Akkor én most kiemelem ide, hogy melyik kérdésre melyik válasz hangzott el. Utána meg alszom egyet:
Pörköltszáj:
Olyan játékosokat akarok neveltetni, akit egy első ligás is minden gond nélkül eltart, mint ahogy Pl. Csehországban és Lengyelországban teszik.
Kaygee:
Itt nálunk sem volt sosem más a cél, ezért van Gécsekünk, Chalúmovunk, Plotárunk, Ferlingünk, Aczélunk, Leszkovenünk, Gazdagunk és jónéhány tehetséges játékos, akiket be lehet majd építeni. Nem az első eset, hogy olyan dolgot próbálsz a kampányodban saját tervnek beállítani, ami szezonok óta folyik.
Igen, Aczél és Ferling multiskilles?
Jó főskilles játékosok, de én nem olyan típusúakat akarok kineveltetni, fogd már fel. Nem rosszból, de miért ne fogjam fel a sajátoménak, amit a programomban irok, és tervezek véghez vinni? :) Te már véghez vitted? Akkor hol van az eredménye?
Már bocs, de ki írta Aczélról, hogy multiskilles? Arra írtam válaszul, hogy ELTARTHATÓ első ligások számára is. Most is magyar tulaja van. Gécsek, Plotár, Chalúmov és Leszkoven meg mitől lenne alapskilles? És Ferling?Nem rosszból, de miért ne fogjam fel a sajátoménak, amit a programomban irok, és tervezek véghez vinni? :) Te már véghez vitted? Akkor hol van az eredménye?
Próbáld már meg megérteni. Akármilyen Pörköltszáj-féle csodapirulát adsz be egy játékosnak, nem lesz belőle 7-8 szezonnál előbb játékos. Főleg nem ebben az edzésrendszerben. Tényleg érthetetlen, hogy 22-25 év között járnak a bevethető játékosaink, vagy helyetted végezzem el a számtant? Segítek, és 8 szezon óta vagyok a válogatott mellett.
Igen kint virít a külső fórumon, de azok az elvárások, és nem maga az edzésterv. Én az edzésterv részét tanultam el tőlük, amiből a kinti játékosok is kiképezhetőek.
Ja igen, ahhoz, hogy hülyének nézel (nem csak engem, mert arcul köpöd azokat is, akik szezonok óta küzdenek a neveléssel) már kezdek hozzászokni az eddigi kampányok alapján. Mondjuk ez a jelenlegi túltesz az eddigieken is, mert vannak, akiket meg tudtál szédíteni. Reméljük, hogy nem elegen. képzeld, a kaygee-féle világban is van edzésterve a játékosoknak, és senkitől sem kellett hozzá trükköket ellesnem, meg nem jártam senkinek az iskolájába hozzá.