BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [NT] Україна №9

[NT] Україна №9

Set priority
Show messages by
This Post:
00
315916.32 in reply to 315916.31
Date: 9/2/2025 4:36:19 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
плюсую, дякую, і візьму це до уваги.

так би зразу, а не кількістю кубками розкидатися.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/2/2025 4:36:45 AM

This Post:
11
315916.33 in reply to 315916.32
Date: 9/2/2025 4:38:35 AM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
19191919
плюсую, дякую, і візьму це до уваги.

о_0
Тільки не кажи, що ти не знав))

This Post:
00
315916.34 in reply to 315916.31
Date: 9/2/2025 4:40:38 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
ще таке питання, поясни свою думку, що важливіше, втрата трішки командного рейтингу атаки, але буст до командного рейтингу підбору, чи втрата КР підбору але буст до КР атаки? Моя думка, буст до КР підбору і воно закріплене нижчим.

минулого сезону ми грали з тобою пікапи (134971664) (134971665) де єдиною зміною були мої блокери на РЗ-АЗ і ВФ-Ц. Коли я грав з блокерами на РЗ-АЗ, я дав буст внутрішньому кидку, але мінус підбору. Матч Програв.
В іншому матчі коли я грав з блокерами на Ц-ВФ, я дав буст підбору, але мінус внутрішньому кидку. Матч Виграв.

це аномальне явище (рандом) чи закономірність?

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/2/2025 4:43:18 AM

This Post:
00
315916.35 in reply to 315916.33
Date: 9/2/2025 4:42:19 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
кажу чесно, не знав! хоча ці правила я перекладав, десь та й з голови вилетіло.
можливо нба правий, я цього не знав, тому я і виграв менше кубків, а він знаві і виграв більше кубків

This Post:
00
315916.37 in reply to 315916.36
Date: 9/2/2025 4:59:29 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
який бруд по сіверчуку і на тебе я вилив? тим що ти хвалишся кількістю кубків і ставиш себе вище інших? хоча кількість кубків виграв однаково як один з менеджерів яких ти порівнював... це по твоєму нормально так спілкуватися?

я тобі сказав, свою думку щодо Сіверчука, що він не гратиме в збірній бо має низький внутрішній захист, який ти не хотів качати. Я думав що я може не правий, і чогось недорозумію в ББ. Запитав думку своїх радників, думка ідентична щодо Сіверчука.

Чи краще загравати його і просаджувати внутрішній командний рейтинг, щоб під кошиком був прохідний двір ? Я краще блокерів молодих заграю, це на переспективу більший вплив дасть.

This Post:
00
315916.38 in reply to 315916.34
Date: 9/2/2025 6:12:12 AM
Mydsk Bucks
Superleague
Overall Posts Rated:
5454
Second Team:
Medsko
Привіт люди, для чого сваритися.
Хочу від себе сказати, я стараюсь прискіпливо зважувати рейтинги своєї команди,
чи то є атака, чи то є захист, аби не мати повного провалу.
Тому моя позиція це важливо(я про рейтинги)! Коли чекаєш від суперника зовнішньої атаки, не треба ослаблювати свій рейтинг ЗЗ, а особливо коли ти атакуєш, то тим більше, для чого збивати рейтинги кидків, і лишати гравця сам на сам з гравцем суперника, без бонусу того кидка, який він планує виконувати?
В Тайвані я раніше під внутрішні атаки ставив ВФ, у якого ЗЗ був 16(бувало і Ц грав із ЗЗ - 8), Але завдяки порядку в захисті в інших гравців,а отже і хороших командних захистах, то такий гравець хоч і просідав бо грав у захисті як ЛФ, але катастрофи не було, і я перемагав у матчах. Але краще так не робити, якщо є ким там грати.
Ці матчі(Львів і Запоріжжя, я маю наувазі), я вже казав, для мене нічого не доказали. Бо в обох матчах за 1 хвилину до кінця була різниця в кілька очок. Отже тут Рандом, кожен матч може давати перемогу то одному, то іншому менеджеру.
2-3 це ж само є посилення підбору і внутрішнього захисту за рахунок зовнішнього. У переможній грі, ти хоч і грав внутрішній акцент, але гравці атакували з периметру РЗ-АЗ-ЛФ, тому це могло доти тобі +(2-3) влучні кидки, які дали тобі перевагу у кілька тих очок, необхідних для перемоги. І атакувати Запоріжжю важче під кільцем(які рейтинг підбору і захисту підвищують, бо грають на своїх позиціях) проти гравців блокерів, які і захист мають хороший внутрішній і грізну зброю під кільцем - блок.
Тож, я б не робив би собі життя складнішим, і рейтинг би старався зберегти командний.

Last edited by Gello (NT Taiwan) at 9/2/2025 6:14:01 AM

This Post:
00
315916.39 in reply to 315916.38
Date: 9/2/2025 6:17:15 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
я вже раніше колись писав, що не від "хорошого" життя я придумую велосипед з тактиками в збірній. пробую щось нове, експерементую. Глобально це не змінить нічого, в топ 10 не попадемо, в топ 60 не опустимся.

Мав би я хороший склад, я би не парився так як і ти з Тайваньом граєш чи то зовнішню 2 блокери 3 шутери, чи то внутрішню, 2 блокери 3 шутери чи 3 шутери 1 класичний і 1 блокер, все.
Я також хочу щоб в нас було все класно з гравцями. Але для цього тре їх виростити. Над чим і працюю.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/2/2025 6:18:10 AM

This Post:
11
315916.40 in reply to 315916.36
Date: 9/2/2025 7:23:03 AM
Dynamo Kyiv
Superleague
Overall Posts Rated:
647647

І на останок, я вважаю, що Динамо стане першою українською командою яка виграє ВВВ (скріньте).

Це дуже гучна заява) Я з початку повномасштабки втратив інтерес і відстав від трендів ББ і поки тримаю команду аби була. Але може з часом повернусь і на щось замахнусь.

Ту Кампот: по командним рейтам зауваження було конструктивне + вказане джерело.
найди мені в Посібнику гри де це пише, що матч виграють командні рейтинги, інакше прозву тебе провокатором і маніпулятором.

Перед тим як таке писати імхо можна і правила глянути) Є ж повний текст і по ключовому слову "рейтинг" все швидко шукається)

П.С. Щось давно на форум не заглядав, а тут цікаво буває)

Борітеся - поборете!
This Post:
00
315916.41 in reply to 315916.40
Date: 9/2/2025 8:13:19 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
Проблема не в правилах, чи в тому як я зіграв матч проти слабкої збірної щоб щось потестувати.
Це можна адекватно обговорити все, розпитатися чому так, чому не так і так далі.

Я завжди стараюсь пояснити кожен свій крок, чому так, чому не так. Я можу помилятися в якихось моментах, чогось не знати. Всі ми люди. Але наїзди в свій бік я також не терпітиму) Відповідь від мене буде рівноцінна:)

Проблема в іншому, деякі менеджери думають, що їхні гравці Джордани, і що саме вони повинні грати в збірній. А те що робиться в збірній заголом, які є інші гравці і так далі, яка стратегія розвитку збірної - пуфік.

Частіше заглядай на форум, в гілці НТ весело, завжди йде якась дискусія. В гілці молодіжки - бенефіс Тігра, в інших гілках тишина.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/2/2025 8:15:32 AM