < τουρκική çiçek

Ουσιαστικό

τσουτσέκι ουδέτερο

(μειωτικά) περιφρονητική προσφώνηση συνήθως για νεαρής ηλικίας άτομο

Προσπάθησα να βρω τον αντίστοιχο περιφρονιτικό χαρακτηρισμό για τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα και το πλησιέστερο ήταν ο παρακάτω!

Γεροξούρας

Ετυμολογία

Ο γεροξούρας είναι ο τυπικός στριμμένος καριόλης γέρος! Συνήθως δούλευε ως αγρότης, ψαράς ή οινοπαραγωγός μικρού διαμετρήματος σε χωριά και ως χτίστης,επιστάτης,ηλεκτρολόγος ή θυρωρός στην πόλη. Πλέον απαντάται στη βεράντα του, καθισμένος σε άσπρη πλαστική καρέκλα γύφτου ή σε δυο ψάθινες καρέκλες ταβέρνας (κώλος-πόδια). Η βεράντα βρίσκεται σε κομβικό σημείο και καλύπτεται από πυκνή βλάστηση, η οποία προέρχεται από τα 2 εκατομμύρια γλάστρες με βασιλικό και κάρδαμο, καθώς κι από την κρεβατίνα από κληματαριά. Η βλάστηση είναι απαραίτητη για την κατασκοπευτική ζωή του γεροξούρα και δρα σαν καμουφλάζ. Οπλισμένος μονίμως με μια μυγοσκοτώστρα, ο γεροξούρας γκρινιάζει επί παντός επιστητού. Όταν έχουμε ΠΑΣΟΚ, γκρινιάζει ότι του τρώνε τα λεφτά. Όταν έχουμε ΝΔ, γκρινιάζει ότι ξανάρθε η δεξιά. Όταν ο δρόμος έχει λακκούβες, γκρινιάζει στο δημοτικό συμβούλιο. Όταν του στρώνουν δρόμο, γκρινιάζει στους εργάτες ότι δε μπορεί να βγει. Ο γεροξούρας έχει την τάση να χώνει τη μύτη του παντού. Θα κάνει παρατήρηση στα «κωλοπαιδα» να «φυγουν απ το χωραφι» ακόμα κι αν το χωράφι δεν είναι δικό του.

Ρουχισμός: Άσπρο τραντέ φανελάκι μάρκας Palco ή από κάποια ελληνική βιομηχανία στην Καστοριά που έχει κατεβάσει ρολά, κουραδί υφασμάτινο παντελόνι που φτάνει μέχρι το στήθος με το φανελάκι από μέσα, δερμάτινη μαύρη ζώνη και από κάτω πλαστική καφέ παντόφλα «Πανερόπουλος» του χωραφιού.

Κουπ: βασιλόφρωνη γλιτσοχωρίστρα, την οποία φροντίζει με την τσατσάρα που μονίμως βρίσκεται δίπλα στη μυγοσκοτωστρα.

Αγαπημένες ατάκες: «Ουστ!», «Ασσστεεεάααλο» καθώς και οποιαδήποτε παρατήρηση περιλαμβάνει τη λέξη «εκεί»: «Εσυ εκεί!», «Φυγε αποκεί!», «Τι κάνεις εκεί;», «Αμα έρθω αποκεί....».

Πως θα τον εντοπίσετε: Δε χρειάζεται. Θα σας εντοπίσει αυτός. Απλά κάντε ότι πετάτε μια πέτρα σε ένα τζάμι. Ακόμα κι αν βρίσκεστε στην έρημο Γκόμπι και είστε βέβαιοι ότι δε σας βλέπει κανείς, τσουπ! Σε ντε τε ο γεροξούρας θα πεταχτεί απ' το πουθενά φωνάζοντας: «Ε! Τι κάνεις εκεί;;;». Στο χωριό, σε περίπτωση που λείπει απ'τη βεράντα, μην πάτε στο καφενείο. Ελέγξτε για μια σκιώδη φιγούρα πίσω από τις κουρτίνες του παραθύρου που βρίσκεται δίπλα στην εξώπορτα: είναι ο γεροξούρας σε stealth mode. Στην πόλη, είναι αυτός που θα ποδοπατήσει την έγκυο γυναίκα, τον ακρωτηριασμένο τυφλό και την 90αχρονη καλόγρια για να προλάβει την άδεια θέση στο λεωφορείο.

ΥΓ. Με κάθε συμπάθεια βέβαια στους πρώην ΙΙ.1 Γεροξούρες και νυν ΙΙΙ.3, αλλά οσονούπω ξανά ΙΙ.Χ, που καμία σχέση δεν έχουν με τον παραπάνω ορισμό και αποτελεί απλά συνονυμία.

This Post:
00
212702.38 in reply to 212702.36
Date: 3/16/2012 4:52:37 AM
Overall Posts Rated:
231231
kajaBBar, kajaBBar, καλά το πηγαίναμε ως τώρα γιατί μου τρώτε το 2ο Β

αφού το ΒΒ στο kajabbar σημαίνει και Buzzer Beater!!!! :P

Last edited by kajabbar at 3/16/2012 4:52:52 AM

This Post:
00
212702.39 in reply to 212702.38
Date: 3/16/2012 5:02:26 AM
Overall Posts Rated:
1616
Λοιπον KajaBar πες στον Kajabbar ότι ο Lepanto Fisherman μετά από αυτή σου τη δηλωση ήδη ετοιμαζεται να κινηθει νομικα για χαρακτηρισμο που τόσο ύπουλα του προσεδωσες :P

Ο γεροξούρας είναι ο τυπικός στριμμένος καριόλης γέρος! Συνήθως δούλευε ως αγρότης, ψαράς ή οινοπαραγωγός

Last edited by alexfos at 3/16/2012 5:02:55 AM

This Post:
00
212702.40 in reply to 212702.32
Date: 3/16/2012 5:11:57 AM
Overall Posts Rated:
231231
Η αγωνιστική κατάσταση δεν δηλώνει το ποσοστό προσπάθειας του παίκτη στον αγώνα, αλλά την ετοιμότητά του.

Η αντοχή το χρονικό διάτημα που μπορεί να παίξει ένας παίκτης χωρίς να έχει μείωση στα χαρακτηριστικά του.

Ο ενθουσιασμός συμβολίζει το πάθος ενός παίκτη με το οποίο καλέιται να αντιμετωπίσει έναν αγώνα.

Πχ είμαι πάικτης Α Εσκα ομάδος με αντοχή 8 και αγωνιστική 9.
Και πάιζω με μία ομάδα Γ Εσκα φιλικό και μας λέει ο κόουτς:
Παίδες θέλω σήμερα να δοκιμάσουμε τα 3 συστήματα που δουλέψαμε στην προπόνηση.
Στην άμυνα κλείνετε τους χώρους, αλλά χαλαρά. Μην τραυματιστεί κανείς και έχουμε ντέρμπυ το σάββατο.

Θα πάιξω λοιπόν 40 λεπτά, εκ των οποίων τα 35 ποιοτικά λόγω της υψηλής αντοχής μου.
Θα παίξω γαμώ στην επίθεση, δεν θα κάνω λάθη, θα έχω σωστές τοποθετήσεις και επιστροφές λόγω της 9 αγωνιστικής κατάστασης.
Αλλά στην άμυνα δεν θα πηδήξω να κόψω ένα σουτ, απλά θα έχω υψωμένο το χέρι. Σε μία διεκδίκηση δεν θα πέσω πάνω στα διαφημιστικά για να σώσω τη μπάλα, απλά θα έχω κάνει μισό ανολοκλήρωτο κλέψιμο.
Δεν θα κάνω φάουλ στον αντίπαλο κάτω από το καλάθι, ούτε θα του στηθώ για το επιθετικό, θα τον αφήσω να κάνει την προσπάθεια.

Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι την έννοια της χαλαρής διάθεσης.

This Post:
00
212702.41 in reply to 212702.40
Date: 3/16/2012 5:22:17 AM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
Και μετά θα παίξεις με ανεβασμένο ενθουσιασμό στο επόμενο παιχνίδι???
Η' με καλύτερη ψυχολογία?Η' ξεκούραστος??Επειδή δεν έκανες φάουλ ή δεν βούτηξες??
Και αν σε έχει ξεσκίσει ο γ' έσκα?
Δεν λέω μπορεί να ισχύει αυτό σε κάποιο βαθμό απλά στο bb πρέπει να μειώσουν την σημασία του.

Advertisement