Pirma lyginti ankstesnius laikus ir dabartinius sunku. Kazkada zyzla turejo ekipa su 70k algomis, tai buvo daugiausiai mokanti algu ekipa Lietuvoj. Tad mano pelna dabar ir tavo tada lygint irgi tiesiogiai negalima. O pelnas gan panasus. Duok man 10 sezonu pasedet II lygoj, arena issiplest kiek tavo, tai ir as pelna padidinsiu dar arciau iki tavojo tada,tokio pat neis pasiek turbut, kaip minejau, nebetie laikai ir algos nebetokios, kad pakovot galetum su 10k algos zaidejais. Pats pasakoji kad treninai ir taip bapkes kalei, o pats kritikuoji ta buda...Pasimest galima suvokt tave bandant. Kietas lygint pirmo sezo II lygoj su maza arena ekipu pelnus ir 10 sezu sedint ir 2x arena didesne turint...Nesuprantu tavo inirsio, tik kad girtas esi lb, toks paaiskinimas butu. Kito paaiskinimo nera, nebent uspakajonsu neisgerei siandien ir su nervais problemu rimtu turi. Preitam poste pasakiau tiesa kad 10 sezonu niekaip nepakildavai, tai reikia mane nx siust, po to puolusiu kazkokiu vadint. Man po tokiu postu, tai tik tu puoles atrodai, nei kulturos, nei sau pagarbos. Man tavo vietoj geda butu, pas tave speju tokio jausmo nerasta.Taip tada lb is taves juokdavomes. Tai vel as puoles, kad pasakau tiesa? O ar teisingai juokiemes ar mes patys buvom kvailiai juokdamiesi, cia jau kitas klausimas...Gal ir mes kvailiai tada buvom...Bet siandien betkokiu atveju parodei didesnis kvailys esantis nei mes kazkada buvom..