BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΚΥΠΕΛΟ

ΚΥΠΕΛΟ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
278253.31 in reply to 278253.28
Date: 4/21/2016 1:20:48 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Για 4η συνεχή σεζόν οι Legends του Κοτίδη φτάνουν στην 4αδα του κυπέλλου Ελλάδας!Είναι μια μικρή επιτυχία και δείχνει σταθερότητα!Νομίζω όμως ότι αυτή τη φορά η 4αδα είναι ίσως η δυνατότερη από ποτέ!Όχι μόνο 4 ομάδες Α1,αλλά και 4 από τις δυνατότερες!

Ο πάνσοφος γέροντας Κοτίδης λέει ότι είμαστε σταθεροί στο ραντεβού μας να τον πίνουμε στο τέλος και προσπαθεί να μπει μπροστά γιατί λέει ότι το έργο το έχει ξαναδεί και το έχει βαρεθεί!Ο dr. Ηρεμόγλου θεωρεί ότι ο γέροντας βρίσκεται σε έξαρση και πρέπει να τον προσέχουμε γιατί οποιαδήποτε μεγάλη συγκίνηση αποβεί μοιραία για αυτόν... :-)

This Post:
00
278253.35 in reply to 278253.30
Date: 4/21/2016 1:25:37 PM
Overall Posts Rated:
4040
χαχα εχεις απολυτο δικιο!! Εκ των υστερων κι εγω αυτο σκεφτηκα...αν μ εχει ανετα γτ να μαντεψει?

Νομιζω ομως το σκεπτικο μου ηταν καπως ετσι :

1) Για λογους πρεστιζ καθοτι καλυτερη ομαδα απο εμενα θα εβαζε μια κανονικη...μη δειξει το φιλο αγωνα "οι Olympiakos εδωσαν περισσοτερα" και δεν ξερει που να κρυφτει...χαχαχα

2) Ακριβως επειδη πιστευα στη κανονικη του λεω θα βαλει και καμια προβλεψουλα (εστω μονη) να προσπαθησει να το σιγουρεψει...

Τελικα το συγκεκριμενο σκελος το εκτιμησα λαθος οπως ακριβως ειπες!! Κριμα η μελετη/ονειρο προβλεψη του Κοιτα μεσα!!

Βγαζουν κανενα νοημα αυτα που γραφω η οχι;; ποοο καζανι το κεφαλι απ τη δουλεια...σορρυ αν το σκεπτικο μου ηταν/ειναι θολο :))

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια παντως!! Θα ηθελα να ειμαι λιγο πιο ανταγωνιστικος αλλα τι να κανεις...οσο μπορουμε...

This Post:
00
278253.36 in reply to 278253.29
Date: 4/21/2016 1:27:28 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Εγω ακουσα επισης παντως οτι ο Αλεξανδρος εχει βαλει μεσο στην κληρωση των 4αρων με αποτελεσμα να περασει η ομαδα του ανευ αγωνος(!!!) στον τελικο. Σε μιση ωρα το πολυ θα ξερουμε τι εχει γινει

Αληθεύει κατά το ήμυσι!Η αλήθεια είναι ότι ο Κοτίδης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις γνωριμίες του,μήπως και βρει παραθυράκι καθώς θεωρεί ότι δεν έχουμε τύχη προκρισης με κανέναν από τους 3!

Κατέθεσε ήδη πρόταση στον Κοντονή,να γίνουν 3 ματς 20 λεπτών μεταξύ των άλλων ομάδων και ο νικητής να περάσει στον τελικό,αιτιολογώντας το σκεπτικό του ότι λόγω αυξημένων νεύρων υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλέσει επεισόδια σε τυχόν αποκλεισμο των Legend! ¨-)

ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι 1η φορά σε κλήρωση δεν έχω καμία προτίμηση!

This Post:
00
278253.37 in reply to 278253.35
Date: 4/21/2016 1:33:00 PM
Overall Posts Rated:
4040
Επισης σορρυ για το σπαμ αλλα να πουμε και καμια μ@λ@κι@ για το χαβαλε...

Ξεχασα λοιπον πριν να ευχαριστησω αυτους τους 3 που ψηφισαν Κλεμμενα στο γκαλοπ!! Δεν ξερω ποιοι ειναι αλλα τους ευχαριστω για την εμπιστοσυνη και υποσχομαι οτι αργα η γρηγορα...παλι με χρονια με καιρους...παλι δικο μας θα ναι... :)))

Υ.Γ. Ο 4ος ημουν εγω...τι εσεις δεν ψηφισατε τον εαυτο σας;; :P

This Post:
11
278253.38 in reply to 278253.28
Date: 4/21/2016 2:05:14 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
2) Σπρωξιμο επιθετικα : Περιμεναμε διπλη προβλεψη χαμενη απο coach Αλεξανδρο...κατι σε "Εσωτερικη Κανονικος" ας πουμε...τα γνωστα ονειρα του... :))...Αλλα αυτος απεδειξε οτι Αλεξανδρος και Κοτιδης ειναι ισως το ιδιο ατομο...η ιδια διχασμενη προσωπικοτητα...αφου κοτεψε ή κοτιδεψε και δεν εβαλε προβλεψη...Προβλεψε μωρε Κοτιδη εεε Αλεξανδρε εεε τελοσπαντων οποιος εισαι...τι φοβασαι; τον Μαλτεζακο; :)))

Η πρόβλεψη σε εσωτερική-κανονικός είχε κλειδώσει!Δυστυχώς όμως,η έλευση του Κοτίδη και το ξέσπασμά του απέτρεψε οποιοδήποτε τέτοιο εγχείρημα! :-)

Να μαντέψω μονή,ίσως είχε κάποια λογική,αλλά να διπλομαντέψω ως φαβορί σε LP,ενώ υπήρχε ο κίνδυνος να πας με Push σε γρήγορο ρυθμό,ήταν δύσκολο!Ακόμα και αν δεν ερχόταν ο Κοτίδης! :-)

3) Κανονικη : Ερχονται πολυ σημαντικα ματς και ισως λιγο παραπανω ενθουσιασμος να βοηθησει λιγο...Ασε που πιστευα οτι ο coach Αλεξανδρος θα παιξει κι αυτος κανονικα αφου λεω θα πιστεψει οτι μ εχει ανετα...τι οχι;

Να σου πω την αλήθεια,θεωρουσα δεδομένο ότι θα πας με δυνατή,από την στιγμή που δεν κατέβασες το Σάββατο!Επίσης είχες γράψει στο φόρουμ ότι κοιτάς το κύπελλο!Βάλε και ότι έριξες δυνατή 1η αγωνιστική,που έδειχνε ότι δεν προσπαθείς να φουλάρεις ενθουσιασμό!

Επίσης έχοντας στόχο μόνο το κύπελλο,αφού θα τερματίσω σχεδόν σίγουρα 3ος,δεν ήθελα να ρισκάρω να παιχτει το ματς με χαμηλότερη διάθεση!Που να το φανταστώ?

Καλη συνεχεια λοιπον στο φιλτατο coach Αλεξανδρο και στα υπολοιπα παιδια που θα συνεχισουν στο κυπελο...απ οτι φαινεται θα εχουμε ωραιους ημιτελικους!!

Ευχαριστώ!!!Συγχαρητήριια και σε εσένα για την πορεία και το διπλομάντεμα και εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!

Υ.Γ. Τα σχολια στο πρωτο σκελος εγιναν με μπολικη δοση χιουμορ!! Ελπιζω να μη παραξηγηθει ουτε οΚοτιδης ουτε ο coach Αλεξανδρος...αλλωστε ειδικα για τον Κοτιδη δεν θα θελαμε να συμβει κατι τετοιο καθοτι μεγαλοι φαν του!! Τον διαβαζαμε οταν ακομα κανεις δεν ηξερε για μας :)))

Σιγά μην παρεξηγηθώ κιόλας!Αν και νομίζω ότι ο Κοτίδης θίχτηκε λίγο όταν είπες ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο!Το διαψεύδει κατηγορηματικά και σου εύχεται και αυτός καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες!!! ¨-)

This Post:
00
278253.40 in reply to 278253.38
Date: 4/21/2016 2:14:58 PM
Overall Posts Rated:
4040
χαχα ειμαι σιγουρος οτι το "Εσωτερικη Κανονικος" ειχε κλειδωσει...εκει πονταραμε :P :))) αλλα μας την εφερε ο Κοτιδης τελευταια στιγμη!!

χαχα ευχαριστω κι εσενα και το Κοτιδη και ανταποδιδω τις ευχες...Θελω τωρα με Ξεφτιλα προβλεψη κολαφο βγαλμενη απ τα πιο σκοτεινα συρταρια των βιβλιων του Κοτιδη!!

Το νου σου γτ αυτος δινει ραντεβου απο τωρα στο τελικο...αγριεμενες διαθεσεις...

Advertisement