BuzzerBeater Forums

BB România > [U21] Thread generic pe termen lung

[U21] Thread generic pe termen lung

Set priority
Show messages by
This Post:
11
325311.32 in reply to 325311.31
Date: 4/26/2025 10:28:09 AM
Cluj Celtics
II.1
Overall Posts Rated:
9292
Second Team:
Little Celtics
Salutari!

Am facut o pauza de la forum, insa revin cu aceasta postare.

As dori sa incep prin a multumi celor care antreneaza in mod constant pentru U21. Exista un interes ridicat, si o cultura in acest sens. Fara voi nu am putea face nimic din ce facem azi.

Sezonul acesta, suntem angrenati in campionatul european. Am avut o prima victorie in overtime contra Olandei. Si inca o victorie solida impotriva Suediei. Fata de sezoanele trecute, avem o echipa relativ solida. Nu reiese din salarii, insa unele lacune pe care le aveam in alte sezoane, le acoperim destul de bine acum. Avem in grupa locul 4 si locul 11 mondial, Lituania, respectiv Germania.

Echipa noastra este mult mai buna decat suntem noi obisnuiti. Ramane de vazut daca totusi suntem suficient de buni pentru o calificare.

In lot am introdus 2 jucatori de 19 ani, si unul de 20 de ani. Ceea ce demonstreaza ca incet incet sezonul 70, pe care il pregatim cu foarte mare atentie, incepe sa vada primii ghiocei. Sezonul viitor va fi mult mai interesant deja.

Va doresc toate cele bune,
Tudor

This Post:
44
325311.33 in reply to 325311.32
Date: 6/3/2025 12:54:25 AM
Cluj Celtics
II.1
Overall Posts Rated:
9292
Second Team:
Little Celtics
Salutari!

Am incheiat un nou sezon, fara calificare din grupe, insa cu rezultate destul de bune dintr-o grupa relativ grea.

Am avut asa:
1. Lituania - lot de campioana, absolut inaccesibil ca adversar
2. Bosnia - ne-au batut la 8 puncte insa diferenta de valoare e poate un pic mai mare decat arata scorul.
3. Germania - lot clar superior, i-am surprins cu TIE vs CT.
4. Olanda - lot similar, i-am bautut in prelungiri
5. Suedia - i-am bautut la 7 puncte, lotul nostru este o idee mai bun
6. Azerbaijan - prietenii nostri vechi de sezonul trecut care ne bateau TIE vs CT, insa sezonul acesta nu au reusit, tot respectul pentru ei
7. Albania - lotul nostru net superior, au icnercat CT dar nu a fost suficient.

Am iesit pe locul 3 in grupa cu 5 victorii, 2 infrangeri. Lotul nostru pe exterior a fost extraordinar de puternc. Poate cel mai puternic din ultimele cateva sezoane. Din pacate, interiorul a lasat de dorit. Cu interiorul de sezonul trecut calificarea era asigurata.

Dupa cum promisesem, incepem sa ne concentram pe campionatul european. Iar cum jucatorii respectivi incep sa arate deja destul de binisor, vor fi prioritizati. Urmeaza o perioada foarte interesanta si sunt foarte entuziasmat sa vad ce vom reusi.

Multumesc tuturor pentru sustinere, antrenament, si schimbare de planuri pe unde a fost nevoie.

Va doresc toate cele bune si o vara minunata,
Tudor

This Post:
11
325311.34 in reply to 325311.33
Date: 6/28/2025 10:10:37 AM
Cluj Celtics
II.1
Overall Posts Rated:
9292
Second Team:
Little Celtics
Salutari,

Intram curand intr-un nou sezon de consolare. Vom folosi echipa noastra pentru CE70 in intregime. In general, cu poate 1-2 exceptii, cei mai buni jucatori de azi de 19 ani sunt peste jucatorii de 20 de ani. Asa ca ne vom bucura sa ii folosim in sezonul ce urmeaza si sa le oferim experienta de care au nevoie.

Deocamdata, lotul arata foarte puternic. Sunt unele aspecte unde vom fi mai puternici decat am fost oricand in BB indiferent de sezon. Evident, depindem de accidentari, de trageri la sorti, etc. Si sigur ca nu e bine sa zicem hop pana sarim gardul. Dar echipa arata bine si este solida. Avem mici lacune, insa problemele cu care ne luptam cu acest lot sunt probleme de finete. Pot sa zic ca nu avem slabiciuni clare.

Ma bucur mult de ce am reusit pana aici, acum asteptam sa apara si rezultatele aferente.

Un lucru care sper sa fie folositor pentru toata lumea.
Antrenor de nivel 7 plus Youth Trainer de nivel 7 ofera rezultate masive, chiar daca la un cost mare. Indiferent daca pentru U21 sau nu, nu cred ca voi mai antrena vreodata fara 7/7 pentru jucatorii de 18,19 ani de perspectiva.

Va doresc numai bine si Hai Romania!
Tudor

This Post:
22
325311.35 in reply to 325311.34
Date: 7/7/2025 3:01:26 PM
Cluj Celtics
II.1
Overall Posts Rated:
9292
Second Team:
Little Celtics
Salutari!

cautam sa cumparam jucatori de 19 ani. Daca e cineva care nu doreste, puteti sa ii puneti pe TL.

Mersi!