BuzzerBeater Forums

BB Srbija > A - sezona 33

A - sezona 33

Set priority
Show messages by
This Post:
00
275235.33 in reply to 275235.31
Date: 1/18/2016 10:14:38 PM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
657657
Second Team:
Krompir
Hvala, Micovic nije bio u protokolu pa ga nisam ni racunao. On nam je jedini reprezentativac koji nikada nije bio na listi, budi ponosan

This Post:
00
275235.34 in reply to 275235.32
Date: 1/18/2016 10:14:47 PM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
657657
Second Team:
Krompir
Bio je danas dobar, iznenadio me je odbranom i nerealnim bananama, ali ocekujem jos bolje partije od njega u narednim utakmicama. Cekamo tripl-dabl ;)

This Post:
00
275235.35 in reply to 275235.34
Date: 1/25/2016 11:51:45 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
657657
Second Team:
Krompir
U 18:00h igramo protiv Spanije, nista manje bitan mec nego onaj iz prosle nedelje protiv Finaca. I oni su startovali sa 2-0 i pobednik ce 99% biti u polufinalu. Oni su dosta rizikovali u prvoj fazi, gde su stavljali tie protiv glavnih rivala (35356) i nisu lako prosli grupu, ali su zato preneli skoro maximalan entuzijazam. Posto smo mi proslo kolo igrali normal protiv Finaca, moguce je da oni sada imaju veci ent od nas.
Forma ove nedelje nam je dosta losa, jedino Gregovic od najvaznijih igraca ima formu 9, Simatovic ima 7, dok su Jovancic, Eklemovic, Alfirovic, Georgijevic i Barbulov u slabim 8-icama. Relja i Cvele takodje imaju 8.
Poziv je dobio Milijas, koji ce debitovati danas.

Imaju i oni problema sa formom, a i sa povredama, ali jedino im je Chaperon od glavnih igraca u losoj formi. Do sada su skoro sve utakmice igrali pod kosem, pa je logicno da sam im to i gadjao, iako imaju bolji tim od Finaca za spoljne taktike. Ipak, i nama ce biti bolja spoljna odbrana danas nego prosle nedelje.

Srbija - Spanija 18:00h

This Post:
00
275235.36 in reply to 275235.35
Date: 1/25/2016 2:38:58 PM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
657657
Second Team:
Krompir
Jos jedna pobeda, jako bitna. Spanci su odlucili da cuvaju ent za sledece kolo i mec sa Fincima, super za nas. Bolji su oni nego sto sam mislio, iznedrili su nekoliko vrhunskih igraca u prethodnih 2-3 sezone, npr. Llull, krilo sa 146 skilova, pod kosem imaju 4-5 igraca sa oko 135 skilova.
Ovom pobedom smo jednom nogom u polufinalu, ali ima jos 2 kola. Sledece kolo igramo protiv Ceske, koja je prestigla Spaniju posle ovog kola i sada zauzima 2. mesto. Slovenija je dobila Finsku i poslala je na 5. mesto u grupi i tesko da Finci mogu do 1/2 finala sad, previse su cuvali ent i igrali se sa taktikama. Moraju da dobiju poslednja 2 kola i navijacemo za njih u narednom kolu protiv Spanaca.

This Post:
00
275235.37 in reply to 275235.36
Date: 2/1/2016 9:00:22 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
657657
Second Team:
Krompir
Sa skorom 3-0 ulazimo u pretposlednje kolo, danasnji protivnik je Ceska, Evropski i Svetski sampioni iz sezona 17 i 20. Osvojili su posle toga jos 5 medalja, ali poslednju u sezoni 26. Nisu sila kao ranije, ali igraju dobro na ovom EP i nisu daleko od medalje koju nisu osvojili 6 sezona.
Reprezentacija su koja skoro uvek ima najmatoriji tim na prvenstvu. Od 18 igraca, cak 6 im ima 34+ godina. I dalje im igraju legende Dvorak, Hnizdil, Razl...

Imamo bolje igrace i kvalitet je sigurno na nasoj strani. Oni imaju veci entuzijazam jer smo mi igrali 2 normala u poslednja 2 kola. Forma je takodje bolja kod njih, nasa je ove nedelje poprilicno losa, samo Alfirovic od najbitnijih igraca ima formu 9.

Pobedom bi obezbedili medalju, a u slucaju pobede Finaca nad Spanijom, obezbedili bi i 1. mesto u grupi.

Detaljnije o snazi protivnika i taktikama cu pred mec, Srbija - Ceska 18:00h

This Post:
00
275235.38 in reply to 275235.37
Date: 2/1/2016 11:06:50 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
657657
Second Team:
Krompir
@Sire
Da je tebi stvarno stalo da nasi trenirci i igraci ne odlaze u inostranstvo i da ti smeta sto selektor nije okacio nekog igraca na forum, ti bi davno kritikovao Ivka i to mnogo ostrije nego mene. Da te podsetim da Bajagic i Georgijevic nisu bili okaceni na forum kada si ih prodavao, a nisu bili izreklamirani ni Simatovic, Milijas, Gregovic, Radosavljevic, Rutovic, Barbulov...Svi sem Milijasa, bitniji igraci od Daniela.
Vise puta sam u toku dosadasnjeg dela sezone kacio igrace na forum, nego Ivko u poslednje 3 sezone.

Ne znam koji motiv imas da me kritikujes u stavci koju izgleda obavljam bolje od Ivka, ali ocigledno je da tebi ne smeta ako selektor pogresi, vec ti smeta sto sam ja selektor, a tu ti ne mogu pomoci. Za novog selektora ces morati da sacekas jos oko 17 nedelja.

From: krmelj
This Post:
00
275235.39 in reply to 275235.1
Date: 2/1/2016 11:21:37 AM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
@LA Sauron

Naravno da imaju pravo da kritikuju, ukoliko ima osnova za to. Ali ponavljanje fraze ''nek je na dusu onima koji su glasali za tebe'', od strane obojice, je mislim u trenutku kada hitamo ka medalji i sve ide kako treba, potpuno bespotrebno, beskorisno i kontraefektivno.

This Post:
00
275235.41 in reply to 275235.38
Date: 2/1/2016 11:46:00 AM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
657657
Second Team:
Krompir
Zbog lose forme pod kosem, gde jedino Alfirovic i Rutovic imaju formu 9, Relja ima formu oko 8.5 i svi ostali su u slaboj osmici, pozvan je (konacno) i Rafael Daniel. Iako ima dosta mali skok za un. igraca kada je u pitanju reprezentativan nivo, nema puno opcija. Druga opcija je bila Adanovic, koji je bolji u skoku i bolji u branenju un. napada, dok je Daniel bolji za napad i branenju spoljnih napada.
Ceska ima verovatno najbolji tim za spoljne taktike od svih reprezentacija na prvenstvu. Vrlo dobro igraju i spoljne i neutralne taktike i vise se plasim njihovog spoljnog suta od unutrasnjeg. Zbog toga je i Daniel dobio prednost u odnosu na Adanovica, jer njegov mali skok i blok ne bi trebalo puno da dolazi do izrazaja ukoliko ne budu igrali pod kosem.

Sto se zalaganja tice, igramo tie (opusteno), isto ocekujem i od njih, jer im je mnogo bitnije da pobede Spaniju u poslednjem kolu. Cak i ako izgube danas, pobedom protiv Spanaca bi verovatno prosli grupu.

U napadu igramo igru na centra (LP).

Advertisement