1.
a) Opstanak bez trzavica, dakle peto mesto ili bolje. Ne znam koliko ce biti izvodljivo, ali je logicno da imam takva ocekivanja obzirom da sam solidno pojacao ekipu u odnosu na proslu sezonu. Doduse, novajlije tek treba da pokazu kvalitet, koji po skilovima imaju.
b) Za mene bolna tacka, plasman medju 256 prosle sezone je najveci uspeh. To je ispod renomea drugoligaskih ekipa. Naviknut na uzasan zreb prethodnih sezona, zadovoljio bih se proslogodisnjim "uspehom" .
2. ALE I NEMANI, ako on tako odluci. Mislim da jedino Hajlendersi mogu da mu pariraju sa finansijama, samim tim i rezultatima.
3. Zaista nezahvalna prognoza. Verovatno bas ovako kako si ti napisao. Prakticno vecina strepi za opstanak. Dok god ne obezbedis sigurnu razliku u odnosu na sestog, cvikas za opstanak. Prosle sezone je part2 zbog previse stekanja i kalkulisanja doveo sebe u situaciju da ispadne, iako to niko nije ocekivao na pocetku sezone.
4. Definitivno jacom. Prosle sezone je iz prve stigao Dock i odmah najavio da ce odmoriti, prakticno je odradio sezonu bez ikakvih ambicija. Ale verovatno imaju ambicije. :) Zatim su tu ekipe Dorcola i Tetkinih lutki, koje ce sa punom arenom imati ozbiljne prihode, samim tim ce i igracki jacati..
5. Kao i prethodnih sezona, 0:0. Navikao sam da kupujem trenirce, jer od drafta nema 'leba. Za sve ove sezone samo jednom sam dobio pot6 od 19g sa zaista dobrim skilovima. Ni njega nisam trenirao, jer je bio bek, a ja razvijam centre.
Dobio sam pohvale od brazilskog selektora, tako da cu ove sezone jos jace trenirati sa mladim Antoniom. :)