BuzzerBeater Forums

Polska - V.19 > Sezon 23

Sezon 23

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237649.31 in reply to 237649.30
Date: 3/25/2013 4:42:18 AM
Overall Posts Rated:
44
Golden - czyżby kolejny emocjonujący mecz przed nami? :) W pamięci wciąż mam nasz ostatni mecz, wygrany przeze mnie w ostatniej minucie spotkania

This Post:
00
237649.32 in reply to 237649.31
Date: 3/26/2013 5:26:52 AM
Overall Posts Rated:
33
Oczywiście :P Tamten mecz oglądałem nawet na przemian z innymi rzeczami robionymi w internecie i tak samo będzie też dzisiaj :)

No i jest dzisiaj jeszcze oczywiście drugie spotkanie na szczycie między Garczynem i Pruszkowem. Po dzisiejszych meczach nasza tabela zmieni się troszkę na drużyny z bilansami 5:1, 4:2, 2:4 oraz 1:5 :)

Last edited by SJkutno12 at 3/26/2013 5:28:08 AM

This Post:
00
237649.33 in reply to 237649.32
Date: 3/26/2013 7:12:04 AM
Overall Posts Rated:
44
Mam nadzieję, że to ja będę wśród drużyn z bilansem 5:1 :) Ale co ciekawe to właśnie nasz mecz będzie transmitowany w TV :) Chociaż teoretycznie to walka między Garczynem a Pruszkowem powinna być transmitowana, w końcu to zespoły z miejsc 1 i 3, a my to ledwie 2 i 4 :D

Last edited by marslon at 3/26/2013 7:14:00 AM

This Post:
00
237649.34 in reply to 237649.33
Date: 3/26/2013 12:18:45 PM
Overall Posts Rated:
77
Niby tak, ale bilans wszyscy mamy taki, że ja zarówno mógłbym być 4 a Ty 1. ;) Dzisiejsza kolejka będzie naprawdę ciekawa i w przerwach mojego meczu z Pruszkowem na pewno będę patrzył i na wynik waszego spotkania. ;d

This Post:
00
237649.35 in reply to 237649.34
Date: 3/27/2013 3:47:47 AM
Overall Posts Rated:
44
Golden, trochę mnie postraszyłeś w 4 kwarcie. Miałem już pewne zwycięstwo, ale niesamowity zryw w ostatniej części meczu trochę strachu mi narobił:) Cieszy zwycięstwo i oby tak do końca :)

This Post:
00
237649.36 in reply to 237649.35
Date: 3/27/2013 12:52:20 PM
Overall Posts Rated:
77
Moje wysokie zwycięstwo z Pruszkowem umocniło mnie na pozycji lidera w naszej konferencji i raczej do pierwszej części sezonu tak zostanie (został jeden mecz i zaczynamy mecze międzykonferencyjne). Mój pierwszy mecz w drugiej fazie sezonu będzie naprawdę ciekawy -zmierzę się bowiem z drużyną przewodzącą naszej lidze -buzzer zory! Mam nadzieję, że do tej pory przynajmniej Drzislav Pejazić zdąży wyleczyć kontuzję i pomóc mi walczyć o zwycięstwo w tamtym meczu. ;d

This Post:
00
237649.37 in reply to 237649.36
Date: 3/31/2013 5:09:37 AM
Overall Posts Rated:
77
Po 1 części sezonu jestem bardzo zadowolony z wyników osiąganych przez moją drużynę, bez mojego głównego punktującego mam najlepszy bilans w lidze, najlepszą obronę w lidze i 3 najlepszy atak w lidze. ;) Tracę średnio zaledwie 72 punkty na mecz a zdobywam średnio 110! Naprawdę napawa mnie to optymizmem jeśli chodzi o przyszłość i czuję, że jestem w stanie w tym sezonie wygrać tą ligę, co prawda teraz ciężki mecz z niepokonanymi jeszcze buzzer zorami, ale nie oszukujmy się, jego drużyna nie ma w swojej konferencji takiej konkurencji jak nasza. :) Już niedługo lider mojej drużyny sprzed sezonu wróci do rozgrywek i mam nadzieję, że nie wypadnie z formy z poprzedniego sezonu i również będzie prowadził moją drużynę do kolejnych zwycięstw. ;D

This Post:
00
237649.38 in reply to 237649.37
Date: 4/2/2013 2:56:42 PM
Overall Posts Rated:
77
Zemściłem się za parę porażek na zasadzie "prowadzę cały mecz i przegrywam mecz w 4 kwarcie" na buzzer zorach wygrywając dokładnie w taki sposób. Nie powiem, było ciężko. Głównie dlatego, ze trochę przekombinowałem, wystawiłem mocne rezerwy i na pozamienianych pozycjach aby trochę przetestować jak sobie radzą -no cóż, nie najlepiej. Zawiodłem się na mojej parze starterów -Nikolovie i Kwok Wei Hongu. We dwóch trafili tylko 7 na 41 oddanych rzutów! Do zwycięstwa poprowadziły mnie przede wszystkim zbiórki ofensywne, które są moja mocną strona w tym sezonie i dobrze egzekwowane rzuty osobiste. No cóż, po tym meczu zostałem liderem całej ligii i mam nadzieję, że taką sytuacje zdołam utrzymać do końca sezonu, zwłaszcza, że Cansoy Moral jest w formie i do swojego pełnego stanu zdrowia wrócił już Pejazić, jednak nie pozwoliłem mu zagrać pełnego meczu ze względu na niski stan formy, który mam nadzieję się do play-offów porządnie wyszlifuje. ;)

This Post:
00
237649.39 in reply to 237649.38
Date: 4/10/2013 1:33:58 PM
Overall Posts Rated:
77
Znów coś tu zamiera, mam wrażenie, że piszę sam do siebie. ;) Wciąż jestem liderem ligii i nikt o czasów porażki z Golden Orlando Suns (porażka na własne życzenie) nie potrafi znaleźć metody na zwycięstwo ze mną. W sumie trudno znaleźć sposób pokonania drużyny, gdzie aż 8 zawodników zdobywa średnio ponad 10 punktów na mecz, a 9 zdobywa 9,7. ;) Napawa mnie to naprawdę dużym optymizmem i daje mi duże powody do nadziei na odniesienie zwycięstwa w lidze w tym sezonie i awansu. ;) Cały czas moja obrona jest najlepszą obroną w lidze i niejeden snajper się na niej załamał i nie potrafił przebić. Obrona zawsze była moją dobrą stroną, natomiast w tym sezonie znacznie poprawił się mój atak, który jest teraz 3 najlepszy w lidze, nie dziwi mnie to w sumie, gdyż posiadam tak dobrze punktujących zawodników. ;) Kolejna rzecz, która może mnie cieszyć jest wysoka kwalifikacja moich zawodników wśród liderów np. co do ocen. Na 50 najlepszych zawodników w lidze (z najwyższą średnia oceną) jest aż 8 (tylko buzzer zory mają tyle samo, pruszków co prawda ma 9, ale znacznie słabiej ocenianych), ponadto w tym w pierwszej 8, gdzie ocena jest powyżej 10 aż 3 zawodników jest z mojej drużyny (tu tyle samo zawodników ma Marslon). ;) Aż 6 zawodników z mojej ekipy jest wśród najlepszych 50 rzucających w lidze, aż 3 w 15 najlepiej zbierających i aż 5 wśród 25 najlepszych asystujących jakich ma liga. Moje średnie drużynowe również są zachwycające -największa średnia ocena w lidze (aż 9,1 podczas gdy druga najlepsza 8,6) , największa średnia asyst na mecz (aż 29,9), 2 najlepsza skuteczność rzutów z gry w lidze, 5 najlepsza skuteczność za 3 w lidze (jeden z moich słabych punktów), 3 miejsce w skuteczności osobistych, 3 miejsce zarówno w zbiórkach ofensywnych jak i normalnych w lidze, wśród drużyn, z którymi będę mierzył się w play-offach mam 1 miejsce co do najmniejszej ilości strat piłki i 3 co do ilości ich przechwytów. W gronie "play-offowców" na chwilę obecną mam również najmniej fauli na mecz. Średnio 3 miejsce w zdobytych punktach na mecz (o tym wspominałem) i moja najgorsza strona -bloki, dopiero 9 miejsce w lidze. Bloki to mało istotna statystyka, dlatego też mnie nie martwi. Sądząc po wszystkich tych danych mogę jasno stwierdzić, że faworytem do awansu w tym sezonie jestem ja. ;)

This Post:
00
237649.40 in reply to 237649.39
Date: 4/10/2013 3:16:17 PM
Overall Posts Rated:
33
Tak jesteś faworytem:P Ale jak to często bywa, czasami ktoś może wyskoczyć z cienia :P Mam nadzieję, że mi się to uda. Obecnie odłożyłem niezłą sumkę, co mnie cieszy. Mam dość duży zarobek tygodniowy co także jest dobre, w porównaniu z pensjami zawodników. Zaowocuje to tym, że gdy moi zawodnicy powoli będą się starzeli, ja będę miał gotowe fundusze na to, by znajdować dla nich zastępstwo. Do czasów PO będę testował kilka nowych taktyk. Zobaczymy jak to będzie.

This Post:
00
237649.41 in reply to 237649.40
Date: 4/12/2013 4:58:59 AM
Overall Posts Rated:
44
Garczyn, statystyki nie grają :P Może i jesteś faworytem, ale wystarczy jeden słabszy mecz w PO i możesz się pożegnać z awansem :) Ja jakoś nie bryluję w statystykach, no może poza asystami, a wciąż jestem jedną z trzech najlepszych drużyn w tej lidze (na obecną chwilę). Nie ma co ukrywać, żaden z naszej czwórki nie będzie miał łatwego przejścia w PO. Jakie by nie były pary w PO mamy gwarancję, że będą to ciekawe i emocjonujące mecze :)
O, właśnie zauważyłem, że mój Krzysztof Wasek ma najlepszą ocenę w lidze :D, czwarty jest Nicu Costea, a ósmy Bardo Totje. W sumie mam więc 3 zawodników w pierwszej dziesiątce

Last edited by marslon at 4/12/2013 5:03:39 AM

Advertisement