da se treniranja izven pozicije vsaj v zares kompetitivni ligi pač ne da povsem kompenzirati s taktikami, dobra volja gor ali dol.
Tu se gre za celo sezono...pripravljenost,razpoloženje,predvidevanje taktik,preučevanje nasprotnika itd...Torej,če ti prevzameš "krmilo" neke 3.ligaške ekipe-bo takšen klub nedvomno dosegel še enkrat boljši rezultat,kot bi ga sicer dosegel tudi v kompetitivni ligi (če izuzamemo SKL).To ne pomeni,da ti počneš vse namesto njih,ker potem lahko dobi še kdo občutek,da sploh več ne vodi svojega kluba.Treba je pustiti,da lastnikom klubov,da počno tisto v katerem uživajo v igri...pomojem je to:kupovanje,prodajanje igralcev,gradnaj dvorana,napredek trenirancev......ti pa pravzameš "dirty work"
. Tudi dvomim, da ti je bilo v drugi ligi težko trenirati Jerina na PG, glede na to, da je imel, ko si ga kupil, tako ali tako najbolj izdelane PG skille.
Nič mi ni bilo težko,prav užival sem v tem
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Tu se ne gre za nikakršno jedikovanje,ravno,tako bi užival,tudi,če:
-ne bi imel razvith zunajnih skilov
-se mi ne bi nabiral denar na računu (tankiranje)
-ne bi bil ves čas pri vrhu
Zgodovina kluba-25-29 sezona: kljub temu,da sem treniral Jerina,kasneje še Vukojanca na OI,bil skoraj na minimalcu,pa se kljub temu,uvrščal na vrh.Tega ne razlagam zato..."kolk sem jaz dober,yeah..." ,saj bi ravno tako ti ,Koperbox,pa še kdo drug,dosegali enake,podobne,boljše.....rezultate v enakih pogojih.Hočem povedati,da se to da.....
Torej,nekaterim ali pa večini,nekaj pomeni,če se uvrstijo v končnico,polfinale in takšnim klubom bi znal treniranec,še zlasti,če je to igralec na ne-naravni poziciji (center na OI) zagreniti vse skupaj.Ravno zato,se večina klubov ne-odloča za treniranje NT igralcev.
Takšnim klubom bi lahko nudili pomoč,da bi dosegli oboje in še več.Kljub treniranju NT igralca,bi bili klubsko uspešni,kasneje (ko se trening vrne na naravno pozicijo) ,pa še boljši.To bi motiviralo vse več in več menedžerjev,da bi se odločili za trening NT igralcev.
Last edited by copatar at 5/8/2015 3:15:01 AM