Én egy szóval nem kritizáltam sem a taktikát, sem a vereséget. Ők jobbak, ez van.
Te viszont azzal a mondatoddal hogy
"Új ciklus, új választás, de a minden választásnál előkerülő szupertitkos információk a régiek... Azoknak se vége, se hossza, és mindig elmaradhatatlanok..."
teljesen egyértelműen azt mondod, hogy én csak kitalálom ezeket az információkat.
Én azt hiszem, hogy akik évek óta a csúcson vannak, értenek hozzá, ha változik az edzésterv, ah nem. Ezért próbáljuk a drágán megszerzett információt beépíteni a mi tervünkbe. Ami szerencsére passzol hozzá (ugyebár a hosszútávú fenntarthatóság). Lehet, hogy nem véletlen.
Azt a meccset csak példának hoztam fel, írhattam volna azt is, Poland 4, Magyarország 18.
"Az sem tetszik a kampány szövegedben, hogy azt sugallja, hogy becsaptuk a tulajdonosokat, és innentől kezdve ti majd igazat mondtok mindenkinek."
Nem mondtam, hogy becsaptátok. Viszont ha fel lett volna világosítva mindenki, hogy az általa választott edzésterv mivel jár, akkor nem jött volna ide egy tulajdonos sem panaszkodni, hogy miért megy a csőd felé.
Annyit kellett volna neki mondani, hogy ne csak 1 játékost eddzél. Vagy hogy várhatóan 100k körül lesz a fizetés 22 éves korra, ezzel számoljál.
De szegény ember csak követte a stáb utasításait, majd csődközelbe kerül. Így elveszítünk egy elkötelezett menedzsert, aki hajlandó úgy edzeni, ahogy mondjuk, és megbízható, ha csődbe megy ha nem.
Tehát nem lett senki becsapva. Csak egy amatőr, kezdő játékos kedve elment egy életre attól, hogy a stábra hallgasson.
Ez nem becsapás, ez csak nemtörődömség.