Привіт люди, для чого сваритися.
Хочу від себе сказати, я стараюсь прискіпливо зважувати рейтинги своєї команди,
чи то є атака, чи то є захист, аби не мати повного провалу.
Тому моя позиція це важливо(я про рейтинги)! Коли чекаєш від суперника зовнішньої атаки, не треба ослаблювати свій рейтинг ЗЗ, а особливо коли ти атакуєш, то тим більше, для чого збивати рейтинги кидків, і лишати гравця сам на сам з гравцем суперника, без бонусу того кидка, який він планує виконувати?
В Тайвані я раніше під внутрішні атаки ставив ВФ, у якого ЗЗ був 16(бувало і Ц грав із ЗЗ - 8), Але завдяки порядку в захисті в інших гравців,а отже і хороших командних захистах, то такий гравець хоч і просідав бо грав у захисті як ЛФ, але катастрофи не було, і я перемагав у матчах. Але краще так не робити, якщо є ким там грати.
Ці матчі(Львів і Запоріжжя, я маю наувазі), я вже казав, для мене нічого не доказали. Бо в обох матчах за 1 хвилину до кінця була різниця в кілька очок. Отже тут Рандом, кожен матч може давати перемогу то одному, то іншому менеджеру.
2-3 це ж само є посилення підбору і внутрішнього захисту за рахунок зовнішнього. У переможній грі, ти хоч і грав внутрішній акцент, але гравці атакували з периметру РЗ-АЗ-ЛФ, тому це могло доти тобі +(2-3) влучні кидки, які дали тобі перевагу у кілька тих очок, необхідних для перемоги. І атакувати Запоріжжю важче під кільцем(які рейтинг підбору і захисту підвищують, бо грають на своїх позиціях) проти гравців блокерів, які і захист мають хороший внутрішній і грізну зброю під кільцем - блок.
Тож, я б не робив би собі життя складнішим, і рейтинг би старався зберегти командний.
Last edited by Gello (NT Taiwan) at 9/2/2025 6:14:01 AM