BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Sezona 40

[REP] - Sezona 40

Set priority
Show messages by
This Post:
00
290258.32 in reply to 290258.31
Date: 11/24/2017 4:15:36 PM
Overall Posts Rated:
335335
Torej se tekma generira tistih 15min od oddaje taktike pa do pričetka srečanja, potem pa samo še spremljamo posnetek tekme, ki jo generiral računalnik. Če je že tako, potem upam da vsaj odpravijo vse te napake iz katerih se lahko razplet srečanja vidi že pred ali med tekmo. Če bo zopet Berlak imel vknjižene nove točke na večni lestvici strelcev še pred koncem tekme bom napako javil upraviteljem, da tudi to odpravijo.

This Post:
11
290258.33 in reply to 290258.11
Date: 11/27/2017 7:13:13 AM
Overall Posts Rated:
335335
Danes nas čaka še zadnji obračun rednega dela tekmovanja proti Latviji v gosteh. Že pred zadnjo tekmo smo si zagotovili ugoden položaj pred začetkom končnice in prednost domačega terena v prvem krogu končnice, z zmago danes pa bi lahko končali povsem pri vrhu in imeli prednost domačega igrišča še kakšen krog ali dva dlje v kolikor se tja uvrstimo.

S pripravljenostjo naših reprezentantov sem ta teden bolj zadovoljen, seveda gledano v primerjavi s stanjem v naši reprezentanci v zadnjih 3 tednih. Vseeno pa imajo naši nasprotniki Latvicji bistveno prednost v sami pripravljenosti igralcev za ta obračun. Za tekmo imam na voljo v naši reprezentanci 12 igralcev s pripravljenostjo vsaj dober, od tega 5 s pripravljenostjo odličen. Za primerjavo, latvicji imajo 14 igralcev s pripravljenostjo vsaj dober, od tega kar 9 s pripravljenostjo odličen. Poleg tega imajo še prednost domačega igrišča.

Čaka nas nov težak obračun, na katerem so vsaj na papirju latviciji v prednosti, a naši so v tej sezoni že večkrat dokazali, da imajo dovolj kakovosti, da dobijo takšne obračune. Upam da bo podobno tudi danes. Vsekakor sem naredil vse kar je v moji moči da to tekmo poskušamo dobiti.

Lp

This Post:
00
290258.34 in reply to 290258.33
Date: 11/27/2017 11:31:52 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15211521
Second Team:
Kerlci II
Evo, Berlak danes: 8 točk. Glede na to, da ima sedaj (začetek 3. četrtine) 5 osebnih, bo očitno kmalu sfauliral...

Če veš na koga se obrniti, verjetno najbolje, da sporočiš to napakico Sicer pa upam, da se izzid kljub vsemu preobrne v našo korist...

This Post:
00
290258.35 in reply to 290258.34
Date: 11/27/2017 2:33:30 PM
Overall Posts Rated:
335335
Evo, Berlak danes: 8 točk. Glede na to, da ima sedaj (začetek 3. četrtine) 5 osebnih, bo očitno kmalu sfauliral...

Če veš na koga se obrniti, verjetno najbolje, da sporočiš to napakico :) Sicer pa upam, da se izzid kljub vsemu preobrne v našo korist...

Bom javil ja, in upam da jo bodo uspeli odpraviti.

This Post:
11
290258.36 in reply to 290258.35
Date: 11/27/2017 2:47:06 PM
Overall Posts Rated:
335335
8. krog Tolažilnega turnirja:

Latvija : Slovenija 115:103
G.Grbin 30 točk (met 15/28) in 11 skokov, M. Klavc 27 točk...

Latvija je bila na tej tekmi premočan nasprotnik. Imeli so pripravljenost občutno na njihovi strani, prav tako domač teren, igrali so celo z nižjo zavzetostjo in jih nikakor nismo uspeli resneje ogroziti, tako da povsem zaslužena zmaga. Želel sem iti s taktično napovedjo na vse ali nič, saj sem vedel da bo sicer težko zmagati bolje pripravljeno Latvijo v gosteh. Zagotovo sem vedel da bodo igrali hiter tempo, vprašanje je bilo samo ali igra pod koš ali hitre prenos žoge. Glede na odlično pripravljene visoke igralce ki jih imajo v kadru sem predvidel to taktiko, katero so tudi igrali zadnje 2 tekme, a po drugi strani sem predvideval da zna njihov selektor prav zaradi tega igrati nevtralno taktiko, kar bi nam pa vseeno bolj ležalo kot njihova igra pod koš. Karkoli bi predvideli glede taktike, se je izkazalo, da bi bilo na tej tekmi premalo da bi uspeli zmagati. Proti takšni ekipi bi potrebovali še precej več odlično pripravljenih igralcev, ter (ali vsaj) tekmo na domačem igrišču, da bi lahko resno računali na zmago.

Jutri bo že znan naš prvi tekmec v končnici, zagotovo pa bomo imeli prednost domačega igrišča, katero si bomo želeli unovčit in se uvrstiti v naslednji krog tekmovanja.

Last edited by Mod-Clementino at 11/27/2017 3:14:49 PM

This Post:
11
290258.37 in reply to 290258.36
Date: 11/27/2017 3:06:24 PM
Overall Posts Rated:
114114
Good game and good effort from your guys all game long! :)
Good luck in Play Offs. ;)

This Post:
11
290258.38 in reply to 290258.37
Date: 11/27/2017 3:10:02 PM
Overall Posts Rated:
335335
Good game and good effort from your guys all game long! :)
Good luck in Play Offs. ;)

Thank you. Your team played fantastic, we weren`t good enough ;) Best of luck in playoffs :)

This Post:
00
290258.40 in reply to 290258.39
Date: 11/29/2017 5:42:43 AM
Overall Posts Rated:
335335
Pozdravljeni,

v 1. krogu končnice se bo naša članska reprezentanca pomerila z izbrano vrsto Brazilije, ki je imela po rednem delu poraz več od nas in bila tako nekoliko nižje na lestvici. A oba poraza je doživela v kvalifikacijah za SP ki so potekala vzporedno s tolažilnim turnirjem, rezultati teh tekem pa se za ekipe ki se ne uspejo kvalificirat na SP prenesejo naprej v tolažilni turnir. Kasneje so Brazilci dobili vseh 6 tekem rednega dela in to tudi proti nekaterim dobro rangiranim reprezentancam in to ne samo na papirju.

Vseeno sem mnenja, da je reprezentanca Brazilije trenutno nekoliko slabša od Latvije katere moč smo občutili v zadnjem obračunu, prav tako pa bomo imeli prednost domačega igrišča katerega smo si izborili z igrami v rednem delu tekmovanja. Veliko bo odvisno od tedenske forme igralcev, če primerjam stanje forme v tem tednu, je stanje v obeh taborih zelo podobno, tako da tukaj ne bi imela nobena reprezentanca posebne prednosti. Upam da bo vsaj tako tudi naslednji teden ko se srečamo na igrišču, bom pa vesel če bodo enkrat za spremembo naši igralci na obračun prišli bolje pripravljeni od tekmeca :P

Po petkovem treningu se znova javim, do takrat pa še enkrat pozivam, da vsaj tisti ki prebirate ta forum in imate reprezentante poskrbite da ti prejmejo optimalno tedensko minutažo.

Lep pozdrav

This Post:
33
290258.41 in reply to 290258.40
Date: 12/3/2017 5:47:30 PM
Overall Posts Rated:
335335
Jutri nas čaka prva tekma končnice proti Braziliji. S pripravljenostjo naših sem lahko zelo zadovoljen, prav tako pa so izvrstno pripravljeni tudi igralci Brazilije, tako da se obeta izvrsten obračun. Imeli smo 8 odlično pripravljenih igralcev, ki so v tej sezoni že standardni člani reprezentance, za končnico (kjer se gre sedaj na vse ali nič) pa sem vpoklical še 3 igralce, kateri so bili v širšem krogu kandidatov za reprezentanco in so trenutno odlično pripravljeni. Tako, da imam na razpolago 11 igralcev ki so odlično pripravljeni, Brazilci pa 9. Imamo prednost domačega igrišča, kar upam da bo odločilno v primeru tesnega obračuna. Želimo si zmage in napredovanja v naslednji krog končnice. Vabljeni jutri ob 17.30 k spremljanju tekme za biti ali ne biti!

Advertisement