זה הסיבה שלא רציתי להיכנס לדיון הזה ובכל זאת למרות ההגיון הישר שלי נכנסתי אליו
אותי לימדו שמתעלמים מעובדות (בלי שום גרשיים. כל אחד יכול לבדוק אותן) וכותבים מגילה על כל דבר מעבר לכך, יש לחשוד בכותב.
לא התחלתי ברצון לרשום מגילה לכן התחלתי במשפט הזה אבל אני חושב שהגבתי לרוב מה שהפריע לי בלי לעבור בפעם השלישית על כל הדיון
שוב - אין כאן שום הוכחה לכך.
הכתיבה שלי (בניגוד למשל לתקיפה שלך אותי כאן) היא נקייה.
האשמתי מישהו? לא!
צעקתי על מישהו? לא! [פרט לכאן, כי אתה משתמש בהאשמות פרועות וזוכה לאותו יחס]
זילזלתי במישהו? ממש לא!
לא תקפתי אותך הסברתי לך מה הבעיה של אנשים ולמה הם חושבים שאתה תוקף אומרים לך משהוא שאתה לא אוהב ואתה ישר נעמד על הרגליים האחוריות ואומר שתקפו אותך
אם 4 אנשים לפחות אמרו שאתה אגרסיבי תנסה לחשוב אולי כן יש בעיה בצורה שאתה כותב והיא יוצאת בצורה שאתה לא רוצה
אף אחד לא אמר שצעקת אף אחד לא אמר שזילזלת אבל כן האשמת אנשים לא אף אחד ספציפי פה בפורום (חוץ ממני שאמרת שתקפתי אותך אבל זה בקטנה)
אני אחזור, שוב, על השאלות הפשוטות שכתבתי שמהן אתה התעלמת כאן;
1) אם כל שנה בליגת-העל (בניגוד לליגה השנייה) מפסידים כסף, או לחילופין מרוויחים פחות [הפסד ביחד לליגה השנייה...], איך הקבוצות נשארות אותן קבוצות עד כדי מיקרים נדירים, כשהדוגמאות המושלמות הינן המדינות שהוזכרו לעיל.
2) נניח שאין בעיית תחרותיות (למרות שהוכחה שיש...), מדוע אתה מתנגד לתקרת-שכר?
אם אתה תומך, מדוע אינך משמיע את דעתך?
אגב, אני מניח שהצורה בה כתבת כאן הינה הצורה ה"נקייה" אותה אתה מבקש ממני לקיים...
נתת דוגמא לכ4 מדינות מתוך 98 נתתי לך דוגמא למדינה שלנו שיש חילופים אתה בחרת להתעלם
קבוצות בליגת העל מחזיקות בקבוצות טובות יותר מאשר קבוצות בליגה 2 זה אכן עובדה הנכסים שאתה מדבר עליהם אולם ושחקנים נרכשים בכסף שכולם מקבלים ברמה כזאת או אחרת אני התחלתי בליגה 4 עם אותו כסף שאתה התחלת אניבחרתי להתקדם עם האולם בהתאם לאיפה שהייתי מישהוא אחר בחר לקנות שחקנים בכסף הזה וגרר לעצמו מצב כלכלי פחות אידיאלי ממה שאני הייתי בו ולכן נשאר במקום בזמן שאני התקדמתי
אמרתי שאין בעיית תחרותיות? אמרתי שיש האם אני חושב שתקרת שכר הוא הפתרון הטוב ביותר למצב? אני לא יודע
נוסה ולא קרה עם זה כלום.
זהו ההסבר השני לשאלה מדוע המשחק תקוע על כ-50 אלף משתמשים (הראשונה - חוסר תחרותיות).
אין לי מה להגיד לך במקרה הזה כי אני לא מכיר את המקרים הספציפים שאתה אכן התלוננת חוץ מזה שצר לי על התחושה שלך
כנראה שלא חזרתי על זה מספיק פעמים...
ההשוואה היא של מנהלים באותה רמה. מנהל כדורסל גרוע לא יפיק את אותו רווח ביותר שנים.
אלא אם אתה טוען שבאיטליה וכו' הטובים ביותר היו רק בעונות 1, 2, 3, 4 - זוהי ההוכחה לכך שזו בעייה.
בנוסף, הקבוצות שנזרקו מליגת-העל זה חלק ממה שצריך להסתכל.
אם (למשל) קבוצה פרשה ואתה עלית, זה לא ממש בגללך...
אז אתה מודה שמנהל קבוצת כדורסל טוב יצליח יותר ממנהל קבוצת כדורסל גרוע וזה לא הכול כסף
רוב הקבוצות שפרשו פרשו בגלל כישלון של הקבוצה ושהם היו בדרך לליגה השניה גם כך שי שני מקרים בלבד שקבוצות היו בצמרת בליגת העל ופרשו אחת חזרה העונה ולקחה גביע
ה-נבא על כל מנהליו רואים זאת אחרת ומוכיחים אחרת (כבר 25 שנה).
כמובן שיש ליגות נוספות בארה"ב שמוכיחות זאת.
מנגד, הליגות באירופה מראות שבלעדיו אין תחרותיות...
עם כל הכבוד לרצון להיות כמה שיותר מציאותים זה בכל זאת משחק רשת בעל חוקים אקונומים שונים מהאן בי אי אני עדיין לא מצליח לראות איך
פה בבאזרביטר זה הפיתרון היעיל ביותר
אני לא אומר שהוא לא אני אומר שאני כרגע לא מצליח לראות את זה
כבר לא נכון.
קבוצה שלוקחת אליפות, ובטח קבוצה שתסיים שנייה וכו' ניצלה את התקציב שלה לאורך כל השנה כדי להתמודד. סביר אפילו שאיבדה מעט נכסים בדרך.
קבוצה שיודעת שאין לה סיכוי תבצע טנקינג כדי למקסם הרווח ותסיים ברווח יפה.
אתה רואה את המצב בליגת העל? הקבוצה בעלת הרווח הנקי הגדול ביותר בליגת העל זה מחזיקת הדאבל בליגת העל והיא גם בעלת תקציב השחקנים הגדול ביותר איך אתה אומר שמשהוא לא נכון כאשר המצב במציאות אומר שהוא אכן נכון
אני עושה יותר רווח מהקבוצה שהראתי לך בדוגמא וקני עושה יותר ממני
אין בליגת העל שלנו קבוצות שעושות טאנקינג פשוט מאוד אתה יודע למה? כי עד המחזור הקודם ואפילו הקרוב שהוא סיום העונה הסדירה הקבוצות שיסיימו במקומות 3-4 העונה בבית שלי לא הבטיחו את המקום בליגת העל בעונה הבאה לכן אין אפשרות לעשות טאנקינג כמו שאתה מצי
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain