Gledaj ovako, to sto ti ne razumes kako stvari funkcionisu nije niciji problem do tvoj.
Kao posledica gore navedenog, kao i tvog odbijanja po tebe tuzne realnosti, sve nazivas malverzacijama i dizes dreku bez osnova nadajuci se da ces u opstem metezu da nesto profitiras.
Na tvoju srecu, ima jos jedan kao ti tako da nisi usamljen, a na tvoju nesrecu i ti i taj drugi ste ODAVNO provaljeni od strane merodavnih subjekata u BB-u tako da tvoje papagajsko ponavljanje vise niko i ne primecuje - cak slabi i lokalni "uticaj".
Kada kazes "hocemo da stvorimo osecaj krivice kod tebe" - ti to sebi persiras ili sta? Hocu da kazem, uz psiholoski profil kakav ti imas ne bi me cudilo da si sa sobom na vi.
Vec sam ti jednom rekao ali fakat je da imas kratko pamcenje - naime, kada bi za tvoje misljenje rekao da mi nista ne znaci prakticno bih ulepsao stvarnost jedno `iljadu puta.
Sto se tice gazdovanja, ja sam "sluzbeno lice" u BB-u a ne gazda...kao gazda bi se ponasao ti koji bi, kada bi mu dali malo vlasti (a sto se nikada nece desiti) jedva docekao da nahrani svoj ego.
Na kraju, misli sta hoces i pisi sta mislis, jedino vodi racuna da ne predjes granicu...i znaj nesto, po meni si ti najvece zlo nase zajednice upravo iz razloga sto su tvoji motivi jedino licna korist i afirmacija, unosenje haosa i podstrekivanje sukoba. A mene ne volis zato sto sam te provalio na prvu loptu i na vreme signalizirao ko si i sta si.
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos