Ai dreptate varsta conteaza, dar daca apararea creste greu la inaltimea potrivita, iti dai seama cum e sa antrenaz apararea ca secundara, mai ales ca ai inaltimea nepotrivita.
Concret in cazul meu, daca aparare in caciula se antreneaza greu la varste mai mari si la inaltimi de EXF/PIV, iti dai seama ca stai si mai mult pe aparare exterioara sa creasca. Prefer sa imi fac mai intai secundare si apoi sa nu mai imi bat capul la salarii mai mari si sa astept sansa sa antrenez secundare.
Eu vad lucrurile in felul urmator. Si daca incepi cu principale si daca incepi cu secundare, teoretic tot la skilurile alea trebuie sa ajungi la 27-28 ani. E pur si simplu o chestie de preferinta si de strategie, cu ce sa incepi. Nu stiu daca am dreptate, daca nu am va rog sa ma contrati, cu argumente evident.
De exemplu eu nu stiu daca as fi avut rabdarea ta sa-l antrenez pe Rizquez la 190k salariu (parca asa avea cand l-ai luat la 22) la secundare. Acum nici nu stiu ce secundare ai reusit sa-i faci. Inca scrie PIV in dreptul lui, nu cred ca ai reusit sa faci ce ti-ai fi dorit, asta si din cauza ca are 226 si la inaltimea asta e greu sa scoti pivot cu secundare mari.