A gle, najbolje bi bilo istrenirati vlastitu ekipu, ili bar unutarnju ili vanjsku liniju, plus pokoju zamjenu, bez da potrošiš silne milijune na polovne gerijatričare...ali s trenutnim ekonomskim sustavom sam sretan što si opće mogu priuštiti i ove koje imam...
Ajde, realno, imam kakvu-takvu vlastitu vanjsku liniju Knezović-Kefelja-Kostelac, ali u tom sastavu vjerojatno nikad neće zaigrati jer Kostelac mora biti u treningu kao reprezentativac, Knezović mora biti u treningu jer mu treba par skilova do repke a trenutno je ona najgora vrsta playa koji ima samo obranu i dodavanja, fali mu malo šuta, a od treninga šuta zasad ništa jer mu treba dignuti još jednu obranu a sezona je stigla do kraja, a Kefelja nikako da odigra nešto na razini svojih skilova, mislim da i njemu fali nešto sitno da poveže to sve u neku cjelinu, ali nikako da dođe na red nešto drugo osim dodavanja i obrane u treningu...
Imam i HoF Bulata u treningu kojem fali još pokoji skil da postane vrlo upotrebljiva zamjena na vanjskoj poziciji...a dal će ostati samo na razini zamjene ili će biti nešto od njega jednog dana pokazat će vrijeme, ali on će ostati u ekipi jako, jako dugo pošto je moj vlastiti draftirac, a i prvi i jedini HoF kojeg sam ikad draftirao...
Zato bi želio ostati još jednu sezonu u prvoj ligi kako bi se nesmetano i bez brige mogao posvetiti treningu, jer imam feeling da će Kostelcu i Knezeviću plaće podivljati iduće sezone...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...