Дякую! Не вірю що там був нормал, але феномен Андорри, яка дуже достойно виступає продовжується, і вони незважаючи на дефіцит малих і перекос складу можуть грати зовнішні тактики.
Але повернемося до нашого матчу, промазав цього разу я з угадайкою, довго думав чи ставити чи ні, ризикнув, не попав - буває. По захисті не хотів мудрувати тому персоналка. По нападу, кидки здалеку відпали через те що вгадував швидкий темп їх тренер в попередніх матчах, щит по тій же причині. Ще раз грати внутрі не хотів, а прінстон то специфічна тактика, і повільна, а я хотів щось середнє, раннє, не люблю цю тактику в збірних, тому вирішив взяти розіграш на периметрі, і впринципі не прогадав. Трохи просіли в цьому матчі наші Лфи, Шаличев взагалі напевно не з тої ноги встав, а Рудаков забагато дозволяв їх Лф номінальному МФ. Сподобався Чобан, та і всі великі відіграли норм. Не сподобалися підсумкові цифри, +21 малувато, але по невідомій мені причині ми показуємо досить так посередні командні результати, не виграли підбори в нападі, не виграли асісти, більше втрат, так різниця мінімальна, але з чим це повязано....
У решті матчів групи немає жодних несподіванок, ті хто мали виграти, виграли. Наш наступний суперник, грізна збірна Іспанії, яка є безсумнівним лідером нашої групи, тому прошу всіх, награйте оптимально хвилин гравцям, це дуже важливо, бо без ідеальної форми, ми не зможемо боротися з Іспанцями. У мене є вже деякі задумки на цей матч, але звичайно треня все буде коректувати. Якщо у вас появляться якісь геніальні ідеї пишіть мені на ББ-почту, до початку матчу. Зараз розпчинаються самі веселі матчі, і відповідальні, по ідеї ми можемо ще програти один матч, щоб змогти поборотися за 2 позицію, так як обіграти Іспанію, Словенію, Англію, буде важкувато. Але якщо наприклад ми виграємо в Англії, а вона обіграє Словенів, і Іспанія обіграє Словенів, то все буде вирішувати різниця, і у нас вона на жаль поки що не найкраща. Але поки рано загадувати, будемо боротися і старатися.
Всім удачі!