BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
11
254065.310 in reply to 254065.309
Date: 2/28/2014 11:25:20 AM
Overall Posts Rated:
310310
A "nem fogok rá válaszolni" nem egyenlő azzal, hogy nem nyitom ki. A kinti fórumon is elolvastam, amit írtál, csak éppen nem reagálok rá. De ezt le is írtam. Megint az az eset áll fent, hogy te jobban tudod, mit mondtam, mint én magam.

Jah, általánosságban írtam. Te viszont konkrétan leírtad, hogy én nem olvasom el a leveleidet, mert neveletlen vagyok.
Itt van ni: (254065.300)
Kiemelve az ominózus rész, még mielőtt letagadnád:
- ha arra nem képes, h kinyisson egy levelet?

Tehát még egyszer kérdem, melyik leveledet nem nyitottam ki? Ha nem volt ilyen, miért állítod, miért hozod ezt fel érvként? Ezt az esetet hogy értékelnéd, mármint igazmondás szempontjából?

A pénzügyi részhez még ennyit hozzátennék: (244217.22)
Két érdekes bekezdést emelek ki.

Nem irreális célokért küzdök, hanem azért, hogy pü-i gond nélkül fel tudjam nevelni az emberem , akárcsak másutt.
Itt egyelőre nehézségbe ütközik (ha kikapok zsinórban...) Másutt nem ekkora érvágás pl 30 verség.

Azért az általad említett 2-3 millával a zsebedben nem értem, mire fel volt ez a nagy sírás (főleg hogy nem volt 30 vereséged, 20-2 volt a mérleged abban az évben). A fiataloknak ráadásul alacsony a fizetésük, tehát még alacsonyabb összfizunál is veszteséges voltál és a csapatod jövője miatt aggódtál, mármint hogy pénzügyi nehézségekbe ütközik a kinevelésük. Ja és ez nem 6 szezonnal ezelőtt volt, nézd csak meg a dátumot. Ha tehát 2 szezonnal ezelőtt gondot okozott, hogy egy egész szezonban volt összesen 2 vereséged, ami után csökkent a bevételed és ez veszélyeztette az embereid kinevelését, akkor most hogy van 2-3 millád? Főleg úgy, hogy - saját állításod szerint - a vereségek után 40k-val csökkent a jegyeladás és - szintén saját állításod szerint - ilyenkor volt a heti egyenleged mínusz 40k. Azaz győzelmek után nullás voltál.

Azért önző, mert ő csak arra törekszik, hogy a saját érdeke legyen szem előtt (nyerni, nyerni és nyerni mindenáron) ergo leszarja a válogatott nevelést (multizást). Leszarja a nemzetét, a válogatottját...

Ezt meg remélem, mindennap elmondod magadnak is. Ugyanis pont ezt csinálod. És ne gyere azzal, hogy majd ha 218 centis szupermultis, csupa hetes legendát kapsz, akkor majd megmutatod. Ha csak olyanokból nevelnénk válogatottat, akkor most egy válogatottunk sem lenne. Ez csak üres kifogás, bezzeg te számon tudtad kérni, hogy a másodosztályú csapatok miért nem nevelnek U21-re, nagyválogatottra.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.311 in reply to 254065.310
Date: 2/28/2014 12:57:06 PM
Overall Posts Rated:
350350
Számomra ugyanaz a végeredmény, nem kapok rá választ hiába olvasod.. ha meg nem is olvasnád, akkor pláne esélytelen a válaszod.
Ok, örülök, ha mai leveleimre feleltél is pm-ben, de kérdem: mi lett volna ha tegnapelőtt v tegnap írok, megnézted volna??

A pü-i résznél megint kavarsz! Még bőven 3. ligás voltam és nem volt garantált a feljutásom sem - 24. szezon elejét írtunk, egy salgótarjáni riválissal. 3-ban azért nehezebb lenne,mint ahogy volt is. Azt a szöveget meg általánosságban írtam, pont erre a problémakörre, h 3-ban nehezebb eltartani,mint pl 2-ben.
A "30 vereség" - elég csak 10-12 is - az pénzvesztés! az meg igenis probléma. Itt általános probléma, másutt elviselhetőbb ld másik két kosaras játék. Ott +12 millióval hoztam egy 0-30-as idényt. Itt meg ha kikapok csak 1-2* is máris 40-50k-t bukhatok hetente. Idei szezonból is tudok példát:
Tv meccsen quahog ellen teltház, kikaptam 4 ponttal és köv. hazain -3700 néző, ami 50k bukás volt
Reális a probléma. Akinek nincs 16500-as stadionja csak 11000-es, az kb leesik erre a hétre 10-15k egyenlegre 2-ben is, mivel nekem van ekkora (16500) stadionom, "csak" a heti egyenleg: +100k felét buktam be 50k-t.

Nem mínuszos voltam 3-ban, hanem:
ott is is volt 35-45k heti pluszom, akkor ha nem kaptam ki. De amikor volt 2 vereségem, ott és akkor lement 0-ra a heti egyenlegem. És akkoriban se ment 1,8 millió alá az egyenlegem.

Aki nem nevel legalább saját célra az önző, ezt tartom. Hiszen még saját magától is sajnálja a játék alaplényegét, hogy edzeni kell. Én nevelek (most saját célra) és neveltem eddig is 16 szezonon át 4 ciklusban u21-re! Hol vagyok önző??
Az más kérdés, h a multizással - pl ir posztos center edzés- idefent nem lehetnék ilyen eredményes, mert felforgatott csapattal kikapnék minden 2. meccsen. Itt a bb-ben állandó nyerési kényszered van, hogy pü-ileg ne járj rosszul ellentétben ch-val, mert ott lehet minden poszton mindent edzeni és nem kell felforgatni a csapatod hozzá..

Tudok pü-i bukásra példát, amikor Norbi multizott és közben a kiesés ellen harcolt a 3-ban. Nevelés szempontból ugyan jócskán megérte, DE pü-ileg legkevésbé sem!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 1:05:48 PM

This Post:
00
254065.312 in reply to 254065.311
Date: 2/28/2014 1:22:30 PM
Overall Posts Rated:
310310
Igen, megnéztem volna akkor is ha tegnap, vagy tegnapelőtt írsz. Ahogy megnéztem azt is, mit írtál a kinti fórumon.
De még egyszer, mert nagyon nem akarsz válaszolni: melyik leveledet nem nyitottam ki? Ha nem volt ilyen, miért állítottad? Ezt hogy értékeld igazmondás szempontjából?

Amúgy én is nagyon sok mindenre nem kaptam még mindig választ, amit pedig már többször is megkérdeztem. Vagy valami egészen más dologra válaszoltál, épp csak a kérdés lényegére nem reagáltál, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagytad.

A pénzügyi részhez: te magad írtad, hogy 6 szezon óta nem voltál 2 milla alatt. Ebben benne vannak a harmadosztályú szezonjaid is. Az általad emlegetett 30 vereség, az 2 volt a 23. szezonban és 3 a 24.-ben. Ez öt, két szezon alatt. Nem 30 és még csak nem is 10-12. Úgyhogy leszel szíves nem kiforgatni, meg valótlanságokkal példálózni, hanem a kérdésre válaszolni. Legrosszabb esetben is 2 szezon alatt elbuktál 5*50k-t, azaz 250k-t. A többi 24 hétben meg volt heti 35-45k pluszod (te írtad!). És emellett volt ugye állítólag majdnem 2 millád. Miért is volt veszélyben az embereid felnevelése? Miért állítottad akkor, hogy így nem tudsz tervezni, meg hogy "megélhetési gondokat" okoz az a becsúszott pár vereség?

Látod erre mondtam, hogy ha most igazad mondasz, akkor régen nem mondtál igazat, és én arra alapoztam, amit te magad mondtál. Az a baj, hogy megint bebizonyosodott, hogy te egyszer ezt mondod, máskor meg az ellenkezőjét, mikor mit kell mondani ahhoz, hogy az igazadat bizonygasd. Mondjuk én örülök neki, ha ezt csinálod, legalább mindenki látja, mennyire lehet adni a szavadra.

Az hogy más játékban egy 0-30-as szezon nyereséges volt, minősíti is azt a játékot. Mondjuk azt simán elhiszem, hogy neked az tetszik.

Még egyszer bemásolom amit írtál az önzőségről, mert már ezt is félremagyarázod (kiemelések tőlem):
Azért önző, mert ő csak arra törekszik, hogy a saját érdeke legyen szem előtt (nyerni, nyerni és nyerni mindenáron) ergo leszarja a válogatott nevelést (multizást). Leszarja a nemzetét, a válogatottját...

Te itt bizony válogatottnak nevelésről beszélsz, meg a nemzet és a válogatott leszarásáról. Na ez az amit te most csinálsz (csak a saját érdeked tartod szem előtt, nyerni, nyerni, stb). Ezért kérdeztem, hogy ugye ezt a kis mantrát mindennap elmondod magadnak is, hogy önző vagy, csak a saját érdekeddel törődsz és leszarod a válogatottat és a nemzetedet.

Last edited by LA-Charlie50 at 2/28/2014 1:23:53 PM

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.313 in reply to 254065.312
Date: 2/28/2014 1:45:16 PM
Overall Posts Rated:
350350
DE akkor NE írd, hogy nem nézed meg! itt a fórumon írtad ugyanis! Akkorez is hazugság a részedről.. most akkor nézed vagy sem? Az igazat írd ide is, amit cselekszel valójában.
Megírtam előbb , h nem konkrét, hanem általános példát mondtam ,mert azt mondtad nem kérsz a pm-emből.

Például mire vársz választ MÉG, ha pl ferdítesz a valótlanságra nem fogok én is a szemedbe hazudni! Annál jól neveltebb vagyok

30 vereség a charás szezonom volt, amikor +12 millióval vastagon nyereségesen kihoztam az idényt. Itt valóban "elég csak" 4-5 vereséget szenvedni és máris repült vagy 250k a pénzedből! ld 5 hét *50k

Továbbá összevetés volt a másiki hellyel, ott még 0-30-cal is +12 millióm lett, itt meg esetleg becsúszik éves 8-10 vereség, az már éves szinten akár félmilliós bukta is lehet. Összehasonlítás volt a charával. Ez hol valótlanság?

Nem 2 millát mondtam, hanem 1,8-at, csak a tényszerűség kedvéért!

"Leestem a létráról",mindig ugyanazt fogom mondani

Ki s..ja Le? Cimi még meg is keresett, én meg csak somolyogtam, ha a fiam komoly esélyes, akkor nagyon nagy bajok vannak az nt-nél. Nem hiszem, h fiam esélyes lenne, ezért mondom, h saját célra megy.
Saját érdekem meg úgy rendezem, ahogy jólesik és nem fogok pü-i károkat okozni magamnak szándékosan a nem poszton edzett multival

Ki s..ja le 2??

szeretnék segíteni scoutként, de kitúrtok, innen is onnan is. Még egyszer mondom: még mindig szívesen segítenék scoutként, akkor hogyan sz...nám le a válogatottat??

JAVASLOM,H PM-BEN FOLYTASSUK, MERT SENKIT SE ÉRDEKEL A TÉMA RAJTAD KÍVÜL.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 1:56:44 PM

This Post:
00
254065.314 in reply to 254065.313
Date: 2/28/2014 2:12:41 PM
Overall Posts Rated:
310310
NEM írtam, hogy nem nézem meg. Ez csak a te fejedben van, mert megint továbbgondoltad, amit írtam és olyan következtetéseket vontál le, amik nem léteznek. A valóságot írtam, nézd csak vissza, megkérdezted, hogy olvastam-e, amit kintre írtál és leírtam, hogy igen.

Mire várok választ? Például a következőkre:
- Hol van az a 42 ember, aki ki lett rekesztve? Domi chaten is tart fogadóórát, pm-ben is rá lehet írni. Mennyi egyáltalán a kintre regisztrált tagok száma valójában?
- Erős, vagy gyenge az idei keret? Ha erős, akkor miért fikáztad le év elején? Miért hoztad fel megint pár napja? Ha gyenge, akkor miért volt elvárás az első hely?
- Miért sírtál 2 millával a zsebedben, hogy megélhetési gondjaid vannak itt és hogy veszélyben van az embereid nevelése?
- Melyik leveledet nem olvastam, nem nyitottam ki? Miért érvelsz ezzel, ha nem igaz?
- Bizonyítsd be, hogy a mostani keret a körülmények és ellenfelek figyelembevételével erősebb, mint a 16. szezonbeli. Nem kellenek egyelőre a 16. szezonbeli skillek, elég ha a mostaniakat elküldöd, meg mellé mondjuk az összes eddigi ellenfelünk játékosainak skilljeit.
- Milyen komoly válogatottat vertél te meg a 16. szezonban, amire annyira büszke vagy?
- Miért érzed jónak azt, amit a 16. szezonban elértél, ahhoz képest, hogy Domi ugyanezt hozta minden idők leggyengébb keretével a 24. szezonban?
- Hogy számoltad ki, hogy 70% esély lett volna megverni a franciát? Megvan a meccsmotor, és az összes skill, vagy van valamilyen statisztikád több ezer meccsről?
Egyelőre az is elég, ha ezekre válaszolsz, aztán majd mondom a többit, ha ezekre meglesznek a válaszok. Előre szólok, konkrét kérdésekre konkrét válaszokat várok, nem mellébeszélést, meg Egerváris példákat.

A chara engem nem érdekel. Itteni dolgokról beszélgettünk, pont leszarom, hány vereséged volt egy másik játékban (amit egyébként frankózol, meg mondod, ott hogy mennyire jól megy neked, erre kiderül, hogy ott 0-30-as szezonod volt). Itt meg nem csúszott be 30 vereség, sem 10-12 (amit most leóvatoskodtál 8-10-re). 2 szezon alatt 5 vereséged volt és már sírtál, pedig 23 heted nyereséges volt, plusz ott volt 2 milla a zsebedben a saját bevallásod szerint.

Aham, tehát te is úgy gondoltad, hogy tök esélytelen a fiad, de azért nem kezdtél esélyes nevelésébe. Nekem ez nem baj, csak akkor te se kérd számon máson. Most le is írtad, hogy a saját érdekeid nézed csak, tehát tökéletesen megfelelsz annak a leírásnak, amit te magad írtál alig fél éve.

A scoutos dolog meg ugyanolyan blöff, mint az hogy adjunk neked egy 218 centis, csupa hetes legendát. Tudtad előre, hogy nem fog bekövetkezni. Amilyen összeférhetetlen és megbízhatatlan vagy, nem csoda, hogy nem vállalták, hogy te a stáb tagja legyél. A stáb egy csapat. Mindenkinek egy irányba kell húznia, ami rólad teljesen elképzelhetetlen. Azt meg hadd ne kelljen már megmagyarázni, hogy milyen veszélyei vannak annak, ha egy scout felülbírálja a kapitány döntését és a saját feje után megy.

Last edited by LA-Charlie50 at 2/28/2014 2:16:34 PM

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.315 in reply to 254065.314
Date: 2/28/2014 2:28:21 PM
Overall Posts Rated:
350350
Azt írtad, h nem akarsz velem pm-ezni. Ez számomra azt jelenti, h totál let..d a témát és rá se nézel, ezek szerint méégis...
Én örülök ennek ezért PM-ben majd megírom és kérnélek, h maradjunk azon vonalon.

A kérdések zöme már 150-szer lerágott csont, amúgy meg olvass vissza miket mondtam. Küldöm pm-ben

ch-án pü-i nyereségre hajtok és jól megy, ahogy írod. ;-) A játék része nem izgat különösebben.

A fiamról leszállhatsz. Majd, ha tudtok 18 éves esélyest mutatni, amilyen posztot szeretnék edzeni, akkor visszatérhetsz edzek-e esélyest vagy sem? Addig is edzem Verebeséket, már nincs sok ideje, h maxoljon!

Blöff?? ha most bevesztek becsszóra ígérem: befogom a szám és egy irányba húzunk.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 2:31:49 PM

This Post:
00
254065.316 in reply to 254065.315
Date: 2/28/2014 2:55:53 PM
Overall Posts Rated:
310310
Látod, megint nincs válasz. Pm-ben sem lesz és ezt már előre tudom. Nem 150-szer lerágott csont egyébként, ugyanis ezekre a kérdésekre még sosem feleltél, mindig csak a maszatolás ment.
Azt viszont elvárom, hogy ha már nyilvánosan olyanokat mondasz rólam, hogy én neveletlen vagyok, mert nem nyitom ki a leveleidet (kijelentve, nem feltételezve), akkor mutasd is meg, melyik leveledet nem nyitottam ki. Ugyanígy egyébként a többi kérdést is megválaszolhatnád nyíltan, ha már te is nyíltan kritizáltál, állítgattál, feltételezgettél.
Nyilvánosan kijelentetted, hogy a 16. szezonban te fényes eredményt értél el. Akkor azt is nyíltan írd le, hogy mi volt a fényes eredmény. Melyik jó válogatottat tudtad legyőzni?
Nyilvánosan leírtad, hogy 42 ember ki lett rekesztve. Akkor azt is írd le, hogy hány fő van a kinti fórumra regisztrálva. Csak nem államtitok.
Nyilvánosan leírtad, hogy gyenge ez a keret, majd utána azt is, hogy ilyen erős kerettel elsőnek kellett volna lenni. Akkor most azt is írd le nyilvánosan, hogy mi a valódi véleményed. Gyenge, vagy erős a mostani keret?
Nyilvánosan írtad azt is, hogy 70% esélyünk volt a franciák legyőzésére. Jöhet a válasz is nyilvánosan, hogy hogyan számoltad ki. Főleg a skillek ismerete nélkül.

Chara még mindig nem érdekel, felesleges itt ezzel példálóznod. Ez ugyanis nem a Chara, hanem egy igazi játék, amiben van kihívás. Amit eddig meséltél róla, abból az jön le, hogy ott nincs.

Mondd milyen posztra edzenél és jövőre mutatok neked esélyest. Idén is volt minden posztra esélyes egyébként, csak kérdezni kellett volna. Az viszont hogy beírsz egy olyan játékost, amilyen még sosem volt magyar drafton (de talán külföldin sem), az csak takarózás.

Én speciel nem hiszek az ígéreteidnek. Ha a kapitányok igen, az az ő dolguk, de nem lepődnék meg, ha ők sem hinnének. Mindenesetre ezzel őket kell megkeresned, én nem vagyok illetékes új stábtagok felvételében, bár ha az lennék, rajtad az sem segítene. Ha meg mindketten elutasítják, akkor talán elgondolkodhatnál, hogy miért van ez.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.317 in reply to 254065.316
Date: 2/28/2014 3:02:12 PM
Overall Posts Rated:
350350
Mivel rajtad kívül nem érdekel mást a téma,ment egy pm.
Ne zaklasd közösséget a hülye kérdéseiddel, amire már 98989845444447* feleltem
Pm-ben kommunikáljunk, és akkor senki se fog felháborodni mi megy itt 1 hete....

This Post:
00
254065.318 in reply to 254065.317
Date: 2/28/2014 3:57:11 PM
Overall Posts Rated:
310310
Nem feleltél egyszer sem, mindig csak terelés ment.
Most megjöttek a "válaszaid", hát nem lepődtem meg. Semmire nem válaszoltál, megint csak a maszatolás ment. Nem csodálom, hogy nem akartad ide beírni őket, mindketten tudjuk, mennyien értettek volna veled egyet megint.

Don't feed the troll
This Post:
22
254065.319 in reply to 254065.317
Date: 2/28/2014 4:04:06 PM
Na ez a legviccesebb az egész, 2 hete teszed fel a hülyébbnél hülyébb kérdéseket, és amikor számon kérik rajtad akkor meg a másikra mutogatsz, hogy mert ő idegesíti itt a jónépet, pedig pont az ellenkezője történik/történt itt. Egyébként engem "érdekel a téma" annyiban, hogy megunod e végre, hogy másokon mindent számon kérsz, de te érinthetetlen és mindent jobban tudó. És amit említesz, hogy nem volt elég jó játékos a piacon az elmúlt években nettó faszság, csak a legtöbb külföldre ment mert az általad sokat szídott I. és II. ligás nem veszik meg őket és edzik őket fel, amit egyébként ugyan úgy csinálsz, csak az nem bassza a csőröd....

Szóval a lényeg, kérlek folytassátok nyugodtan itt, most már egy hete bírja akit érdekel, akit meg nem érdekel úgyis itt hagyta már.

Edit.: a PM tartalmát ha senki nem sértődik meg miatta legyen nyilvános, mert úgyis ide tartozik

Edit2.: Mielőtt bárki kifordítaná a szavaimat, no offense az I ésII. ligás csapatokra nézve, mindenki úgy játssza ahogy akarja ezt a játékot, a válogatott csak egy plusz, ami valakit érdekel valakit nem.

Last edited by Kaiblack at 2/28/2014 4:07:36 PM

This Post:
00
254065.320 in reply to 254065.319
Date: 2/28/2014 4:08:17 PM
Overall Posts Rated:
350350
Nem folytatjuk, mert unalmas végtelenszer ismételni ugyanazt. Ha 1* érted érted, ha meg nem, akkor meg kár 555985989 * ismételnem. GM Chosen sztem örömtáncot lejt, ha VÉGRE befejezzük itt

UI1 A PM tartalma privát levelezés, NEM LESZ nyilvános

UI2 Nem tudtatok olyan játékost mutatni,amit kértem, de ezt Charlie is megerősítette.
közepes 4-500k-s játékosért meg cseszegetve vagyok, hogyan mertem csak egy ilyen nyomi húzóembert feledzeni,mint Zimmermann volt?

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 4:15:46 PM

Advertisement