@ogrizko - форумът на Бъзър си има правила (1592.1) ...
да, повечето форуми наистина си имат правила :) обикновено гледам да се съобразявам с правилата, но това понякога изглежда твърде едностранчиво взаимодействие между нас ..в смисъл, че аз се съобразявам с правилата, обаче правилата не се съобразяват с мен :)
в тоя смисъл то не е само правила ами и тълкуване на правилата ...примерно някой може да се обиди на нещо дето съм казал и не възприемам като обида, защото мен не би ме обидило :) освен това в случая думите ми бяха отправени повече към Фулъм конкретно, обаче Додора долетя отнякъде и взе да кълве по мен ...да не кажа, че неговия коментар ми изглеждаше по-агресивен отколкото моя независимо от съдържанието на думите в коментарите... и сега аз ако съм се почувствал засегнат и накълван да го баннем ли и него? :)
иначе може да съм използвал някакви политкоректически думи, но дори да съм ги използвал не е било конкретно срещу някой потребител ....т.е. не се сещам да съм обидил някого на лична основа с нещо, иначе някои политкоректически работи, че ме дразнят е факт :)
като цяло смятам, че всичко е наред във форума, но вероятно е по-добре да са изтрити част от коментарите все пак...
@Fulham то не пречи да свършим 4 или 5 ...ама да се борим за 4 място ми звучи безсмислено :) целта би трябвало да е поне 2 място, защото то ни класира напред! а пък относно играчите ..имам предвид ако наистина няма да се бориш за класиране, може да пробваш да вдигнеш опита на 20 годишни играчи дето другия сезон с повече натрупан опит да се борят за печелене на утешителната купа :) иначе предполагам с тия кап-ве и еластични тренировки, че всичките играчи изглеждат леко еднакво и няма голям избор за промяна на играчи с развити по някакъв по-особен начин...
Last edited by ogrizko at 3/2/2023 1:26:08 PM