(45365.19)ar tau jau tai nelygis i tokius klausimus atsakinet? :)
o del Aukselio atsakymas manu butu toks - prisibijant, kad Vycka bandys tapti ir U-21 treneriu ir nematant is pradziu rimto kandidato kuris galetu juo tapti Aukselis to uzsinorejo. taciau skirtingai nuo taves ar Vyckos, jis nezada daryti visko vienas, o iskart pabande susiburti komanda, kuri jam padetu, be kalbu tokiu 'man nereikalingi klanai', 'treneris turi buti vienas', kurios, pripazint galbut nenoresi, irgi yra uzsleptai populistines, bandant prisivilioti ypac IT visuomenej paplitusius vienisus balsu, kurie losia si zaidima be draugu. As ejau i ta staba del keliu priezasciu - noriu igauti patirties valdant rinktine, noriu igauti dar gilesni supratima apie si zaidima, noriu issiaiskinti ar man verta kandidatuoti i trenerius ir tai netaps nasta man/kitiems jei mane isrinktu. Uz kitus komandos narius atsakyt negaliu.
del komandos bendravimo, tai dauguma zmoniu yra pakankamai jauni, todel yra siek tiek karstakosiai. vis tik nepamirskim, kad jaunatviskas maksimalizmas kartais irgi gali labai i nauda iseiti :)
Vyckai: dabar del to ka kaltint. tai keistai skamba zinoma kai ieskoma ka reikes kaltint, kuomet dar nera net issirinktas treneris :) zinoma, is esmes kentes siek tiek visi, bet pagrinde galva leks Aukseliui.