Ahojte!
V pondelok sme porazili Libanon 63-117, co bol dost dobry vysledok pre nas a dal nam dobre zaklady na tuto sezonu, lebo skore je v Turnaji, kde vystupuje tolko krajin v jednej skupine, je dost dolezite.
Dnes hrame svoj druhy zapas v Turnaji Utechy a to vonku proti Vietnamu, ktory ma 13 manazerov.
Vietnam je vo svete 86. v rebricku a my sme 28. Rozdiel v rankingu je vyrazny ako minuly tyzden a preto sme velky favorit na vitazstvo.
Dnes rano nezbotoval ziaden hrac, lebo ziaden hrac nedosahoval potrebne kvality ale dalsi tyzden by mali byt zachraneny dalsi hraci.
Dnes hrame opat taktiku v utoku Push the Ball (Tlac loptu). Ako v minulom zapase, nasim cielom je vyhrat o co najvyssie skore, preto treba hrat rychlo.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Vasovcak/Jasensky/Ferak
SG: Ondrias/Boksansky/Ferak
SF: Krahulik/Dubravcak/Krahulik
PF: Mlcuch/Smola/Vatral
C: Docekal/Merciak/Vatral
Extra:
Zmeny oproti zapasu s Libanonom:
Na SG poste je starter Ondrias, ktory ma trochu lepsiu formu ako ma Boksansky. Ako som povedal minule, na poste SG to bude skoro vzdy o tom, kto ma lepsiu formu.
Na PF je starterom po prvykrat Mlcuch, ktory ma vybornu formu a preto dnes startuje. Nahradnikom mu je Smola, ktory ma tiez dobru formu. Rezervou je Vatral.
Na C je starterom Docekal, ktory startuje napriek tomu, ze ma Merciak lepsiu formu.
V utoku hrame taktiku Push the Ball (Tlacit Loptu), pretoze potrebujem mat co najvyssie skore priaznive pre nas.
V obrane hrame Full Court Press (Celo-plosny tlak), lebo nas super je z kategorie lahsich a teda budeme napadat rozohravku pri kazdej prilezitosti.
V obrane hraju PF-ka ako centri a Centri ako PF-ka.
Tak dufam, ze o 14:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa