BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB Reprezentacija Srbije (Sezona 10)

BB Reprezentacija Srbije (Sezona 10) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
109747.311 in reply to 109747.308
Date: 12/14/2009 3:27:29 PM
Overall Posts Rated:
178178
Evo red je da se i ja javim, na kraju svog 3 mandata na celu Strucnog Staba nase reprezentacije.

Na samom pocetku VELIKO HVALA svim navijacima nase repke, trenerima reprezentativaca, skautima, clanovima strucnog staba i svima vama koji ste bili uz nasu repku i koji ste na bilo koji nacin pomogli nasoj repki.

Posebna zahvalnost ide na racun selektora mlade repke Srbije koji je sa jedne strane svesno zrtvovao rezultate mlade repke a sa druge napravio niz reprezentativaca koji su okosnice i to ce dugo biti - nase seniorske repke.

Hvala vam u ime svih gore pobrojanih na cestitkama koje ste nam uputili za ostvarene rezultate. Ja bih dodao - nase rezultate.

Znamo da je moglo i bolje ali smo uvek svi skupa davali sve od sebe sa ciljem postizanja sto boljih rezultata i promocije nase BB zajednice. Ukoliko ste vise zadovoljni nego nezadovoljni postignutim rezultatima - nas zadatak je ostvaren.

Ono sto je vise nego ocigledno i sto nam daje pravo ne veliki optimizam je cinjenica da se nasa vizija razvoja reprezentacije odvija ne samo po planu vec i bolje od toga te da polako ulazimo u fazu kada sa pravom mozemo ocekivati jos znacajnije rezultate. Vise informacija na ovu temu cete dobiti pred sledece izbore.

Na kraju, duzan sam vam i VELIKO IZVINJENJE za svoju ponekad preostru retoriku gde snosim krivicu iskljucivo zato sto nisam u potpunosti izignorisao par onih koji nisu nizasta drugo nego za ignorisanje.

Vas Bill

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Jabus

This Post:
00
109747.312 in reply to 109747.306
Date: 12/14/2009 4:05:08 PM
Overall Posts Rated:
9393
evo, ja cu ti odgovorim zashto je stavljen centar na poziciju krila, iako nisam pitao selektora - ali, neke stvari, kad poznajesh bar deo ove igre, mogu lako da se zakljuche...

turci imaju fenomenalnu centarsku liniju i uglavnom su igrali na centre, ceo turnir... s obzirom da smo se opredelili za odbranu 2-3 zona, te kako bi shto bolje zatvorili svoj kosh, eto, zato smo imali i jednog visokog igracha na poziciji krila...

to shto su turci igrali trchi i shutiraj, moglo je lako da im se obije o glavu, jer su na spoljnoj liniji dosta tanji nego na unutrashnjoj... da je pekovic pogodio pred kraj, utakmica bi se sigurno drugachije zavrshila, a onda bi se pevale epske pesme nashem struchnom shtabu, jer je utakmica odlichno odradjena taktichki (iako su nas turci iznenadili napadom)...

ali, ti to ne razumesh, vec samo umesh da pljujesh

From: majak
This Post:
00
109747.313 in reply to 109747.312
Date: 12/14/2009 4:25:51 PM
Overall Posts Rated:
22
s nase strane stizu samo cestitke :)) i bez obzira na neke zle jezike ... Dime je i dalje na raspolaganju reprezentaciji ;) od Pcelica dovoljno,a tracare bi mogle da rade na timu pa da nam reprezentacija dobije jos dobrih igraca :P

From: Grobar
This Post:
00
109747.314 in reply to 109747.313
Date: 12/14/2009 6:26:43 PM
Overall Posts Rated:
00
realno on vas je pitao samo zasto, vi ste odgovorili i sasvim je logicno da je postavljena takva taktika.. i sad opet covek samo da napravi post, vi njega odmah iznapadate i izvredjate (mislim na goluba).. ajde pustite coveka na miru, pravila vaze za sve isto, on ih se pridrzava, a vi ih krsite.. kao drugo, ja sam cestitao i naravno i dalje cestitam strucnom stabu na ovakvoj sezoni, mislim da je postignut veliki uspeh, ali cinjenica je da je odbrana promasena u vise od 50% slucajeva u odnosu na protivnicki napad.. mi smo te utakmice dobili jer imamo jaci tim.. ali ja ne kritikujem, kao sto sam i ranije rekao sve cestitke, ostvaren je rezultat za pohvalu.. tako da covek je samo primetio cinjenicu koja je moguce i jedan oduzroka poraza.. i samo je hteo da mu neko razjasni.. i aj molim vas nemojte se vise svadjati, ljudi ce se smoriti, igrajuci igru, zbog foruma..

This Post:
00
109747.315 in reply to 109747.314
Date: 12/14/2009 7:07:00 PM
Overall Posts Rated:
5757
realno on vas je pitao samo zasto, vi ste odgovorili i sasvim je logicno da je postavljena takva taktika.. i sad opet covek samo da napravi post, vi njega odmah iznapadate i izvredjate (mislim na goluba).. ajde pustite coveka na miru, pravila vaze za sve isto, on ih se pridrzava, a vi ih krsite.. kao drugo, ja sam cestitao i naravno i dalje cestitam strucnom stabu na ovakvoj sezoni, mislim da je postignut veliki uspeh, ali cinjenica je da je odbrana promasena u vise od 50% slucajeva u odnosu na protivnicki napad.. mi smo te utakmice dobili jer imamo jaci tim.. ali ja ne kritikujem, kao sto sam i ranije rekao sve cestitke, ostvaren je rezultat za pohvalu.. tako da covek je samo primetio cinjenicu koja je moguce i jedan oduzroka poraza.. i samo je hteo da mu neko razjasni.. i aj molim vas nemojte se vise svadjati, ljudi ce se smoriti, igrajuci igru, zbog foruma..

kad se vec drzis cinjenica, uvati se i za onu njegovu, a ja necu da polazem racune nekome kome se fucka za bb Srbiju, jel razbiras ???
On je decko koji mi je stvarno pomogao, nasao je par igraca koji mi nisu bili na spisku, ali brate, preteruje sa tim njegovim okrsajem sa Bilom. Ustvari za taj dvoboj me bas i nesto zabole, ali on to provlaci kroz repku, a lepo sam zamolio nekoliko puta da se to ne radi, i u sustini to ne sme da se radi. A i njegov post dovoljno govori o tome sa koliko cinizma postavlja pitanje i trazi objasnjenje. I sad ja stvari postavljam logicno: neko ko je rekao da ga zabole za repku, trazi objasnjenje zasto je ta taktika postavljana ili zasto je taj igrac igrao tu, pa cekaj bre, ko je ovde lud, a ko zbunjen. A ti mi kazes da je to sasvim realno sto nas je pitao zasto je to tako. Ja tu ipak naslucujem nesto drugo.

I po ko zna koji put vas lepo molim, nemojte vas licni sukob sa GM-om ili sa nekim drugim, da provlacite kroz reprezentaciju. Imate starije GM-ove, imate BB-ovce, imate globalni forum, pa tamo i njima izrazavajte vase nezadovoljstvo.

This Post:
00
109747.316 in reply to 109747.315
Date: 12/14/2009 7:22:53 PM
Overall Posts Rated:
872872
Njemu je samo mnogo dosadno,pa pokusava provokacijama da izazove druge da udju u raspravu sa njim.Decka samo treba iskulirati(kada pise gluposti) kao da ne postoji na forumu ... Neka pljuje repku,ima pravo zato sto je on veoma uspesan menadzer...
Ovo je poslednji post u kojem ga ja spominjem,zato sto nije vredan pomena...

This Post:
00
109747.317 in reply to 109747.305
Date: 12/14/2009 7:55:17 PM
Overall Posts Rated:
202202
Dundrajko (****) vredja i niko nista .... Pa jel ovo igra vas 20tak il smo svi jednaki ????

A ni tebi se Golub nije obratio, vec selektoru , pa si se ti tu nasao prozvan . A tebi sam se obratio samo iz razloga sto vredjas , a to je strogo zabranjeno, mada ti prodje bez kazne .

selektor kaze : Posebna zahvalnost ide na racun selektora mlade repke Srbije koji je sa jedne strane svesno zrtvovao rezultate mlade repke a sa druge napravio niz reprezentativaca koji su okosnice i to ce dugo biti - nase seniorske repke.

ako moze selektor da mi objasni kako je on to zrtvovao rezultat ? Jel on dodatno trenira reprezentativce ili vec kako ?
Je li morao da gubi, pa da bi igraci dobijali skilove? Mada to nisam vidio u pravilniku igre

Last edited by no Frks at 12/15/2009 2:39:08 AM

From: Likchina

This Post:
00
109747.318 in reply to 109747.317
Date: 12/14/2009 8:07:28 PM
Overall Posts Rated:
22
+1

This Post:
00
109747.319 in reply to 109747.318
Date: 12/14/2009 8:23:57 PM
Overall Posts Rated:
2121
sta si napao na dundrajka, zar ti ne znas za pravilo da se Dundrajko moze obratit svakome, a njemu samo onaj kome on dozvoli, kako to ne znas posto je sampion (bivsi) on sme vredjat al ako se njemu posalje uvreda onda to nije dobro obicno ban, tako da znas da se ne zaleces

This Post:
00
109747.320 in reply to 109747.317
Date: 12/14/2009 8:26:38 PM
Overall Posts Rated:
5757
Dundrajko (**********) vredja i niko nista .... Pa jel ovo igra vas 20tak il smo svi jednaki ????

A ni tebi se Golub nije obratio, vec selektoru , pa si se ti tu nasao prozvan . A tebi sam se obratio samo iz razloga sto vredjas , a to je strogo zabranjeno, mada ti prodje bez kazne .

selektor kaze : Posebna zahvalnost ide na racun selektora mlade repke Srbije koji je sa jedne strane svesno zrtvovao rezultate mlade repke a sa druge napravio niz reprezentativaca koji su okosnice i to ce dugo biti - nase seniorske repke.

ako moze selektor da mi objasni kako je on to zrtvovao rezultat ? Jel on dodatno trenira reprezentativce ili vec kako ?
Je li morao da gubi, pa da bi igraci dobijali skilove? Mada to nisam vidio u pravilniku igre

ne verujem da je Bil mislio na rezultate mlade repke, pre ce biti da je mislio na rezultate mog kluba, a da to nije napisao, ali ako me ubedi u ono sto pise onda se slazem. Lakse ce mi biti. :)

Last edited by no Frks at 12/15/2009 2:39:59 AM

This Post:
00
109747.321 in reply to 109747.317
Date: 12/15/2009 1:44:00 AM
Overall Posts Rated:
178178
Za mene nevidljivima ne objasnjavam nista. Zasto su nevidljivi - svi znamo.

A jedva cekam da vidim ko ce sledeci na mesec dana hladjenja zbog vredjanja.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
Advertisement